- Nedá se jim dovolat
- Žádné emaily ohledně zpracování objednávky
- Zboží nepřišlo, ač avizují, že ho mají skladem
Odstoupila jsem od smlouvy poté, co jsem týden čekala na zboží, které nepřišlo. Kromě jednoho emailu, že přijali platbu, neposílají už dále žádné emaily ohledně stavu objednávky, takže zákazník absolutně neví, v jakém stavu se objednávka nachází. Telefon nezvedají, nedá se jim dovolat. Napsala jsem jim email, co se děje s mou objednávkou, na který během dvou minut odpověděla jakási Jana Teplá, že "dnes" odesílají. Bohužel další dny se zase nic nedělo. Telefon opět nikdo nezvedal. Napsala jsem jim další email, že z výše popsaných důvodů odstupuji od smlouvy a požaduji vrácení peněz, ovšem na tento email už zase nikdo nereaguje. Peníze nazpět neposlali. Rozhodně nedoporučuji nikomu, aby zde nakupoval. Kladných recenzí si nevšímejte a ani nevěřte tomu, že píšou, že zboží mají skladem. Hlavně jim nic neplaťte předem! Tento rádoby obchod už nikdy více. Nepošlou-li peníze zpátky během několika dní, podám trestní oznámení pro podvod.
Reakce obchodu Lemurak.cz
děkujeme za hodnocení a komentář.
Na telefonu jsme k dispozici v pracovní dny od 8. do 16. hodiny.
Velice se omlouváme, že jsme na email reagovali obratem, jak sama píšete do dvou minut.
Příště budeme raději pomalejší.
Platbu jste provedla kartou, proto i vrácení platby musí proběhnout přes platební bránu.
Lemurak.cz -
Poslala jsem peníze a nemám zboží ani peníze
Dobrý den, paní Aleno,
u platby jste nezadala variabilní symbol, bez něj nejde platbu spárovat s objednávkou.
Tím se celé vyřízení a odeslání objednávky komplikuje a prodlužuje.
Dávejte proto prosím do budoucna více pozor na správné zaslání platby.
Negativní hodnocení si nezasloužíme, protože se jedná o vaši chybu.
Lemurak.cz -
Nebylo dodáno zboží ve slíbeném termínu
- Nemohu hodnotit - zboží ještě nedorazilo
- Z Číny zboží dorazí za 10-14 dnů, zatímco z tohoto obchodu ( možná i vinou dopravce) po týdnu nedorazilo.
- hrnek bez podšálku
- Platba kartou nefungovala, telefon nikdo nebere a týden pryč a žádné info. Nevím, zda objednaný dárek dceři dorazí nebo ne...
- Po týdnu od objednání nepřišla kromě potvrzení objednávky žádná informace,kdy a jestli vůbec bude zboží expedováno.
- Nekvalitní produkt, při řešení reklamace bylo mi slíbeno, že obchod pošle nový, po 10 dnech nic, když jsem pořádala o vrácení peněz paní zavěsila a pak už telefon nezvedala.
- Rychlé jednání bohužel na úkor špatně zabalené velikosti.
Objednávala jsem poprvé. Dvě trička pro manžela. Bohužel obojí přišlo ve špatné velikosti. Objednávala jsem cíleně delší dobu před Vánoci aby zboží dorazilo v pořádku a včas. Dodání bylo rychlé, bohužel ve špatné velikosti. Chápu, že se může člověk splést a sáhnout po špatné velikosti, ale u obou triček????
Reakce obchodu Lemurak.cz
ano, i u obou triček se lze splést, jsme jen lidé a kolegyně se v předvánočním shonu přehlédla a místo dvou kusů L vzala dva kusy XL. Trička lze vyměnit za jiné.
Lemurak.cz -
Objednávka mi byla obchodem potvrzena.Dostala jsem info,že zboží bylo předáno dopravci.Týden se nic nedělo.Volala jsem a sdělili mi,že zboží nebylo omylem odesláno….Byl to dárek,obědnávku jsem zrušila…
Reakce obchodu Lemurak.cz
je mi líto, že se Vám stala taková nepříjemnost s Vaší objednávkou. Chci Vás ujistit, že taková chyba se nám nestává často a že se snažíme udělat všechno pro to, abychom zajistili spokojenost našich zákazníků. Bohužel se nám v tomto případě něco pokazilo a my jsme následně nebyli schopni dodat objednané zboží včas.
Opravdu se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a doufáme, že v budoucnu nám dáte příležitost ukázat Vám, že se jedná o neobvyklou chybu a že naším cílem je zajistit Vaši spokojenost při nákupu.
Přejeme krásný den a snad brzy na shledanou na našem e-shopu.
