- Rychlé odeslání,hezky zabaleno ,hezké zboží.
- milá komunikace, rychlé dodání
Extra rychlé dodání, krásně zabaleno. Velká spokojenost
- Jedinečné kousky
- Bezva ceny
- Velmi milá paní majitelka
- vše v pořádku :)
Nakupuji zde opakovaně. Pokaždé rychlé doručení, úžasná kvalita oblečení. Vše mi hezky sedí. Rozhodně nakoupím znovu.
- Naprostá Spokojenost Doporučuji
S obchodem jsem maximálně spokojená. Určitě jsem neobjednala naposledy. Balíček dorazil brzy a oblečení je krásný.
Jako vždy perfektní!
- Spokojenost
- Rychlé doručení
Spokojenost, rychlé doručení do druhého dne, doporučuji obchod
Zboží odpovídá popisu. -
Nevypadá tak hezky jak na fotce
Reakce obchodu Lolies
Mrzí nás, že zboží nesplnilo vaše očekávání. Samozřejmě zboží lze jednoduše vrátit. Informace k vrácení najdete na našem webu. Krásný den ❤️.
Krásné zboží. Rychlost dodání a milá komunikace. Krásně zabaleno. Mohu jenom doporučit.
Reakce obchodu Lolies
Děkujeme velice. ❤️ Budeme se těšit na příště ❤️.
- rychlost dodání, výborný popis zboží (materiál, rozměry)
Reakce obchodu Lolies
Děkujeme moc ❤️. Jsme rády, že jste spokojená ❤️.
- Zboží dorazilo svázané krásnou mašličkou a k tomu nádherně vonělo. Materiál teplákové soupravy kterou jsem si objednala je strašně příjemný, kvalitní, barva podle obrázku sedí perfektně, včetně velikosti. Rozhodně se chystám v e-shopu Lolies znovu nakoupit. Oceňuji rychlost doručení a skvělý online chat v případě otázek ohledně zboží. Doporučuji všemi deseti.
Reakce obchodu Lolies
Děkujeme za nádherné hodnocení a moc si toho vážíme. Budeme se těšit na příště ❤️!
skvělá nabídka zboží, rychlost doručení
Reakce obchodu Lolies
Děkujeme moc a budeme se těšit na příště ❤️.
Obleceni nevypada tak hezky jako na fotkach a ve skutecnosti to neni kvalita jakou jsem ocekavala ale vcelku dobry
Reakce obchodu Lolies
Dobrý den, kvalita je jedna z věcí, na kterých si zakládáme - ověření dodavatelé a látky, které prochází testem přímo u nás "v terénu". V případě, že si kvalitou nejsme jisté zboží vracíme dodavateli případně vyřazujeme z prodeje. Pokud nejste spokojená, tak nás to opravdu mrzí. Samozřejmě možnost vrácení zboží máte do 14 dnů, ale zboží zpět akceptujeme i po delším časovém intervalu, vše záleží na dohodě. Prosím kontaktujte nás emailem nebo telefonicky a vše dořešíme. Krásný den, Adéla, Lolies
- Komunikace obchodu i o víkendu
- Objednané zboží obratem odeslané
- Zboží odpovídá popisu
- Nic jsem nenašla
Reakce obchodu Lolies
Dobrý den, velice děkujeme a jsme rády, že jste spokojená :-) Krásný den, Adéla, Lolies
- Možnost sbírat body za provedené objednávky, které mohu využít jako slevu při dalším nákupu.
- Skvělá komunikace s obchodem.
- Atraktivní zboží za příjemné ceny.
- Rychlost doručení.
Jsem celkově spokojená s nákupem na eshopu a ráda opět nakoupím.
Reakce obchodu Lolies
Děkujeme za krásné hodnocení a jsme moc nadšené, že jste spokojená :-) Krásný den, Adéla, Lolies
- rychla dodací lhůta
vše skvěle …super
Moc děkujeme :-) Krásný den, Adéla, Lolies
- Super komunikace
Jsem nadmíru spokojená! Objednavala jsem teplakovku, bala jsem se kratkych rukavu, jak u mikiny, tak u kalhot delky. Zbozi dorazilo s malym dareckem, krasne zabalene. Prekvapil material , velice prijemny, i velikost sedi suprove :)
Reakce obchodu Lolies
Děkujeme velice a jsme nadšené, že jste spokojená :-) Budeme se těšit na příště :-) Adéla, Lolies