• Rychla akce
    • Nevim

• Rychlost dorucenia a kvalita

Zboží přišlo nezabalené v poničené krabicí měl sem to jako dárek když sem viděl v jakém stavu to přišlo tak sem si to musel nechat nikdy bych to jako dárek nemohl dát víc už nikdy

Rychlé dodání, krásně zabaleno + vzkaz, který potěšil. Velká spokojenost .

• Naprosto doporučuji je to krasny řetízek

Rychlé vyřízení, pěkně zabaleno.
    Žádná nevýhoda, stačí si jen správně vybrat :-)

• Úžasný produkt

Reakce obchodu LOVEE.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a doufáme, že Vám Tibetský náramek udělal radost.

• Pomer ceny a kvality

Reakce obchodu LOVEE.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a doufáme, že Vám náramky s písmenky udělaly radost.

• Přehledné stránky
    • Rychlé doručení
    • Kartička s hezkým osobním vzkazem
    • Rychlá komunikace a vrácení peněž při odstoupení od smlouvy
    • Nejistý původ zboží (pravděpodobně překoupené z čínských eshopů)
    • Nízká kvalita
    • Není uvedený skutečný výrobce
    • Není jistota deklarovaného materiálu

Abych byla objektivní, obchod má i své kladné stránky. Webové stránky jsou přehledné a hezky zpracované, výběr zboží je široký a doručení bylo opravdu rychlé. Mile mě potěšila kartička s osobním vzkazem a jménem, která byla přiložena k objednávce. I proces vrácení zboží proběhl bez problémů – komunikace byla výborná a peníze jsem měla zpět na účtu do tří dnů.

Nicméně, když jsem objednala vikingský šperk – Thorovo kladivo – jako dárek pro přítele, mé nadšení rychle opadlo. Šperk sice nevypadal špatně, ale začala jsem pochybovat, zda cena skutečně odpovídá deklarované kvalitě. Po chvilce pátrání jsem zjistila, že stejný šperk je dostupný na čínských e-shopech za zlomek ceny, zatímco na Lovee.cz stál přibližně 900 korun. ***editováno***

Chápu, že obchodní strategie často spočívá v levném nákupu a dražším prodeji, ale mám pocit, že v tomto případě přirážka přesahuje únosnou mez. Obchod Lovee prezentuje své produkty jako kvalitní zboží, ale ve skutečnosti jde jen o levné šperky z cizích e-shopů. To může vysvětlovat recenze, kde si zákazníci stěžují na rychlé opotřebení a rozpad produktů. Navíc mě zklamalo, že u některých výrobků Lovee použil stejné fotografie jako na čínských e-shopech, aniž by si dal práci s vytvořením vlastních obrázků.
    ***editováno***

• velmi rychlá doprava
    • vše krásně a s láskou zabaleno
    • nepříjemné vyhledávání na stránkách eshopu - chybí možnost filtrování podle barev apod.

Reakce obchodu LOVEE.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za nedostatky se omlouváme, stále na nich pracujeme.

Eli z LOVEE

Bleskové vyřízení, krásný dárek a velmi milé balení :-)

Reakce obchodu LOVEE.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a jme moc rádi, že vám náramky dělají radost.

Eli z LOVEE

Vše v pořádku, milé osobní balení.

Krásný den,

moc Vám děkujeme za recenzi a pevně věříme, že Vám tibetské náramky budou ještě dlouho sloužit.

Eli z LOVEE

• Velmi rychlé dodání, skvělá kvalita výrobku, moc hezké a šetrné balení. Doporučuji obchod.

Reakce obchodu LOVEE.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a doufáme, že Vám medailónek udělal radost.

• Rychlost

Bezproblémový nákup, rychlé doručení..

Reakce obchodu LOVEE.cz

chceme moc poděkovat za Vaši recenzi na vikingský náhrdelník. Ať se Vám krásně nosí.

Ok

Reakce obchodu LOVEE.cz

moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi.

Eli z LOVEE

Zboží dorazilo včas, v pořádku,hezky zabalené, ale dva z náramků bohužel po týdnu nošení , odpadly z ruky tím, že se šňůrka rozmotala. Za zboží s poštovným jsem zaplatila 985.- korun a myslela jsem, ze bude mít delší dobu použitelnosti , než týden.

• rychlé dodání

Reakce obchodu LOVEE.cz

moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi.

Eli z LOVEE

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Spokojen

Náramek je hezkej a vypadá,že kvalitní.Je ale malej,nasadím ho jenom na čtyři prsty, náramek je jenom pro ženy, muži mají smůlu.

• Rýchle dodanie, krásne zabalený produkt

Reakce obchodu LOVEE.cz

jsme rádi za Vaši pozitivní recenzi, snad Vám budu náramky dělat dlouho radost.

Přeji krásný den,