Informace o dovolené na webu napsané den před začátkem dovolené. Zboží 10 dní zaplacené avšak stále nedoručené. V obchodě již více nakupovat nebudu
Reakce obchodu Lemurak.cz
velice se omlouváme, že po 2 měsících předvánočního náporu, kdy jsme byli celá firma v práci 6 dnů v týdnu, jsme si dovolili vzít mezí svátky volno, byli jsme týden doma s rodinami a vaši objednávku z 23.12 odpoledne jsme ještě ten den neodeslali nebo vám ji 24.12 nedovezli osobně až domů.
Lemurak.cz -
- Zboží mi dosud nedorazilo, obchod nekomunikuje, nelze se dovolat.
Reakce obchodu Lemurak.cz
v týdnu od 27.12 do 31.12 máme dovolenou. I my si potřebujeme někdy odpočinout a chceme strávit čas s rodinami. Kontaktujte nás prosím emailem, objednávku prověříme.
Lemurak.cz -
Zboží dorazilo rozbité ,po tel.komunikaci ze zašlou hned nový zboží nedorazilo!!!
Reakce obchodu Lemurak.cz
je nám to líto, ale zázraky neumíme.
Pokud nám zavoláte 22.12, že zboží bohužel přepravce rozbil, tak není v našich silách vám ho den před Vánocemi do druhého dne dopravit nové.
Lemurak.cz -
- Zboží nebylo dodáno domů ( chodím o berlích ) Částka dobírky neodpovídala ceně za kterou jsem zboží objednal. V okamžité reakci ihned vyhrožování pokutou ve výši 200,- Kč a následně zaslána faktura s částkou k úhradě 0. Je mi líto, že mi nepřišel dárek pro kamaráda a jsem případný " šmejdský" obchod s úsměvem dotáhnout až do konce. Ale možná šlo jen o výjimečný omyl. Jinak všem slušným firmám v dnešní těžké "covidové" době držím palce.
Dobrý den, pane J.H.,
vaši objednávku jsem prověřil.
Objednal jste zboží na dobírku s dopravou poštou a cenou 604 Kč. Přesně to vám bylo i odesláno.
Pošta vás nezastihla doma, proto byla zásilka uložena na poště, o tom jste byl od nás informován emailem.
Dalším emailem vám byla tato zásilka připomínána. Pošta nabízí opětovné doručení zásilky, to jste nevyužil a zásilka se nám vrátila nevyzvednutá. Z naší strany k žádnému pochybení nedošlo. Na emaily jste nereagoval.
Zákazníkům, kteří nevyzvednou na dobírku objednané zboží posíláme výzvu k úhradě penále 200 Kč, tak jak je uvedeno v obchodních podmínkách. Nevyzvednuté zásilky na dobírku nás stojí čas a peníze, který můžeme věnovat slušných zákazníkům. Nechceme, aby ostatní zákazníci dopláceli na to, že jiní své objednávky nevyzvednou.
Lemurak.cz -
Nedá jse platit na dobírku neposílám peníze do předu nikdy jse mi nestalo abych jsi zboží nevyzvedl vím že jse chránite ale zlodějů je dnes ako much a já jsem vás oslovil poprvé hezky den
Reakce obchodu Lemurak.cz
dobírku jsme museli zrušit, protože množství nevyzvednutých zásilek bylo moc velké.
Jste eshop s několikaletou historií, máme jen zde na heurece skoro 800 hodnocení.
Platba je možné online platební kartou nebo bankovním převodem, oboje je rychlé a zdarma.
Lemurak.cz -
CENA TRIKA SE ZDVOJNÁSOBILA,BYLA NABÍZENA ZA 260KČ,POTÉ 490?! DĚKUJI,NECHCI.
Dobrý den, pane Jiří,
vaše lživá recenze nás velice mrzí.
Za poloviční cenu nabízíme trička ve výprodeji, vy jste si objednal 2 trička z běžné nabídky za běžnou cenu.
Žádná cena se nezdvojnásobila.
Lemurak.cz -
nejsem spokojená s kvalitou potisku
Dobrý den paní Miluše,
naše trička tiskneme na nejmodernější profesionální tiskárně a potisk je velice detailní, kvalitní a trvanlivý.
Neděláme trička historickou nažehlovací fólií. Za skvělou kvalitou našeho potisku si tedy stojíme.
Žádnou reklamaci od vás také nemáme, pouze tuto negativní recenzi, což nás docela mrzí.
Leumurak.cz -
Napsal jsem do poznámek že chci potisk na přední stranu trička a potisk byl na zadní straně a na faktuře napsáno potisk na přední stranu
Reakce obchodu Lemurak.cz
bohužel jsme se při výrobě spletli a potisk udělali na špatnou stranu trička.
To se bohužel může stát, nejsme neomylní.
Určitě ale uděláme vše pro vaši spokojenost. Stačí se ozvat a domluvíme se na řešení.
Lemurak.cz -
Hodnocení bylo odstraněno – zákaznice hodnotí nákup v jiném eshopu.
- Vyberete jedno triko za normální cenu, pak dvě ve slevě. Najednou zjistíte, ze slevové trička nejsou v nabídce. Vyberete si je tedy na webu za normální cenu. Ve chvíli kdy chcete dokončit objednávku zjistíte, ze dokončit nejde, trika nejsou skladem. Tak proč je mají v nabídce?
Možná jsou nedostatky způsobené koronavirem, Alp po půl hodině hledání a objednávání nemám nic. Jen jsem kamsi napsal svou adresu.
