- Obchod nekomunikuje na dotaz ohledně zboží, nezasilá ani elektronickou fakturu
- Jeden z displejů přišel poškozený, někdo do něj zabodl nůž. Krabice ve které zboží přišlo byla neporušená, tudíž nešlo o poškození při přepravě. Komunikace s obchodem není jednoduchá, takže se ani nebudu snažit o reklamaci a příště nakoupím jinde.
Dobrý večer,
Děkujeme za recenzi.
Hledali jsme a je velmi zvláštní, že od Vás nemáme jediný email, ve kterém byste o reklamaci žádal a už vůbec jsme ji s Vámi neřešili. Proto nás mrzí, že hodnotíte komunikaci s námi, když žádná neproběhla.
Komunikace opravdu není problém. Ve vetšině případů stačí foto poškození a my zasíláme nový kus a nepožadujeme poškozenou část objednávky zaslat zpět.
Nekteří, bohužel, problémy řešit nechtějí a neřeší. Je, evidentně, jednodušší na internetu pomluvit. Rozhodně to je víc vidět...
Hezký večer! -
Hezký den (nechci ho vám zkazit, ale ten měřák (volty - červený, proud - modrý) tak nešel na první číslici segmat "a", ale to mně tak ani nevadilo
já jsem potřeboval zobrazovat přes 10V, potom měřák už nešel vůbec......
to všechno - nedoporučiji Zd Ryš....................731431060 -
- Neodpovídající fotky
- špatně fungujici e-shop,problemy s běžnymi prohližeči
Děkujeme Vám za reakci.
Měli jsme problémy s hostingem, takže jsme se přestěhovali na nový. Teď vše šlape, jak má! -
Zarizeni nefunguje
Děkujeme za reakci.
Pokud Vám zařízení nefunguje, je vždy možná reklamace, výměna či vrácení peněz.
Nic takového jsme od Vás nezaznamenali, takže...fungovat začalo?
Doufáme, že ano ! -
Obchod otvírá až dnes!!!
Dobrý den.
Děkujeme Vám za recenzi.
Zaráží nás, že i přes to, že jste v den objednávky (28.12.2017) dostal email (viz níže), rozezlila Vás naše dovolená, avizovaná s dostatečným předstihem a tedy termín odeslání Vašeho zboží. O to víc nás zaráží fakt, že i přesto jste objednávku u nás nezrušil a počkal, než Vám ji odešleme, přičemž ke zrušení stačilo poslat krátký email. Taky jste možná měl volno?
Informace o naší dovolené a provozu eshopu byla nejen v emailu, ale i na našich stránkách. Je tedy velmi nepravděpodobné, že byste si této informace při objednávání nevšiml. Jsme jen lidi a ne roboti, i my potřebujeme oddych.
Nebudu tedy sebe, svůj obchod a naši dovolenou obhajovat, popřeji Vám místo toho hodně úspěchů a zdraví v novém roce.
(znění emailu)
>Ještě jednou bychom Tě chtěli upozornit, že: Je období vánočních a novoročních prázdnin a tak i my si děláme volno a odjíždíme mimo Českou republiku.
>Objednávky od pátku 22.12.2017 - soboty 6.1.2018 budeme vyřizovat a kompletovat v neděli, 7.1.2018, a v pondělí 8.1.2018 vše odešleme.
PS: Další dovolená bude v březnu, na stránkách tato informace s dostatečným předstihem bude zveřejněna, ale pro Vás V.I.P. upozornění, ať nejste zbytečně rozezlen :) -
- zboží je v česku a je ihned dostupné
- zboží je nekvalitní
Raději se obchodu vyhněte, počkejte s dopravou z číny a tam si rozhodně kvalitnější zboží kupte. Přijde vás to i s poštovným o více než polovinu levněji.
Reakce obchodu laskakit.cz
Dobrý večer. Děkujeme Vám za recenzi.
Nechápeme,proč máme od Vás ve všech kategoriích 5 hvězdiček a přesto nás nedoporučujete ?
Koupil jste si u nás jeden Nokia displej, po vyzvednutí jste nás nekontaktoval, že byste měl nějaký problém. Dle Vámi vyplněného dotazníku Vám zboží přislo poškozené, byť my vše balíme více než poctivě. Máte právo na reklamaci, výměnu a tak dále, vše je uvedeno na našich stránkách. Stačí přečíst a kontaktovat nás přes email nebo telefon.
Rozhodně má každý právo koupit si zboží v jiném obchodě či přímo z Číny, za lepší peníze a s delší dodací dobou, jak doporučujete. My ale sami dovážíme z Číny, od ověřených a vyzkoušených dodavatelů. Ptáme se tedy sami sebe - bude zboží opravdu kvalitnější ?
Každopádně Vám děkujeme za spolupráci a zpětnou vazbu, zamakáme na sobě !
Team laskarduino.cz