• šíře sortimentu
    • délka vyřízení objednávky
    • ceny jen průměrné

široký sortiment
    dobrá zkušenost z minulosti
    v současnosti ceny jen velmi průměrné
    velmi dlouhé dodací doby
    proto nedoporučuji

• Výběr
    • Delší dodací lhůta a při posledním nákupu zboží nedorazilo. Nulová komunikace ze strany obchodu.

Jako by obchod existoval jen na webu.

• Nyní žádné, se zákazníkem nekomunikují
    • Neserióznost

nakupujte jinde, vytáhli ze mne peníze a nic jsem nedostal, na maily nereagují

Neozvali se.

V obchodě nakupuji několik let a vždy jsem byl spokojen. Poslední objednávka (placeno převodem předem), nic nedorazilo, telefonní číslo uvedené na stránkách firmy je "vypnuté, nebo nedostupné", na e-mail firma nereaguje. Tak nevím.....

• žádné
    • je to podvodná stránka

pozor NEOBJEDNÁVAT NIC !!!!!!!!!!

• Nekomunikace s klientem. Dlouhá dodací lhůta.

• široký sortiment zboží
    • příznivé ceny

Stránky obchodu jsou přehledné a komunikace s obchodem je bezproblémová. Nakupoval jsem tady poprvé a obchod bychom jednoznačně doporučil ostatním.

• Obchod nekomunikuje. Zboží nedorazilo.

NENAKUPOVAT!!!!

• vzhledem k tomu, že mi přišel jen automatický e-mail po přijetí objednávky a dál se nedělo vůbec nic, tak nevím co víc dodat. Žádná komunikace, zboží nemám a už ani nechci!

• nemožnost dovolat se

před časem jsem omylem poslala dvakrát platbu za zboží, několikrát jsem internetový obchod žádala o navrácení peněz, marně. objednala jsem si tedy zboží v též hodnotě, kterou mi dluží a nic nedorazilo. Absoulutní nespokojenost!!!!!

• Objednala jsem zboží, přehled objednávky sice do emailu dorazil, ale žádala jsem ihned o informaci, jestli mají zboží skladem, ani po 10 dnech ale nebyla žádná reakce, objednávku jsem emailem zrušila, ani poté žádná reakce nedorazila.

Rozhodně nedoporučuji nákup přes internet

2 roky nakupuji z tohoto obchodu, vše bylo v pořádku, nyní mají nějaké problémy (dle informace jejich účetní). Zboží jsem objednala, zaplatila a nic nedorazilo, obchod nekomunikuje. Do teď problémy nebyly, zboží vždy dorazilo, v případě, že nebylo mi ihned někdo nabídl jiný produkt. Doufám, že začnou komunikovat nebo mi vrátí peníze. Telefon nefunguje, na e-maily nikdo neodpovídá. Rozhodně nedoporučuji platbu předem. Na dobírku vám maximálně zboží nedorazí.

Platbu za zboží sem provedla,obchod nekomunikuje,dřív bylo vše v pořádku. Nyní mobil nikdo nebere,pevná linka je odpojena,peníze pošlete,zboží již neobdržíte. Pozor.

Mám ohodnotit obchod ,který neproběhl nemám co chválit,hodně nakupuji přes internet,nikdy jsem nezažila delší lhůtu než 4 dny a pokud byl problem,obchod komunikoval,tady čekám 12den a nic,snad jen,chtějí chválu předem

• nákup z domu
    • dobrá cena

• přehlednost stránek, dobrá cena zboží
    • špatná komunikace
    • neinformovanost zákazníka o platbě převodem
    • možnost platby pouze převodem
    • nejde platit kartou
    • neinformovanost zákazníka o průběhu expedice zboží
    • musela jsem telefonovat, aby se objednávka pohnula směrem ke mně

nedoporučuji
    špatná komunikace se zákazníkem
    byla to moje poslední objednávka u tohoto e shopu

• levnější léky, které jsem potřebovala oproti konkurenci
    • vysoké poštovné i při dražší objednávce
    • velice dlouhá dodací doba

Zboží dorazilo v pořádku, řádně zabalené. Dodací doba hodně dlouhá.
    Ceny nízké, ale to kompenzuje drahá doprava.
    Příště již nakupovat nebudu.

• dobrý sortiment, dobrá cena
    • poněkud delší dodací lhůta

dobrý sortiment, dobrá cena