Skvělá komunikace, expresně rychlé doručení
Dobrý den, vážený zákazníku,
děkujeme za nákup a kladné, to nejlepší hodnocení. Vaše recenze nás moc potěšila.
Ještě jednou děkujeme za informaci, že jste byla s naší komunikací spokojena. Zboží objednané dopoledne bylo ihned odesláno :)
Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
Těší nás, že jste měl s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště
- rychlost vyřízení objednávky
Dobrý den, vážený zákazníku,
děkujeme za nákup a kladné, hodnocení. Vaše recenze nás moc potěšila.
Jsme rádi, že byla objednávka rychle vyřízena. Lišty byly skladové zboží, tak jsme mohli ihned zabalit a poslat
S pozdravem Tým Ebenel -
- Dobré ceny ,široký sortiment, rychlé dodání.
Dobrý den, vážený zákazníku,
Děkujeme že oceňujete o co se snažíme. Je to ten výběr, rychlost a dobré ceny za profesionální kvalitu lišt
- Rychlé dodání dobrý sortiment
Dobrý den, vážený zákazníku,
Jsme rádi, že dodání bylo bez problému a že jste spokojen s naší nabídkou lišt. Objednal jste dopoledne, tak jsme ještě v den objednání mohli odeslat
S pozdravem Tým Ebenel -
Nákup zboží naprosto bez připomínek, mohu jen doporučit, slušné ceny a velice rychlé dodání, kvalitně zabalené
Dobrý den, vážený zákazníku,
Objednal jste skladové zboží, tak jsme co nejlépe zabalili a ještě v ten den mohli odeslat. Jsme opravdu velmi rádi za recenzi, která vystihuje to, o co se snažíme :)
Spokojenost, rychlost, řádně zabalené
Dobrý den, vážený zákazníku,
Snažíme se dobře a rychle zabalit a v co nejkratší době odeslat :)
- maji co potrebuji
spokojenost
S pozdravem Tým Ebenel -
Komunikace proběhla v naprostém pořádku.
Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
Těší nás, že jste měli s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště
S pozdravem Tým Ebenel -
Rychlé, vstřícné jednání. Jsem velmi spokojen s rychlostí dodávky, včetně odborných rad.
Dobrý den, vážený zákazníku,
Jsme rádi, že jsme Vám s instalací dobře poradili. Objednal jste dopoledne, tak ještě v den objednání jsme odeslali a přepravce Vám následující den doručil. Máme radost, že jste spokojen :)
Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
Těší nás, že jste měla s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště
- Sympatičtí odborníci
- Velký výběr
- Rychlé jednání
- Parkování ve dvoře
Dobrý den, vážený zákazníku,
Děkujeme, že se Vám zdáme odborníci a ještě k tomu sympatičtí :):):). Množství uvedené na našem e-shopu je skutečné, proto můžete ihned přijet a bez problému zaparkovat, i když jsme téměř v centru města.
S pozdravem Tým Ebenel -
- Velmi příjemná a odborná komunikace
Dobrý den, vážený zákazníku,
Vážíme si, že jste u nás opět nakoupil a zase všechno dobře dopadlo :)
Vše na výbornou:-)
Dobrý den, vážený zákazníku,
Jsme rádi, že Vám naše podpora pomohla a věřím, že jste opravdu spokojen.
S pozdravem Tým Ebenel -
- kvalitně zabaleno rychlost dodání
Tento obchod rozhodně doporucuji je velm
i kvalitní díkyReakce obchodu Ebenel - Podlahové studio Jany Vechetové
Dobrý den, vážený zákazníku,
Těší nás, že Vaše obavy ohledně kvality zabalení byly bez problému. Vaše objednávka byla odeslána v den objednání, tak jen škoda, že o víkendu přepravce nejezdí, to by jste měla zásilku ještě rychleji :).
S pozdravem Tým Ebenel -
- Vše proběhlo rychle a přesně
Dobrý den, vážený zákazníku,
Vaše objednávka byla dopoledne přijata a za dvě hodiny si ji již přebíral přepravce a následující den Vám byla doručena. I nás těší, když všechno funguje a Vy jste spokojen.
- sortiment, rychlost dodání
Dobrý den, vážený zákazníku,
Jsme rádi, že jste si z naší nabídky vybral a mohli jsme Vám zboží, co nevedeme skladem, již následující den odeslat.
S pozdravem Tým Ebenel -
- Výběr, rychlost, spolehlivost.
- O žádné nevím.
Dobrý den, vážený zákazníku,
Děkujeme že oceňujete co Vám můžeme nabídnout. Je to ten výběr, rychlost a pravdivé informace
- Rychlé vyřízení
Dobrý den, vážený zákazníku,
Množství kusů které uvádíme jsou skutečné, proto jsme Vám mohli objednávku ihned odeslat
S pozdravem Tým Ebenel -
- Rychlost dodání do druhého dne. Perfektní.
Dobrý den, vážený zákazníku,
Balíme a odesíláme každý den, dokud nepřijede přepravce a tak je další den u Vás. Máme radost, že jste spokojena :)
S pozdravem Tým Ebenel, Jana Vechetová -
- Kvalitní sortiment, rychlé dodání
Dobrý den, vážený zákazníku,
Jsme rádi, že dodání bylo bez problému a že jste spokojen s kvalitou. V naší nabídce máme lišty, které běžně instalují podlaháři do domácností i do zatížených provozů.
S pozdravem Tým Ebenel, Jana Vechetová