• Rychlost

Reakce obchodu Kyperské grilovací systémy

velice děkujeme, bylo nám potěšením s Vámi obchodovat a vážíme si Vašeho pozitivního hodnocení. Snažíme se, aby naši zákazníci byli spokojeni s našimi produkty a naším přístupem. Hezký den a spokojené grilování s našimi samofunkčními grily a příslušenstvím!

• rychlé jednání

• Výborná komunikace s obchodem

super

• Rychle dodani i komunikace

• Rychlé dodání bez závad

Kyperské grilovací systémy

• rychlé jednání, výborná komunikace

Tento obchod mohu jen a jen doporučit, protože koupil jsem si motorek na gril a přizpůsobil jsem si ho pro upevnění na gril tím, že jsem do obalu vyvrtal otvor pro šroub v místě kde to nevadí funkci motorku.
    Motorek se ale po pár zapnutí a vypnutí porouchal a již se nerozběhl, respektive někdy jo a někdy ne. Psal jsem do eshopu co s tím, protože jsem provedl zásah do motorku, ale obchod mi vyšel vstříc a motorek mi v reklamaci vyměnil za nový.
    Můžu vám říct, že to je jedinečný obchod, protože žádný jiný by tohle neudělal a reklamaci by po mém zásahu neuznal, proto všem tento obchod kyperskegrilovacisystemy doporučuji, je to zlatý obchod.

• rychlé vyřízení objednávky

Kyperské grilovací systémy

• Jehla i motor jsou přesně takové jako je na fotografiích a popisu.
    • Pokud vše bude fungovat, za tu cenu je to bomba.
    • Zboží mi dorazilo z důvodu dovolené až po více než týdnu.

Kyperské grilovací systémy

Dobra komunikacia a serioznost.

Kyperské grilovací systémy

DOBRA CENA - VYBORNY VYKON.MOTOR NA 100KgJSEM JESTE NEPOUZIL.

Kyperské grilovací systémy

Skvělá komunikace rychlá dodávka bez závad.Mohu jen doporučit

bez komentáře

Kyperské grilovací systémy

Rychlost dodání, vše bez problémů.

Kyperské grilovací systémy

Vynikající přístup a ochota prodejce.
    Vřele doporučuji!

• Rychlost dodání
    • Dobrá komunikace
    • Nic mě nenapadá

Kyperské grilovací systémy

• rychlost dodání, příznivá cena

• Rychlost dodání
    • Komunikace s majitelem obchodu.

Velmi rychlé jednání

Kyperské grilovací systémy

Obchod ohodnocuji kladně , velice rychlá komunikace a rychlé dodání zboží.