- Rychlost dodani
- Zpracovani materialu je skvele, dobre se s listou dale pracovalo
Dobrý den, vážený zákazníku,
Díky i za informaci ohledně dopravce Toptrans. Téměř všechny objednávky jsou doručeny následující den a poškození je minimální. Proto je tato informace pro nás důležitá jako zpětná vazba a dovolila jsem si ji zkopírovat
Napište váš názor na dopravce pro ostatní kupující
Nadrpumerne - s kuryrem jsem se domluvil na drivejsim doruceni kdyz jsem potreboval v Chra.....ch neco vyzvednout a on tam mel take cestu.
Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
Těší nás, že jste měl s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště
Přehledný obchod.Doporučuji.
Dobrý den, vážený zákazníku,
Díky za ocenění přehlednosti obchodu, není to s tolika variantami jednoduché.
- Parkování ve dvoře
Dobrý den, vážený zákazníku,
Jsme rádi, že jste u nás našel požadovaný profil a pokud budete potřebovat příště nakoupit, víte že můžete opět bez problému zaparkovat.
- rychle vyrizeni
- rychle dodani
- realna informace o skladove zasobe
Prvni nakup, vsecko OK, velmi rychle doruceni, kvalitne zabaleno. Uvadeji co maji presne skladem, ne jen skladem a nekde u vyrobce tak jako ostatni.
Celkova spokojenost.Reakce obchodu Ebenel - Podlahové studio Jany Vechetové
Dobrý den, vážený zákazníku,
Škoda jen, že o víkendu přepravce nejezdí, tak by jste měl zásilku ještě rychleji :).
Těší nás ale i informace, že je kvalitně zabaleno, snažíme se. Poškození zásilek je minimální, to spíše díky přepravci.
Co se týče informace ohledně skladových zásob, myslíme si, že je to pro Vás důležitá informace a ano, množství kusů které uvádíme skladem jsou stále aktuální.
Vše proběhlo na jedničku
S pozdravem Tým Ebenel, Jana Vechetová -
Rychlá dodávka zboží, komunikace s prodejcem na profesionální úrovni, vstřícný ochotný personál
Dobrý den, vážený zákazníku,
Jsme rádi, že jste si vědoma, že o víkendu přepravce nejezdí a že považujete dodání za rychlé :). I s Vámi byla příjemná komunikace, byla jste velmi milá, to já jsem s Vámi řešila bankovní převod :).
Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
Těší nás, že jste měla s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště
Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
Těší nás, že jste měli s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště
- Dobré ceny
- Rychlá komunikace a dodání zboží
- Poradenství a podpora
Celkově hodnotím tuto firmu velmi dobře, potřeboval jsem po objednání zboží zaměnit produkt s jiným zbožím (spletl jsem se), reagovali téměř okamžitě, poslali správné zboží ještě ten den, a druhý den bylo doručeno. Velmi dobré a rychlé, vstřícné jednání. Děkuji. :)
Dobrý den, vážený zákazníku,
děkujeme za nákup a kladné, to nejlepší hodnocení. Vaše recenze nás moc potěšila. Jsme rádi, že jste neváhal zatelefonovat a okamžitě jsme bez problému dokázali omyl vyřešit. Jsme také jen lidi :)
- rychlé nachystání
- příjemná obsluha
- velký výběr
byl to první nakup
Reakce obchodu Ebenel - Podlahové studio Jany Vechetové
děkujeme za recenze na Heureka. Moc si toho vážíme. Snad někdy příště, pokud bude něco potřeba, zase budete spokojena. Pokud objednáte v pracovní den, věřím, že Vám informace o stavu objednávky přijdou vzápětí :)
Ještě jednou děkujeme za Váš čas.
S přáním pěkného dne
Za celý tým EBENEL, Jana Vechetová -
Dobrý den, vážený zákazníku,
Těší nás, že jste měli s námi pozitivní zkušenost a věříme, že Vás nezklameme ani příště
S pozdravem Tým Ebenel -
spokojenost s komunikací i s termínem dodání do druhého dne. paráda
- Všechno proběhlo v pořádku.
- Široká nabídka zboží
- Rychlé zaslání
výhoda cena rychlé dodání
- Rychlost vyřízení objednávky a doručení
- Rychle dodání
Rychlé dodání a cena
- Rychle doručení.
- Skvělé jednani
- Rychlé vyřízení objednávky a doručení.