- Nefotí květinu tak, jak přijde. Vyfotí jen květ a pak přijde květina na nějakém dřívku
Reakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
spousta druhů, které nabízíme rostou epifytně...tudíž se nepěstují v květináči ale "na nějaké dřívku" ;)
V každém případě děkujeme za reakci. Ačkoli tedy ne úplně pravdivou, protože zrovna u druhu, který byl ve Vaší objednávce, byly nejen fotky květů, ale i celých rostlin (a dokonce i zcela zjevně vyvázané na dřevu). -
Tento eshop rozhodně nedoporučuji. Mám podezření, že se jedná o podvod a své peníze již nikdy nedostanu zpět. Objednala jsem si 2 orchideje a předem zaplatila převodem na účet. Zásilka mi však vůbec nedorazila. Na můj dotaz, jaký je stav objednávky a kdy zásilka dorazí, mi obchod vůbec nezareagoval. Odstoupila jsem proto od smlouvy a žádala o vrácení peněz. Na toto obchod také nijak nezareagoval a peníze mi do dnešního dne nevrátili.
- Posílá 1,5cm cibulku s 6cm uvadlým listem za plnou cenu(360kč)jako květuschopnou rostlinu
Dopředu si ověřte stav kupovaných rostlin,ať nejste taky znechucení..
Reakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
Ano, Habenarie v tuto roční dobu zatahují, shazují listy, které (samozřejmě) před upadnutím žloutnou. Zůstanou tak do pozdního jara. Všechny nabízené Habenarie nám letos kvetly, takže mohu se 100% jistotou říci, že prodáváme rostliny v květuschopné velikosti. To, že jste si koupil rostlinu, o níž - jak jste mi sám v mailu napsal - jste nic nevěděl (ani to, že na zimu zatahují, ani to, že jsou malé vzrůstem) přeci není naše vina. Vaše negativní recenze je tudíž scestná a pro ostatní zákazníky spíše zavádějící.
Zkuste si nejprve zjistit fakta a pak hodnotit. Děkuji. -
Květiny byly staré, konce listů uschlé, zkroucené, z rostliny vybíhaly další tři výhony nad původní rostlinu kterou ani nebylo vidět. Jednalo se o neoregelie. Místo zelené barvy(dle obrázku) hnědé listy, střed rostliny dávno odkvetlý.
Jsem zklamaná, rostliny jsem objednala jako dárek, který si vůbec neodvažuji darovat.Reakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
Paní Jana Schauerová z Ostravy v této recenzi lže. Dodány byly krásně vybarvené rostliny, každá s několika odnožemi. Tuto odpověď sem musím dát jako případné varování pro ostatní e-shopy a obchodníky, aby se této zákaznici vyhýbali.
- Nemám co hodnotit nic mi neposlali.
- rostliny přišly velmi přesušené,nebot´byly přes weekend na cestě.
Príliš malé sazenice.
po úhradě zboží obchod nekomunikoval ani po opětovné urgenci
první objednávku jsem zrušila , bez reakce obchodu
další objednávka, po zaplacení ještě nebyla doručenaReakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
Dovolte reakci na Vaši recenzi. Nedělám to často, ale tady musím: první objednávku jste udělala se zvolenou platbou předem. Ta nebyla ani po dvou připomenutích v průběhu deseti dní zaplacena, a tedy byla objednávka stornována. Druhá objednávka Vám byla doručena v průběhu pár dní po objednávce...to se dá vcelku jednoduše doložit daty od přepravce. Nevím tedy, z čeho jste při hodnocení vycházela...ale z reality těžko.
- Posílají ve dny, aby se zásilka nezasekla na poště
- Polystyren v substrátu
- Rostlinky nejsou v nejlepším stavu
Objednala jsem dvě voskovky. Všechny dorazili v moc velkých květináčích a polystyrenem v substrátu místo perlitu.