Reakce obchodu Lemurak.cz
s vašim hodnocením nemohu souhlasit.
Všem ostatním zákazníkům objednat šla, jinak bychom nemohli mít stovky kladných recenzí.
Lemurak.cz -
Jednání bylo v pořádku, produkt mě velmi, velmi zklamal.
Reakce obchodu Lemurak.cz
u každého trička uvádíme tabulku velikostí. Pokud i přesto netrefíte správnou velikost, tričko zdarma a obratem vyměníme za jiné.
Místo výměny jste nám ale pouze napsal, že je naše chyba, že jsme si neověřili správnou velikost.
Opravdu netušíme, jak jsme si měli ověřit jakou velikost potřebujete. Co si objednáte, to posíláme.
Lemurak.cz -
Špatná komunikace , na triko jsem čekala téměř 14 dní , několikrát jsem telefonicky urgovala , věděli že triko je k narozeninám, ujištovali že stihnou odeslat, bohužel se tak nestalo , přestali zvedat telefon, musela jsem napsat email ,poté zadali a vytvořili objednávku na přepravu , ale nebyli schopni předat přepravní službě , po dalším emailu že se čeká až předají zboží k přepravě ,tak učinili. Triko material za ty peníze je dosti drahé. Už bych víckrát nenakoupila. Spolehlivost a kvalita nulová.
Reakce obchodu Lemurak.cz
pokud nám objednávku s potiskem na přání uhradíte ve čtvrtek odpoledne, tak je nemožné zásilku předat přepravci tak, aby ji v pátek mohl doručit. Zázraky bohužel neumíme.
Lemurak.cz -
Velikosti jsou jiné než se uvádí.
Reakce obchodu Lemurak.cz
víme, že vybrat správnou velikost po internetu je těžší, než v klasickém obchodě, kde si tričko můžete vyzkoušet.
Proto u každého trička uvádíme tabulku velikostí.
Obzvláště u dámských triček je nutné pečlivě vybrat velikost podle tabulky.
Lemurak.cz -
Nevim,jestli za to muze firma,ale zbozi jeste nedoslo a pritom mi bylo sdeleno pred vice jak tydnem,ze zbozi mi bylo odeslano.Asi problem dorucovaci spolecnosti :-(
Reakce obchodu Lemurak.cz
vaše objednávka na dobírku byla v pořádku odeslána a čeká na vás k vyzvednutí na poště v Havířově :)
Odkaz na sledování zásilky máte v emailu.
Pokud vám pošta nedala lístek do schránky, tak je to chyba pošty, s tím bohužel nic neuděláme.
Lemurak.cz -
Všechno by bylo v pohodě až na to, že konkrétně u tohoto produktu je extrémně krátká délka trička. Mělo to být unisex, v tomto případě to znamená velmi krátké.
Reakce obchodu Lemurak.cz
pokud vám nesedí délka nebo velikost, tak je možná výměna nebo i vrácení trička.
Ozvěte se nám ;)
Lemurak.cz -
Dostal jsem jiné zboží než jsem objednal.
Reakce obchodu Lemurak.cz
bohužel nejsme neomylní a došlo k chybě při expedici vaší objednávky.
Stačí nám napsat nebo zavolat a chybu napravíme a odešleme správné zboží.
Lemurak.cz -
Nekvalitní potisk triček a materiálu.
Reakce obchodu Lemurak.cz
pokud nejste s potiskem spokojená tak se nám ozvěte, trička samozřejmě můžete jak reklamovat tak také odstoupit od smlouvy a trička vrátit.
Lemurak.cz -
Na fotce vypadá zboží mnohem lépe,než ve skutečnosti.Barvy se liší a tričko které bylo na fotce zajímavé, je ve skutečnosti, spíše obyčejné....
Reakce obchodu Lemurak.cz
barvy se mohou lehce lišit v závislosti na nastavení monitoru, každý displej zobrazuje trošku jinak. Počítač, notebook i telefon.
Pokud nejste s tričkem spokojená tak nám ho můžete poslat zpět a my vám vrátíme platbu. Pokud je tričko nenošené a neprané tak nevadí i když uplyne delší doba než je zákonných 14 dnů. Důležitý je pro nás spojený zákazník.
Lemurak.cz -
Prosím Vás VAŠE zboží vypadá nádherně na obrázku,jsem zklamaná to triko za 400Kč je moc tisk není tisk je to odfláknuté,příteli se to nelíbilo tak poslouží jak prachovka
Reakce obchodu Lemurak.cz
velice nás mrzí, že se příteli tričko nelíbilo.
Objednávku nám můžete zaslat zpět a my Vám samozřejmě vrátíme peníze.
Hezký den
Lemurak.cz -
Špatná komunikace, několikrát posílaný e-mail ohledně přijetí platby, dopravení zásilky. Nic se nedělo, tedy po pěti dnech jsem musela kontaktovat telefonicky, kde mi bylo řečeno, že jsou platby opožděné a také mi bylo slíbeno, že se paní ozve s dalším postupem objednávky. Doposud nemám informace o objednávce, zásilka zaplacená již 11 dní.
Reakce obchodu Lemurak.cz
bohužel došlo k chybě při párování platby.
Za chybu se moc omlouváme, zásilka byla opravdu odeslána velice pozdě.
Veškeré objednávky vyřizujeme v co nejkratší době, zpoždění vaší zásilky nás mrzí.
Lemurak.cz