• šíře sortimentu
    • délka vyřízení objednávky
    • ceny jen průměrné

široký sortiment
    dobrá zkušenost z minulosti
    v současnosti ceny jen velmi průměrné
    velmi dlouhé dodací doby
    proto nedoporučuji

• Výběr
    • Delší dodací lhůta a při posledním nákupu zboží nedorazilo. Nulová komunikace ze strany obchodu.

Jako by obchod existoval jen na webu.

• Nyní žádné, se zákazníkem nekomunikují
    • Neserióznost

nakupujte jinde, vytáhli ze mne peníze a nic jsem nedostal, na maily nereagují

Neozvali se.

V obchodě nakupuji několik let a vždy jsem byl spokojen. Poslední objednávka (placeno převodem předem), nic nedorazilo, telefonní číslo uvedené na stránkách firmy je "vypnuté, nebo nedostupné", na e-mail firma nereaguje. Tak nevím.....

• žádné
    • je to podvodná stránka

pozor NEOBJEDNÁVAT NIC !!!!!!!!!!

• Nekomunikace s klientem. Dlouhá dodací lhůta.

• Obchod nekomunikuje. Zboží nedorazilo.

NENAKUPOVAT!!!!

• vzhledem k tomu, že mi přišel jen automatický e-mail po přijetí objednávky a dál se nedělo vůbec nic, tak nevím co víc dodat. Žádná komunikace, zboží nemám a už ani nechci!

• nemožnost dovolat se

před časem jsem omylem poslala dvakrát platbu za zboží, několikrát jsem internetový obchod žádala o navrácení peněz, marně. objednala jsem si tedy zboží v též hodnotě, kterou mi dluží a nic nedorazilo. Absoulutní nespokojenost!!!!!

• Objednala jsem zboží, přehled objednávky sice do emailu dorazil, ale žádala jsem ihned o informaci, jestli mají zboží skladem, ani po 10 dnech ale nebyla žádná reakce, objednávku jsem emailem zrušila, ani poté žádná reakce nedorazila.

Rozhodně nedoporučuji nákup přes internet

2 roky nakupuji z tohoto obchodu, vše bylo v pořádku, nyní mají nějaké problémy (dle informace jejich účetní). Zboží jsem objednala, zaplatila a nic nedorazilo, obchod nekomunikuje. Do teď problémy nebyly, zboží vždy dorazilo, v případě, že nebylo mi ihned někdo nabídl jiný produkt. Doufám, že začnou komunikovat nebo mi vrátí peníze. Telefon nefunguje, na e-maily nikdo neodpovídá. Rozhodně nedoporučuji platbu předem. Na dobírku vám maximálně zboží nedorazí.

Platbu za zboží sem provedla,obchod nekomunikuje,dřív bylo vše v pořádku. Nyní mobil nikdo nebere,pevná linka je odpojena,peníze pošlete,zboží již neobdržíte. Pozor.

Mám ohodnotit obchod ,který neproběhl nemám co chválit,hodně nakupuji přes internet,nikdy jsem nezažila delší lhůtu než 4 dny a pokud byl problem,obchod komunikoval,tady čekám 12den a nic,snad jen,chtějí chválu předem

• přehlednost stránek, dobrá cena zboží
    • špatná komunikace
    • neinformovanost zákazníka o platbě převodem
    • možnost platby pouze převodem
    • nejde platit kartou
    • neinformovanost zákazníka o průběhu expedice zboží
    • musela jsem telefonovat, aby se objednávka pohnula směrem ke mně

nedoporučuji
    špatná komunikace se zákazníkem
    byla to moje poslední objednávka u tohoto e shopu

• nekomunikuje a pokud ano, odpovídá jen na to, na co chce odpovědět sám. Komunikace je málo gramotná.

• Cenu
    • Spatna komunikace, nerespetovali poznamku u objedbavky

Zbozi dorazilo ale neinformovali me ze zbozi odesilaji takze jsem vlastne nevedela kdy pride. Bylo doruceno ceskou postou, zmackane obaly. Do poznamky jsem psala at mi neposilaji kratsi exp nez 12/14 nebo me informuji. Poslali dve veci se spatnou expiraci. Jesna polozka byla dokonce jina nez jsem objednala. Proto jsem cast objednavky vratila.

• nemožnost kontaktovat e-shop zpět na email, ze kterého chodí potvrzení o objednávce

Zboží ani po 11dnech od objednání nedorazilo a komunikace s obchodem není žádná.