• bonusové body za které se dají koupit různé věci dle výběru
    • píší ohledně stavu objednávky
    • zboží přijde brzy
    • akce na balíčky např. čočky + roztok zdarma

Dobrý den, Anežko,

děkujeme Vám za krásné hodnocení a doufáme, že i v budoucnu zůstanete naší spokojenou zákaznicí.

S pozdravem, team Lentiamo.cz

• Já jsem velmi spokojená .Objednávky si řídí sám automat. Vše je vždy dodáno v pořádku . Nemusím se starat ,strachovat , že nebudu vidět.
    • Trochu odpadají dodavatelé čoček mých parametrů.

Reakce obchodu Lentiamo.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení a doufáme, že i v budoucnu zůstanete našimi spokojenými zákazníky.

S pozdravem, team Lentiamo.cz

Snadné, rychlé a přehledné objednání dle předchozího nákupu /objednávky
    PPL doručila rychle, na dobírku

• Rychlé vyřízení objednávky

• vyhoda

Dobrý den, Karle,

děkujeme Vám za krásné hodnocení a doufáme, že i v budoucnu zůstanete naším spokojeným zákazníkem.

S pozdravem, team Lentiamo.cz

• Jak bylo avizováno, bylo splněno.

Žádné

S pozdravem, team Lentiamo.cz

• Rychlé bezproblémové vyřízení..

S pozdravem, team Lentiamo.cz

• Vzdy do dvou dnu, velmi rychle

Dobrý den, Zando,

S pozdravem, team Lentiamo.cz

Nikde jinde už nekupuji, rychlost dodání je pro mě prioritou

• Bleskové doručení

• Rychlost kvalita cena

S pozdravem, team Lentiamo.cz

Objednávám již několik let a jsem velmi spokojená! Nemám co vytknout, jen mi bylo trošku líto, sbírala jsem body na průhlednou kosmetickou taštičku a ta se po dvou dnech rozpadla, ale to se stává :o)

Dobrý den Heleno,
    moc vám děkujeme za pozitivní recenzi i přes problém s taštičkou, pokud kontaktujete naší zákaznickou podporu moc rádi s vámi tuto situaci společně vyřešíme.

S pozdravem, team Lentiamo.cz

• Objednávám již spoustu let, vše perfektní

• Rychlost, spolehlivost

Reakce obchodu Lentiamo.cz

Dobrý den Jitko, děkujeme za skvělé hodnocení, a doufáme že i v budoucnu s námi budete spokojená stejně.

Vše ok

Rychlost, velká nabídka zboží

Dobrý den, Zoe,

S pozdravem, team Lentiamo.cz

Rychlé dodání, bezproblémová komunikace.

Rychlost

Dobrý den, Petro,

S pozdravem, team Lentiamo.cz

• Rychlé dodání,i před plánovaným termínem
    • Výhodné balení za dobrou cenu
    • Používá 12ti léta dcera a velmi spokojená

Velmi dobrý obchod

Dobrý den, Hanko,

• Velký výběr kontaktních čoček
    • Rychlé doručení
    • Pobočky v Praze a Brně s doručením zdarma
    • Apple Pay nefunguje

Oceňuju rychlé doručení a přítomnost poboček v Praze a Brně s doručením zdarma. Bohužel mě ale mrzí nefunkčnost Apple Pay. Při zaplacení mi web hlásil neplatné telefonní číslo, ikdyž mé telefonní čislo v Apple Pay bylo ve správném formátu a v jiném formátu ani zadat nelze.

Dobrý den, Alberte,

děkujeme Vám za hodnocení, ačkoliv nás mrzí obtíže s platbou. Žádný další zákazník nám podobné obtíže nehlásil a všichni ostatní zákazníci ApplePay k platbě používají bez jakýchkoliv obtíží. Na základě této skutečnosti se domníváme, že obtíže nespočívaly na naší straně.

Bohužel takto se zpožděním již nejsme schopní situaci řešit a obtížemi Vám nějak pomoci. Ponecháme na Vašem uvážení, zda v budoucnu kontaktujete náš zákaznický servis na [email protected] nebo tel. +420 227272708 a požádáte nás o aktivní pomoc a spolupráci při řešení problému a nebo zůstanete u komentáře na webu, na který už můžeme pouze pasivně reagovat, aniž bychom mohli cokoliv změnit.

Děkujeme za Váš nákup a přejeme Vám krásný den.

team Lentiamo.cz