Co to sou za kapky vůbec nepomáhají jen vyhozeny penize
Dobrý den, pane Smolka,
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu - vážíme si každého hodnocení, i toho kritického.
Dovolte nám nejprve uvést fakta k hodnocení doby dodání. Vaši objednávku jsme obdrželi v neděli dopoledne, ihned v pondělí dopoledne ji zpracovali a již ve 13 hodin předali přepravci. Ten ji doručil v úterý, tedy doslova druhý pracovní den od objednávky. Rychleji to při nedělní objednávce fyzicky není možné a věříme, že při pohledu na tato čísla uznáte, že z naší strany bylo vše v maximální rychlosti a naprostém pořádku.
Co se týče účinnosti Lavyl Nose. Produkt máte doma teprve 6 dní, a to může být v závislosti na stavu Vašeho organismu a délce trvání potíží opravdu velmi krátká doba na úplné vyřešení problému.
Navíc je důležité pochopit jednu zásadní věc: Lavyl Nose nepotlačuje příznaky jako klasické lékárenské spreje. Pracuje přírodní cestou na skutečné příčině potíží. A to znamená, že v prvních dnech může spustit přirozené pročišťování nosních dutin a regeneraci sliznic. Někteří uživatelé tuto fázi vnímají negativně, protože očekávají okamžité „vypnutí" potíží. Jenže právě to by bylo špatně, takové potlačování příznaků vede ke chronicitě a postupnému zhoršování stavu. Tělo potřebuje čas, aby se skutečně opravilo.
Drtivá většina zákazníků, kteří měli zpočátku podobný pocit, dosáhla výsledků po úpravě dávkování nebo po doplnění synergického produktu Lavyl Auricum Sensitive, který s Lavyl Nose velmi dobře spolupracuje při potížích s dutinami a horními cestami dýchacími.
Přečtěte si prosím reference přímo od zákazníků, kteří měli podobné potíže jako Vy: https://www.lavycosmetics.com/lavyl-nose-30-ml#reviews
Rádi bychom Vám pomohli Vaše potíže skutečně vyřešit. Zavolejte nám nebo napište, probereme Váš konkrétní stav a nastavíme postup, který bude fungovat.
Tel.: +420 604 400 755 (Po–Pá, 9–17 h), E-mail: [email protected]
Přejeme brzké uzdravení.
Obchod je spolehlivý
Jsme nadšeni, první výrobek, který zafungoval manželovi na neuropatii. Moc děkujeme.
- v klidu vyberu
- vše popsáno a dobře
výhoda
spolehlivý
- Přehledný e-shop
- rychlost dodání
- kvalitní produkty
Velmi rychlé doručení objednávky.
- Rychlé a spolehlivé dodání produktů, které skvěle fungují.
Reakce obchodu LAVYcosmetics.com
moc děkujeme za vaší recenzi.
Jsme velmi rádi, že jste s našimi produkty i službami spokojený.
Přejeme pěkné letní dny.
- spolehlivý
- rychlé dodání
tento produkt nakupuji pravidelně, neboť pomáhá mně i mému malamutovi, Opravdu do pár minut uleví od bolesti a pomáhá hojit
děkujeme za vaší recenzi.
Jsme moc rádi, že vám i vašemu pejskovi naše produkty pomáhají.
- jsem spokojena
Reakce obchodu LAVYcosmetics.com
děkujeme za recenzi a jsme moc rádi, že jste spokojená! Budeme se těšit na další objednávku.
- Rychlé dodání objednávky
Dobrý den, pane Járo,
Michal, za tým LAVYcosmetics.com -
- Dlouho jsem četla recenze na nosní spáry Používám 8 dnů a zelené nudle (pardon) zmizely. Za mě úplná bomba
Dobrý den, paní Jitko,
moc děkujeme za recenzi i za váš humor! :D Jsme rádi, že zelené nudle jsou minulostí a že vám Lavyl Nose tak rychle pomohl. Přejeme, ať vám slouží co nejdéle!
Rychlé dodání, profesionální přístup
Dobrý den, paní Dášo,
děkujeme za recenzi! Těší nás, že jste spokojená s rychlostí doručení i s naším přístupem. Jsme tu vždy pro Vás – rádi zodpovíme všechny dotazy a poradíme, co a jak nejlépe používat. Těšíme se na váš hovor nebo písemný dotaz a i další objednávku! :-)
přehledná nabídka, rychlé dodání
Reakce obchodu LAVYcosmetics.com
děkujeme za recenzi! Těší nás, že oceňujete přehlednost naší nabídky i rychlost doručení. Každou objednávku vyřizujeme do 15 minut od přijetí, aby zboží dorazilo co nejdříve. Budeme se těšit na další objednávku! :-)
S pozdravem Michal, za tým LAVYcosmetics.com -
trpím na záněty dutin, hodně mi pomohlo uvolnit nos.
Dobrý den, paní Jano,
děkujeme za recenzi! Moc nás těší, že vám výrobek pomohl – záněty dutin dokážou pořádně znepříjemnit život, takže jsme rádi, že jste našla úlevu!
- Kvalitní výrobek rychlé dodání
Reakce obchodu LAVYcosmetics.com
děkujeme za recenzi! Těší nás, že jste spokojený/á jak s kvalitou výrobku, tak s rychlostí doručení. Každou objednávku vyřizujeme do 15 minut od přijetí, aby zboží dorazilo co nejdříve. Budeme se těšit na další objednávku! :-)
S pozdravem Michal, za tým LAVYcosmetics.com -
Mládí mi nevrátíte, ale stáří činíte přijatelnější.
Dobrý den, paní Aleno,
děkujeme za recenzi a za krásně vystižená slova! Mládí sice nevrátíme, ale uděláme vše pro to, aby stáří bylo co nejpříjemnější – to je přesně náš cíl. A proto nás naše práce tolik baví. :-)
S pozdravem Michal, za tým LAVYcosmetics.com -
- Velmi rychlé dodání zboží.
Michal, za tým LAVYcosmetics.com -
- Výrobky které potřebuji a používám, rychlost doručení
Dobrý den, paní Evo,
děkujeme za recenzi! Těší nás, že jste spokojená jak s výrobky, tak s doručením. Každou objednávku vyřizujeme do 15 minut od přijetí, aby se zboží dostalo k vám co nejrychleji. Budeme se těšit na další objednávku! :-)
S pozdravem Michal, za tým LAVYcosmetics.com -
doručení bez problémů do Alza boxu
Dobrý den, paní Jano,
Michal, za tým LAVYcosmetics.com