Zatím jsem zboží neobdržel, prí se vyrábí. Objednal jsem 19.7.
Dobrý den, pane Petře,
objednal jste si síť na mírů, kde deklarujeme dobu dodání cca. pracovních 14 dnů, záleží na vytíženosti výroby, která byla minulý týden také omezena v rámci dovolených. Ve většině případů sítě na míru odesíláme do 10 dnů od objednání.
Ujišťujeme Vás, že síť je ve výrobě a určitě Vás budeme co nejdříve informovat o odeslání. -
Výborná komunikace.
Děkujeme.
- rychlost, solidní ceny, kvalita
Vstřícný přístup, rychlé jednání a ochota vyhovět individuálním požadavkům ..., dodaná síť je velmi pěkná
- skvělá komunikace i jednání
- Ceny
- Nabídka
- Rychlé a solidní jednání
- Zboží bylo psané skladem i když už nebylo skladem (velký zájem v odbě korony), ale obratem zavolali a věc se vyřešila, zaplacené peníze obratem vrátili.
Klidně nakupte, jen snad před nákupem je lepší si ověřit, že dané zboží je opravdu skladem.
Dobrý den Edo,
děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že nebylo zboží skladem. Snažíme se držet aktuální informace, ale bohužel v této době koronavirové je extrémní zájem o fitness. -
- Velice rychlé doručení
- Kvalitní síť (již odzkoušená dříve)
V sobotu objednávka, v pondělí předáno dopravci (Geis), v úterý v pořádku dodáno.
Trvale profesionální služby
Děkujeme za pochvalu.
Rychlá dodání, slušné jednání.
vše OK
Bez problémů.
- kvalitní zboží
- výhodné ceny
- katastrofální přepravce - Geis
- dodací lhůty
Velmi kvalitní zboží, přes chat skvělá komunikace, horší po mailu. Bohužel špatná volba (jediného možného) přepravce, který bohužel výrazně snižuje celkovou spokojenost s obchodem, což je škoda.
Reakce obchodu Latysite.cz
mrzí nás Vaše zkušenost s přepravcem. Pracujeme na dalších možnostech přepravy, tak aby bylo vše 100 %. -
- Velmi oceňuji možnost telefonické konzultace a reakce na objednávku
Rychlé a ochotné jednání.
- super jednání, rychlé dodání, kvalitní výrobek
Vše rychlé, spolehlivé. Dobré ceny.
Bez problému, poradí a navrhnou alternativu.
Roman -
- Paní mi následující den volala, aby mě informovala, jak zboží přesně vypadá. Jsou opravdu pečliví.