Jedna Hoya dorazila v naprosto mokrém substrátu, pravděpodobně několikrát přelitá, s uhnilými kořeny..Reakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
Ano, polystyren do substrátu přidáváme proto, že má podpůrný vliv na rozvoj kořenů. Perlit do substrátu nepřidáváme. Nemáme s ním u voskovek úplně dobré zkušenosti. Pokud už něčím polystyren nahrazujeme, tak pemzou.
Zatím nic nemůžu zhodnotit, zboží nedorazilo,a už jsem se pokusila ho stornovat,tak jak nic nevím,zadní správy jsem o doručení zatím nedostála.
Reakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
Dobrý den, zvolila jste si v objednávce platbu předem. Následně, když jsme si Vás dovolili za pár dní upozornit, že nám zatím Vaše platba nedorazila, jste nám sdělila, že neplatíte zásilky předem, že akceptujete jen dobírku. (Otázkou je, proč jste si tedy volila platbu předem a ne dobírku?) Nabídli jsme Vám tedy změnu platby na dobírku a s tím jste souhlasila. Vaší recenzi tedy popravdě moc nerozumím...
Dodávací služba Zasilkovne bohužel rostliny v avizovanou dobu vůbec nedodala a o dalším osudu balíku mě ani dosud neinformovala.
- Nedostatečný popis produktů.
- Objednaná orchidej přišla zavadlá a s uhnilými kořeny. Evidentně se na ni při expedici nikdo nepodíval - že rostlina není v pořádku bylo patrné na první pohled.
Rychlost vyřízení objednávky i doručení O.K. Kvalita dodané rostliny Bohužel zcela nevyhovující.
Kůrový substrát byl plný velkých mravenců. Pokud by ho někdo rozdělal v bytě, tak ho má zamořený.
Ceropegia přišla suchá.
- Spolehlivost dodání
- Špatná kvalita rostlin
- Rostliny téměř bez kořenů
- Dodané rostliny jsou mladé, ale psané jako dospělé
dobré internetové stránky, ale orchidej mě zklamala, jedno květenství uschlé, druhé povadlé, v kamenném obchodu bych si v žádném případě nekoupila
- Doručování CP je tragédie.Balik do ruky zaplatíte a stejně vám ji nedoručí i když sedíte doma.
- S českou poštou ne více
Reakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
děkujeme za recenzi. Obávám se ale, že ostatním zákazníkům o nás moc neřekne. Možná to, že máte v místě bydliště líného pošťáka:) To bych ale doporučil reklamovat spíše na stránkách Pošty, než tady. Ideální mail na stížnosti na služby Pošty je [email protected].
Vzhledem k dobrým zkušenostem s dopravou u ostatních zákazníků jsem přesvědčen, že jde o ojedinělý šlendrián v práci doručovatele v místě Vašeho bydliště. Bohužel, to nijak neovlivním a ani za to nemohu nést vinu či odpovědnost.
S přáním pěkného dne
firma Lukscheiter -
Za docela drahou cenu přišly rostliny s flekatými, částečně uschlými listy. Problém nebyl v dopravě, ale v poslání ne zcela kvalitní rostliny - takovou bych si rozhodně v prodejně nevybrala.
Reakce obchodu Orchideje,tilandsie Lukscheiter
právě jsme obdrželi Vaše hodnocení na Heureka.cz.
Nejsem si vědom, že bych do balíku dal jakkoli poškozené rostliny, nebo – jak píšete – rostliny s flekatými listy. Tato minidendrobia, která jste si objednala, jsou většinu zimy bezlistá. Pokud nějaké listy mají, pak jen ty, které jim ještě nestihly od podzimu opadnout (stihnou to do konce zimy a ano, před opadem žloutnou, jako listy jiných riostlin, které opadávají).
Nerozumím proto vašemu hodnocení. Nerozumím ani tomu, proč jste se po příchodu zásilky
nezvala přímo mailem nebo telefonicky, když se Vám rostliny nelíbily. Určitě bych Vám mohl – pokud sama o rostlinách zjevně příliš moc nevíte - situaci vysvětlit.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Lukscheiter