- rychle vyřízená objednávka, rostliny vždy v pořádku
Solidní jednání, kvalitní rostliny.
- Rychlost doručení
- Kvalita balení rostlin
- Kvalita rostlin
- Popisy rostlin
- Fotky rostlin
- Dlouhodobě zajímavá nadídka rostlin
Mimořádná možnost zakoupiit botanické druhy orchidejí, tilandsií a dalších zajímavých rostlin online, bez nutnosti návštěv výstav a bazarů. Neustále zajímavý sortiment, který se stále omběňuje, vyplatí se navštěvovat web pravidelně. Za posledních deset let jsem na tomto webu viděl snad 1000 různých druhů orchideí. Doručení vždy rychlé, perfketní, informace o rostlinách skvělé, rostliny vždy zdravé, krásné a dobře rozrostlé (obvykle dělitelné na několik menších). Díky!
- Rostliny jsou krásné,zdravé.A jako dárek pán přibalil krásnou Tilandsii.Skvěle zabaleno.Dávám rovných 10 bodu.Zdravím a děkuji vám.
- Velký výběr květin, každý si najde tu svou. Zaslané květiny nikde nejsou přes víkend, obchod je odesílá v týdnu.
- Rychlá objednávka vše vyřízeno velice rychle a orchideje dorazily v pořádku.
široký sortiment rostlin včetně málo obvyklých druhů v perfektním stavu se správným popisem a latinskými názvy.
- Rychlé dodání ,zajímavý sortiment rostlin,obsahující druhy,které jsou jinde málo dostupné. Skvělý obchod
- Doručeno včas.
- spolehlivost rychlost
Druhý den večer jsem měla pečlivě zabalené květiny, přepravované Zásilkovnou, doma. Prodejce mi dokonce vyhověl s posunem termínu odeslání podle mého přání. Květiny jsou ve výborné kondici. Děkuji.
- +Rychlost dodání
- Dobrý stav rostlin
- 2 rostliny byly celkem krásně narostlé 3 je slabší a mnohem menší -ale asi přežije
Zásilka byla perfektně zabalena a doručena rychle.
Solidní jednání, rychlá dodávka, zboží ve skvělém stavu a suprově zabalené.Dekuji za ochotu.
Spolehlivý obchod. Objednávala jsem již podruhé .
Výborně zabaleno.
Moc se mi obchod líbil.Bohuzel mi orchidej přišla,ale neměla květ.Tak budu čekat,jestli mi opravdu vykvete,taková,jak jsem chtěla.Bohuzel jsem důchodce a pro mě jsou ty orchideje krasne,ale drahé.Nemuzu si dovolit koupit takové,které se mi líbí.
- Rychlá reakce, perfektně zabaleno, obsah dle objednávky, rostlinky v bezvadném stavu
Vše perfektní, jen velmi dobrá zkušenost jako vzdy
- Komunikace
- Rychlost doruceni
- Kvalita zbozi
Objednavam uz par let a vzdy jsem nadmíru spokojen :)
Perfektní komunikace, rychlé dodání, krásné, zdravé rostliny. Obchod, který nezklame.