- dobrá komunikace
- To co slíbí splní
- Dobrá kvalita produktů
Spokojenost, nakupuji čas od času, když vidím něco za supr cenu. Nejvíc Apple produkty. Případně doporučuji kamarádům, co chtějí něco s dobrou cenou a kvalitou.
- rychlé a kvalitní jednání, přehledné stránky,
- Dobrá kvalita
Velmi dobrý obchod, dobré zboží, dobré ceny, rychlé dodání.
Celkem rozumný výběr a možnost úpravy konfigurací repasovaných PC.
Už jsem zde koupil několikrát... -
- rychlost,spolehlivost.
Vynikající komunikace. Vyslyší požadavky, poradí, rychle dodají.
- vše v naprostém pořádku, rychlé dodání, výborně zabaleno a PC běhá jako vítr., minimální známka použití. Jsem max. spokojená, vřele doporučuji
nic.
Vstřícnost, flexibilita, rychlé dodání zboží
Jako vždy přišlo zboží včas a v pořádku, kvalitně zabalené a plně funkční, zatím jsem nemusel nikdy nic reklamovat.
- rychlost dodání
- dobrá cena
Doporučuje
- Stručné
- Profesionální ale přitom lidské
- Ceny nejlepší na trhu
- Rychlá a levná doprava
- Servis a komunikace
Jak jsem zmínil ve výhodách - Obchod je ověřený a funkční již dlouho. Nesnaží se vás obrat o peníze, dají vám všechny informace + se můžete doptat přes jejich úžasný servis.
Ceny lepší snad ani nenajdete, hlavně s porovnání s finální kvalitou produktu (např. repasovaného notebooku).
Z hodnocení jasně nejsem jediný člověk spokojený, takže pokud vážně chcete jistotu a dobrou cenu, doopravdy bych nic jiného nedoporučil. -
- perfektní komunikace, rychlé dodání
Profesionání přístup, velká vstřícnost a ochota při řešení různých situací, servisu apod.
Vše proběhlo v naprostém pořádku a rychle. Doporučuji a děkuji.
- Dobrý a přehledný výběr, dobrá komunikace.
Jsem spokojen, doporučuji.
- ochotní nikdy žádný problém a to již zde nakupuji několik let
Vše funguje, jak je domluveno, na obchod je spolehnutí. Vím to, protože toto už je několikátý nákup:)