Přihlásit se a přidat recenzi

• Snadná dostupnost zboží
    • Velkou nevýhodou byl krátký šroub na přišroubování druhého ucha a který jsem musel opatřit v obchodě, aby bylo možné zboží využívat.

Určitě doporučuji ostatním.
    Výhodou by byla zlepšená výstupní kontrola.

Zboží, které jsem jinde nenašla.Komunikace byla nepružná a očekávala jsem rychlejší dodání.

Byl to první nákup u této firmy. Jsem spokojená se zbožím i včasnou dodávkou.

• široká nabídka zboží, přehledné stránky
    • dodací lhůta je dlouhá

obchod se mi jeví jako nespolehlivý, zboží které by jinde bez problémů za deset dní vyexpedovaly stále nedorazilo

• 90 %

• Přehledné stránky, komunikace obchodu byla dobrá - dostala jsem reakci i na mail.
    • Doba dodání byla o něco delší - ale nic, co by se před vánocemi nedalo předpokládat.

Zboží jsem si našla na Heuréce - porovnávala jsem cena verzus poštovné či osobní odběr v Praze a tento web-firma mi vyšla nejlépe.

• Délka dodání je otřesná

• ŽÁDNÉ
    • NEPŘEHLEDNÉ

JE TO STRAŠNĚ SLOŽITÉ A NEPŘEHLEDNÉ, NEVÍTE ANI CO SI OBJEDNÁVÁTE A NAKONEC VÁM VNUCUJÍ NĚCO ÚPLNĚ JINÉHO. NO NENÍ NA JEDNODUCHOST !

• Výběr zboží, přehlednost nabídek
    • Prozatím: Některé nabízené zboží není na skladě

Omluvili se, domluvili jsme se na dalším postupu, což je v naprostém pořádku, proto doporučuji.

• Velmi špatná vnitřní organizace a komunikace.

Jsem velmi sklamaná! musela jsem si zaurgovat potvrzení objednávek, několikrát jsem si prověřovala, zda je možno zboží vyzvednout a jestli je připravené k odběru,
    po x telefonních hovorech jsem si pro zboží přijela ve skladu neměli vůbec tušení o objednávce, o tom, kde zboží je. Znovu jsem volala do kanceláře, kdy jsem si musela počkat na nějaké informace, kolega celou dobu čekal na místě ve skladu.
    Navíc sklad je na adrese, která je velmi těžko k nalezení, Trojanova 807, Kralupy nad Vltavou se Vám na mapě neukáže.

Reakce obchodu LaFamilia

Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci.
    Měnila jste místo odběru, snažili jsme se Vašemu požadavku vyhovět v co nejkratším termínu. Zásilka byla od 16.12.2013 připravena v Kralupech nad Vltavou, bohužel v množství zásilek si skladník balíček ponechal u sebe v kanceláři a proto trvalo než ho našel.
    Omlouváme se, snažili jsme se udělat pro Vás maximum.
    Kolektiv laFamilia

S nákupem jsem spokojena, doba dodání byla opravdu dlouhá, to je ale dáno nejspíš předvánočním časem.

• Nákup z pohodlí domova

sice se trošku protáhlo dodání, ale omluvili se a poslali dáreček, takže jsem spokojen :)

Nejdříve nebylo zboží a pak mi stejně poslali 2 různé barvy i když jsem vysloveně žádala o jednu barvu produktu.

Reakce obchodu LaFamilia

omlouváme se výrobce bohužel v předvánočním shonu nabalil jiné barvy.
    Krásné Vánoce přeje team laFamilia

- jsem nespokojený zákazník, protože mi dorazilo jiné zboží, než které jsem objednala
    - na mail ohledně špatného zboží nikdo nereagoval

Reakce obchodu LaFamilia

Dobrý den, děkujeme za reakci.
    Bohužel tuto informaci jsme neobdrželi.
    Prosíme zákazníky v případě nezodpovězeného dotazu v emailu, můžete využít chatu na našich stránkách nebo přímo volat kontaktní linku 777 976 946.
    V některých případech může být email vyhodnocen jako spam.
    Přejeme krásné Vánoce, laFamilia team

• Výborná domluva a vstřícnost.

Ano, doporučuji...

• Výdejní místo (sklad ?)v Kralupech nad Vltavou musíte dost pracně hledat. Není nijak označeno.

• dobrá cena
    • nesedí fotografie výrobků, které jsou v obchodě se skutečností

jsem zklamaný, obchod nedoporučuji

Reakce obchodu LaFamilia

po překontrolování položky - dřevěné ramínko, jsme zjistili, že výrobce i náš eshop používá stejný druh fotografie.
    V případě nespokojenosti se zbožím prosím kontaktujte přímo naše obchodní oddělení, kde Vám operátorky vyjdou rádi vstříc.
    Krásné Vánoce přeje laFamilia team

• Dlouhá doba od objednávky bez komunikace ze strany obchodu, musela jsem se dotazovat, co se děje se zásilkou, 14 dní se mi zdá moc v porovnání s ostatními obchody. A to ještě zboží dodnes nemám.

• akční ceny
    • kvalitní zboží
    • široký sortiment
    • dodací lhůta

velmi dobrý

• rozumné ceny nádobí na indukci
    • dobrá komunikace obchodu
    • přehledné webové stránky s dostatkem informací
    • delší dodací lhůta,ale pokud s tím člověk počítá,protože je avizována již při objednávání,tak to není nic hrozného

S obchodem jsem byla spokojena,ale opět mě vytočila kurýrní služba GLS.Jejich sms vás vzbudí už v 6:30 ráno,jelikož jsem šla k lékaři,tak jsme se domluvili na doručení příští den.V den doručení opět přišla sms brzy ráno a doručovat přijeli v 11:15hod.Řidič mi volal z auta,když jsem byla před domem pro poštu ani nezastavil u domu a nezazvonil a odjel,protože se mi nedovolal.Po telefonu mi arogantně sdělil,že už u mě byl a nehodlá se vracet,protože jsem nebyla doma.(Kdyby před ten barák zajel,tak by zjistil,že jsem venku u poštovní schránky a mohl mi dát zásilku!!!)Nakonec si to rozmyslel a přijel zpátky.Chování burana se nedalo přehlédnout,evidentně ho práce nebaví a vybíjí si vztek na zákaznících!Seřval mě,že nemám drobné do poslední koruny a že neví co s tím má dělat.(Jejich taktika,jak z vás dostat víc peněz,abyste to museli zaokrouhlit na celé stovky!)A nakonec ,když mi měl vrátit peníze,tak se mě pokusil obrat o tisícikorunu ,kterou tvrdil,že jsem mu nedala(ale strčil si ji ihned do peněženky když mi začal nadávat ,že nemám drobné).Lidičky,dávejte si pozor na své peníze a nedovolte,aby si peníze od vás,dali do peněženky dřív než vám vrátí peníze.Jeho arogance a drzost byla otřesná.S touto kurýrní firmou už nikdy víc!!!