- Vše perfektní
- Vse ok, rychle a v poradku
Zbozi nebylo jiz na prodejně, protojsem vyuzila tuto moznost obchodu. Rychle objednání, rychlé doručeno, vse ok.
Spokojenost. Rychlé dodání a dobrá komunikace.
- NA TO ŽE UŽ KONČÍ SEZONA MOHLA BÝT BUNDA VE SLEVĚ JINAK SPOKOJENOST
- RYCHLÉ DODÁNÍ
Obchod mi objednávku zrušil. Volala jsem do obchodu, abych zjistila důvod (telefonní číslo nápadně připomíná Zákaznickou linku Sportisimo). Důvod byl, že zboží je kazové a nelze tak prodat.
Stejný důvod zrušení objednávky uvedlo i Sportisimo. Zboží bylo ještě dva dny e-shopu dostupné. -
Spokojenost, současně ráda u Vás nakupuji městské batohy.
Kvalitní zboží v rozumné ceně
- Zboží je uz tyden objednano, zaplaceno a stale neni odeslano
Vše v pohode.
Rychlost
- vše je vyřízeno bez zbytečných odkladů, jsem spokojená
- Přehledný web
- Dlouhá dodací lhůta
Objednám přes e-schop. Pokud je zboží malé, tak mi jej vemou ve Sportisimu a vrátí mi peníze.
- zboží dorazilo brzy a v pořádku. Objednávám pravidelně a díky kvalitě a dobrým cenám zůstanu věrná i nadále. U mě mají samé kladné body.
- Možná jen chování paní prodavačky v krámě když jsem potřebovala vyměnit boty za jiné. Paní se asi špatně vyspala
Za mě vše super
Rychlé vyřízení objednávky, spokojenost
- Rychlévyřízení objednávky
- Seriozní jednání - rychlé vrácení peněz, když zboží nebylo napoprvé možné dodat
Nakupovala jsem poprvé, naprostá spokojenost
- Rychlost, výběr...
- Přes google vyhledávač hrozí nazajištěnou stránkou !!!
- Pri vraceni zbozi na prodejne Sportisimo vse probehlo rychle.
Zboží jsem si vybrala mj. i proto, že eshop uváděl, že bude k dispozici cca za 2 hodiny k osobnímu vyzvednutí na pobočce. Avizovaná sms o tom, že je připraveno však nepřišla, až druhý den - že zboží obchod nedohledal (šlo o poslední kusy). To je samozřejmě pochopitelné, stane se, ale možná by šlo systém doladit.
- Rychlé vyřízení