zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 1 měsícem
- Noc
Reakce obchodu Kyperské grilovací systémy
moc Vám děkujeme za pozitivní recenzi. Ano svým produktům věříme na 100% a jsme rádi, že jste se koupí grilovacího motoru u nás zařadil do skupiny našich spokojených zákazníků, kterých jsou již tisíce. Děkujeme a přejeme spoustu spokojených chvil s našimi produkty.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 1 měsícem
- - první nákup, bez problémů
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 3 měsíci
Výborný motorek, prodejce nelže. Koupil jsem předtím motorek Lucifer a po jednom grilování jsem ho mohl hodit do odpadu. Plastové převody, které měl, začaly přeskakovat a tak jsme dotáčeli rukama. Hrůůůůza!
Tento úplně v poho, velká spokojenost.
Petr, BrnoReakce obchodu Kyperské grilovací systémy
Dobrý den, Petře,
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 4 měsíci
- Velice pěkné a rychlé jednání ze strany prodávajícího, dekuji
Reakce obchodu Kyperské grilovací systémy
moc Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našich služeb. Snažíme se o to, aby už samotný nákup u nás byl pro zákazníka pozitivním zážitkem, na který pak zareaguje jako Vy a dá nám toto skvělé hodnocení. Moc děkujeme. Jsme tu pro Vás. Hezký den.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 5 měsíci
- Zboží doručeno následující den po objednání, komunikace s prodejcem výborná.
Dobrý den, Romane,
Moc Vám děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Děláme opravdu vše proto, aby naši zákazníci byli spokojeni s naším zbožím i službami. Jsme rádi, že jste se zařadil do velké skupiny spojených zákazníků.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 5 měsíci
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 5 měsíci
Jednoduché a rychlé objednání a rychlé dodání zboží. Naprostá spokojenost.
Reakce obchodu Kyperské grilovací systémy
velice děkujeme, bylo nám potěšením s Vámi obchodovat a vážíme si Vašeho pozitivního hodnocení. Snažíme se, aby naši zákazníci byli spokojeni s našimi produkty a naším přístupem. Hezký den a spokojené grilování s našimi samofunkčními grily a příslušenstvím!
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 6 měsíci
- Rychlost dodání.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 7 měsíci
- Perfektní komunikace. Velmi rychlé dodání a osobní dotaz pana majitele, jestli zboží došlo. Dlouho jsem nezažil takový přístup k zákazníkům. Zcela jistě doporučuji.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 8 měsíci
- rychlost vyřízení, dobrá komunikace
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 10 měsíci
Zatím vše v pořádku je brzy
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 1 rokem
- Po telefonickém hovoru s pracovníkem obchodu, mi bylo posunuto dodání na mou žádost. Velmi vstřícný přístup. Zboží přišlo v dohodnutém termínu.
- rychlé dodání.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 1 rokem
Rychlost dodání ,hned druhy den kupovane produkty odzkouseny velkou grilovačkou s výsledkem na 1
Všem ostatním vřele doporučuji
S pozdravem St367Reakce obchodu Kyperské grilovací systémy
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 1 rokem
- Kýtu neútočí motorek na nic
Dobrý den, vážený zákazníku,
a kolik kýta vážila, a jakým způsobem jste ji vyvážil? Všem zákazníkům jasně píšeme u všech motorů, že musejí počítat s jistou rezervou pro maximální zatížení motorů v kontextu správného vyvážení. 100% rovnoměrného vyvážení v běžných podmínkách dosáhnout prakticky nelze. A proto ta rezerva. Když si zákazník vybere motor s nejnižším možným zatížením, a také nejlevnější, musí počítat, že na něm prakticky nikdy nemůže točit váhu, která se rovná maximálnímu možnému zatížení motoru z důvodů výše uvedených. Snad alespoň tyto recenze a hlavně odpovědi na ně přispějí k větší soudnosti, protože našim motorům věříme, a vždy budeme odpovídat to samé. Máme
tisíce spokojených zákazníků, což svědčí pro naše tvrzení. To je vše, co můžeme k tomuto opakujícímu příběhu uvést.
Hezký den.
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 1 rokem
- Rychlé dodání, skvělá komunikace obchodu.
- Koupil jsem jsem jehlu na gril s motorkem na 16kg. Zpracovaní hezké, bohužel motorek nám neotočil ani 12kg kýtu. S
Rychlé dodání, skvělá komunikace obchodu.
Reakce obchodu Kyperské grilovací systémy
děkujeme za zpětnou vazbu. A spravedlivé hodnocení naší, dle Vašich slov, skvělé komunikace. Nicméně v tuto chvíli, pokud se zbožím není něco v pořádku z naší strany, je potřeba právě využít naší komunikace, která vždy byla a nadále bude otevřena naším zákazníkům. Pokud je se zbožím dobře manipulováno a stejně je někde nějaký problém, je možné zboží vyměnit. A když se tak stane, věřte, že pak jsme opravdu rychlí. Každopádně je třeba také dodat to, co píšeme na našich stránkách a co je třeba respektovat. Jedná se o maximální možné zatížení každého motoru. Hodnota maximálního možného zatížení udávaná výrobcem u motorů je hodnota, která vychází ze strojového testování při 100%ně rovnoměrném zatížení, kterého v běžných podmínkách nejsme prakticky nikdy schopni dosáhnout. A z výše uvedeného důvodu je třeba vždy počítat s jistou rezervou. Pokud je pokrm opravdu špatně vyvážen, je třeba rezervu zvýšit. Děkuji za pochopení.
Mgr . Jiannis Georgiou, DiS. -
zakoupeno v Kyperské grilovací systémy před 1 rokem
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- rychlé jednání
- Výborná komunikace s obchodem