Skvělá komunikace, expresně rychlé doručení

Dobrý den, vážený zákazníku,

děkujeme za nákup a kladné, to nejlepší hodnocení. Vaše recenze nás moc potěšila.

Ještě jednou děkujeme za informaci, že jste byla s naší komunikací spokojena. Zboží objednané dopoledne bylo ihned odesláno :)

Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
    Těší nás, že jste měl s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště

• rychlost vyřízení objednávky

Dobrý den, vážený zákazníku,

děkujeme za nákup a kladné, hodnocení. Vaše recenze nás moc potěšila.

Jsme rádi, že byla objednávka rychle vyřízena. Lišty byly skladové zboží, tak jsme mohli ihned zabalit a poslat

S pozdravem Tým Ebenel

• Dobré ceny ,široký sortiment, rychlé dodání.

Dobrý den, vážený zákazníku,

Děkujeme že oceňujete o co se snažíme. Je to ten výběr, rychlost a dobré ceny za profesionální kvalitu lišt

• Rychlé dodání dobrý sortiment

Dobrý den, vážený zákazníku,

Jsme rádi, že dodání bylo bez problému a že jste spokojen s naší nabídkou lišt. Objednal jste dopoledne, tak jsme ještě v den objednání mohli odeslat

S pozdravem Tým Ebenel

Nákup zboží naprosto bez připomínek, mohu jen doporučit, slušné ceny a velice rychlé dodání, kvalitně zabalené

Dobrý den, vážený zákazníku,

Objednal jste skladové zboží, tak jsme co nejlépe zabalili a ještě v ten den mohli odeslat. Jsme opravdu velmi rádi za recenzi, která vystihuje to, o co se snažíme :)

Spokojenost, rychlost, řádně zabalené

Dobrý den, vážený zákazníku,

Snažíme se dobře a rychle zabalit a v co nejkratší době odeslat :)

• maji co potrebuji

spokojenost

S pozdravem Tým Ebenel

Komunikace proběhla v naprostém pořádku.

Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
    Těší nás, že jste měli s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště

S pozdravem Tým Ebenel

Rychlé, vstřícné jednání. Jsem velmi spokojen s rychlostí dodávky, včetně odborných rad.

Dobrý den, vážený zákazníku,

Jsme rádi, že jsme Vám s instalací dobře poradili. Objednal jste dopoledne, tak ještě v den objednání jsme odeslali a přepravce Vám následující den doručil. Máme radost, že jste spokojen :)

Stále se snažíme na sobě pracovat a proto je pro nás Váš názor velmi důležitý.
    Těší nás, že jste měla s námi pozitivní zkušenost a věříme, že vás nezklameme ani příště

• Sympatičtí odborníci
    • Velký výběr
    • Rychlé jednání
    • Parkování ve dvoře

Dobrý den, vážený zákazníku,

Děkujeme, že se Vám zdáme odborníci a ještě k tomu sympatičtí :):):). Množství uvedené na našem e-shopu je skutečné, proto můžete ihned přijet a bez problému zaparkovat, i když jsme téměř v centru města.

S pozdravem Tým Ebenel

• Velmi příjemná a odborná komunikace

Dobrý den, vážený zákazníku,

Vážíme si, že jste u nás opět nakoupil a zase všechno dobře dopadlo :)

Vše na výbornou:-)

Dobrý den, vážený zákazníku,

Jsme rádi, že Vám naše podpora pomohla a věřím, že jste opravdu spokojen.

S pozdravem Tým Ebenel

• kvalitně zabaleno rychlost dodání

Tento obchod rozhodně doporucuji je velm
    i kvalitní díky

Dobrý den, vážený zákazníku,

Těší nás, že Vaše obavy ohledně kvality zabalení byly bez problému. Vaše objednávka byla odeslána v den objednání, tak jen škoda, že o víkendu přepravce nejezdí, to by jste měla zásilku ještě rychleji :).

S pozdravem Tým Ebenel

• Vše proběhlo rychle a přesně

Dobrý den, vážený zákazníku,

Vaše objednávka byla dopoledne přijata a za dvě hodiny si ji již přebíral přepravce a následující den Vám byla doručena. I nás těší, když všechno funguje a Vy jste spokojen.

• sortiment, rychlost dodání

Dobrý den, vážený zákazníku,

Jsme rádi, že jste si z naší nabídky vybral a mohli jsme Vám zboží, co nevedeme skladem, již následující den odeslat.

S pozdravem Tým Ebenel

• Výběr, rychlost, spolehlivost.
    • O žádné nevím.

Dobrý den, vážený zákazníku,

Děkujeme že oceňujete co Vám můžeme nabídnout. Je to ten výběr, rychlost a pravdivé informace

• Rychlost

• Rychlé vyřízení

Dobrý den, vážený zákazníku,

Množství kusů které uvádíme jsou skutečné, proto jsme Vám mohli objednávku ihned odeslat

S pozdravem Tým Ebenel

• Rychlost dodání do druhého dne. Perfektní.

Dobrý den, vážený zákazníku,

Balíme a odesíláme každý den, dokud nepřijede přepravce a tak je další den u Vás. Máme radost, že jste spokojena :)

S pozdravem Tým Ebenel, Jana Vechetová

• Kvalitní sortiment, rychlé dodání

Dobrý den, vážený zákazníku,

Jsme rádi, že dodání bylo bez problému a že jste spokojen s kvalitou. V naší nabídce máme lišty, které běžně instalují podlaháři do domácností i do zatížených provozů.

S pozdravem Tým Ebenel, Jana Vechetová