Vše OK
- Rychlé odeslání
- Velký výběr zboží
- Výhodné ceny
I přes dražší dopravu než na jiných e-shopech, tak výsledná celková cena zboží+doprava nižší.
- Rýchle dodanie
- Balenie produktu bolo strašné
- Skvela komunikace e-mailem
- Obchod nevahal po nahlaseni chybejiciho druheho kusu zbozi, zbozi zabalit a poslat
- Obchod zabalil jedno zbozi v poctu 1ks misto 2ks
- Prodavajici nezvedal telefon
V zasilce chybela jedna polozka. Objednal jsem si par her a nezvykle jsem jednu hru koupil ve dvou kusech, jako darek. Prodavajici zrejme omylem poslal danou hru v jednom provedeni. Po otevreni zasilky jsem byl zklaman, tak volam na kontaktni e-mail 2x v rpzestupu 30 minut. V obou pripadech je mi telefon zamacknut. Tedy pisi e-mail. Brzy na to dorazi do mailu omluva s tim, ze hru doposlou a o par dni pozdeji hru opravdu dostavam. Chyba se obcas stat muze. Chybovat je lidske, dekuji za napravu
- Příjemná cena a rychlost dodání
- žádná
- Rychlost, komunikace
Vše v pořádku.
Můj první nákup, rychlé doručení, doporučuji obchod
- Rychlost ,spolehlivost
Vynikající obchod.
- Vstřícnost, operativnost
Dobrá zkusenost
- nektere vyborne ceny
- velice rychle dodani
Nektere polozky jsou pozoruhodne levne. Akorat, ze je to 1 ci 2 produkty ze serie (napr. her). Ale dalsi uz ne. Takze jako prilezitostne vyhodny nakup podle nejakeho porovnavace - Vyborne. Ale chodit tam primo neco hledat asi ne ...
levné
- rychlé dodání, vše v pořádku
- né zrovna levná doprava
- Skvělá komunikace
- Rychlé dodání zboží
Všechno super
- první nákup, vše OK. rozumná cena za zboží a nízká cena za dopravu u větší zásilky
Vše v pořádku.
na slevových portálech byla inzerována sleva a doprava zdarma - no obchod toto odmítl s tím že nic z toho nenabízí
Rychlá expedice a tím i rychlé dodání. Bohužel zboží přišlo poškozené (za co obchod s největší pravděpodobností nemůže), z mé strany poškození nebylo a nebude řešeno, jelikož se jedná o pracovní stůl.