Lemurak.cz -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Těžko říct....jste rychlejší než doručení zásilky. Byla by slušnost aspoň chvíli počkat
Reakce obchodu Lemurak.cz
vaše zásilka už na vás čeká v Balíkovně, je potřeba si ji vyzvednout.
Také je potřeba počítat s tím, že i naši zaměstnanci mají na Velikonoce volno, takže v pátek a pondělí byli doma a užívali si čas s rodinami. Máme všichni i život mimo eshop a zaměstnání.
Vaši objednávka z 6.4 jste uhradila 11.4, my ji hned 11.4 odeslali. Co víc bychom měli dělat? Děkuji
Jaroslav
Lemurak.cz -
I přesto, že tričko bylo skladem a zaplaceno bylo online platbou kartou, přišlo až přesně po týdnu a dárek jsem tím pádem nestihla mít na oslavě.
Reakce obchodu Lemurak.cz
Vaše negativní recenze nás velice zasáhla a mrzí nás, že jste nebyla spokojena s našimi službami. U každého zboží na našem e-shopu máme uvedené datum, do kdy ho odešleme, což bylo 3 dny po vytvoření objednávky. Bohužel datum odeslání padnul na pátek, takže jste si zboží mohla vyzvednout až v pondělí.
Věříme ale že i opožděný dárek určitě potěšil :-)
Příště raději zvolte express výrobu, pokud spěcháte na zboží, které máte jako dárek pro někoho a potřebujete ho předat o víkendu.
Krásný slunečný den přejeme
Lemurak.cz -
Na zboží čekám již 11 dní.
Reakce obchodu Lemurak.cz
vaši objednávku jsme odeslali do tří dnů, bohužel se přepravci balík v předvánočním shonu někde zatoulal a proto byl na cestě delší dobu. Nyní již čeká na vyzvednutí.
Lemurak.cz -
Tričko vůbec neodpovídá obrázku. Vyfoceno krásné slim tričko v krásných barvách. Přišlo široké tričko, nekvalitně potisklé a barvy vůbec neodpovídají. Mé hodnocení na svých stránkách odstranili. Kdybych věděla jaké tričko přijde, objednala bych jej u konkurence, která ho měla reálně nafocené a o cca 200kč levnější… Pro nás velké zklamání…
Reakce obchodu Lemurak.cz
mrzí nás, že nejste s tričkem spokojená.
Informace o tričkách máme uvedené na eshopu, nikde neuvádíme, že se jedná o slim tričko.
Máme trička běžného střihu, která jsou u zákazníků velmi oblíbená.
Každý má jinou postavu a někomu může přijít široké zatímco jindy se nás zákazníci ptají, zda nemáme trička ještě větší a širší.
Lemurak.cz -
Objednala jsem polštář. Potisk hrůza a povlak průsvitný. Kvalita mě velice zklamala
- Objednáno, nedoručeno, a chtějí zaplatit 190,-za nedoručené zboží. Moc jsem se těšila, měla jsem to jako dárek dnes k svátku obchod už nekomunikuje...
Nestandardní jednání, když jsem napsala, že na doručení trvám tak obchod mlčí..
Reakce obchodu Lemurak.cz
ve vánoční špičce opravdu není v našich silách odpovědět na email obratem, jsme rodinná firma, nemáme 10 lidí na call centru ve dne v noci i o víkendech.
Smluvní pokuta 190 Kč za nevyzvednutí dobírky je uvedena v Obchodních podmínkách a slouží k uhrazení nákladů spojených s nepřevzatou objednávkou jako je platba za dopravu, náklady na obaly, náklady na zpětné přijetí a naskladnění.
Lemurak.cz -
Kvalita triček ok, ale proč u vás už neobjednam.? Protože trička jsou neskutečně krátká a pro chlapy vážně nevýhodné a navíc nevkusne. Takže pokud si objednám 3xl tak čekám, že bude nejen do šířky, ale, že i ta délka bude odpovídat
- Měli by kontrolovat stav zboží před odesláním
Asi na 15 cm se lem trička páře. Nebudu reklamovat ani vracet ale dám si to přešít... To tričko nebylo zrovna levné 490kc. Jinak tisk byl pěkný....
Reakce obchodu Lemurak.cz
za komplikace se omlouváme.
Bohužel chyba se může stát, tričko vám samozřejmě vyměníme, stačí se ozvat do emailu nebo telefonicky.
Jaroslav
Lemurak.cz -
Dlouhá dodací lhůta, neodpovídající informaci při objednávání. V pondělí objednáno do pátku nedorazilo a teprve mělo být odesíláno. Jelikož se jednalo o dárek k svátku, který byl o nadcházejícím víkendu, objednávku jsem zrušila. Komunikace s obchodem se ale zatím jeví jako velmi dobrá.