- šíře sortimentu
- délka vyřízení objednávky
- ceny jen průměrné
široký sortiment
dobrá zkušenost z minulosti
v současnosti ceny jen velmi průměrné
velmi dlouhé dodací doby
proto nedoporučuji -
- Výběr
- Delší dodací lhůta a při posledním nákupu zboží nedorazilo. Nulová komunikace ze strany obchodu.
Jako by obchod existoval jen na webu.
- poslala jsem peníze a bez odezvy (2 měsíce).Telefon vypnut
- jestli je nás více dáme trestné oznámení
neposílat peníze na účet
- Nyní žádné, se zákazníkem nekomunikují
- Neserióznost
nakupujte jinde, vytáhli ze mne peníze a nic jsem nedostal, na maily nereagují
Neozvali se.
Možná jsem se nedíval dost pozorně, ale nikde na stránkách společnosti jsem nenašel - jak níže uvedeno, že mají zablokovaný účet. Stránky pořád umožňují vytvářet objednávky, pro platby převodem na účet je pořád uvedeno stejné číslo účtu. Rovněž tak jsou tam uvedeny nefunkční telefony a taky e-mailová adresa, ze které nikdo neodpovídá. (Stránky byly naposled aktualizovány 10. 11. 2014 - tedy dnes.)
- ceny
- ochota a vstřícnost
- vždy dobrá komunikace
- v současné době obchod nefunguje :-(
Když mají na stránkách uvedeno Zablokovaný účet, tak asi logicky není něco v pořádku. Nikdy jsem s tímto obchodem neměla problem, byla jsem tam několikrát i osobně. Nyní se evidentně něco děje, tak prostě počkám až bude vše v pořádku a nakupovat budu u nich dál.
V obchodě nakupuji několik let a vždy jsem byl spokojen. Poslední objednávka (placeno převodem předem), nic nedorazilo, telefonní číslo uvedené na stránkách firmy je "vypnuté, nebo nedostupné", na e-mail firma nereaguje. Tak nevím.....
- pravidelně jsem tam nakupovala několik let- na dobírku, bez problému
- 27.10.2014 jsem objednala a prvně rovnou zaplatila. Zboží nepřišlo, na maily mi nikdo neodpovídá
Už tam nakupovat nebudu.
- žádné
- je to podvodná stránka
pozor NEOBJEDNÁVAT NIC !!!!!!!!!!
- Nekomunikace s klientem. Dlouhá dodací lhůta.
- široký sortiment zboží
- příznivé ceny
Stránky obchodu jsou přehledné a komunikace s obchodem je bezproblémová. Nakupoval jsem tady poprvé a obchod bychom jednoznačně doporučil ostatním.
- Obchod nekomunikuje. Zboží nedorazilo.
NENAKUPOVAT!!!!
- Zboží objednané před 3 týdny nedorazilo, byť objednávka byla potvrzena. Na mé urgence e-mailem (asi 10x) žádná odezva.
- Pevná linka i mobil dodavatele odpojen. Naštěstí jsem tentokrát nezaplatila předem bankovním převodem!
TENTO OBCHOD ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI
- vzhledem k tomu, že mi přišel jen automatický e-mail po přijetí objednávky a dál se nedělo vůbec nic, tak nevím co víc dodat. Žádná komunikace, zboží nemám a už ani nechci!
- - DLUŽÍ PENÍZE či ZBOŽÍ
- - odpojená pevná linka
- - mobil vypnutý
- - na e-maily nikdo nereaguje
DOPORUČUJI PODAT HROMADNÉ TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA PROVOZOVATELE!!! JELIKOŽ SI DÁLE V POHODĚ PROVOZUJÍ INT. OBCHOD A PŘITOM LIDI OKRÁDAJÍ..
NEDOPORUČUJI!!!
v polovině srpna jsem odeslala zákonnou reklamaci, doposud nemám ani zboží zpět ani peníze, nikdo nekomunikuje...
NIKDY VÍC SPOLEČNÉHO S TÍMTO OBCHODEM A S FIRMAMI, KTERÉ MAJÍ STEJNÉHO VLASTNÍKA... -
- nemožnost dovolat se
před časem jsem omylem poslala dvakrát platbu za zboží, několikrát jsem internetový obchod žádala o navrácení peněz, marně. objednala jsem si tedy zboží v též hodnotě, kterou mi dluží a nic nedorazilo. Absoulutní nespokojenost!!!!!
- Objednala jsem zboží, přehled objednávky sice do emailu dorazil, ale žádala jsem ihned o informaci, jestli mají zboží skladem, ani po 10 dnech ale nebyla žádná reakce, objednávku jsem emailem zrušila, ani poté žádná reakce nedorazila.
Rozhodně nedoporučuji nákup přes internet
- žádné
- objednávka za 1155Kč nedošla
Prosím všechny ,kterým zboží nedošlo napiště na :
[email protected]
snad se potom dovíme,kde se naše peníze ocitly,je to odkaz z lékarénské komory.