• nedostupnost náhradních dílů, nutno koupit celé světlo při prasklém krytu světla

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste nebyl s nákupem spokojený. Náhradní díly jsou pouze na objednání u dodavatele, skladem je nedržíme. Kolegové na prodejně Vám je objednají.

Zvolila jsem pevný krám v Příbrami, abych si mohla prohlédnout a poradit s použitím. Bylo mi odmítnutu rozbalit, neboť vše prý vidím. na obale. Tak jsem si zboží nevzala.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den Marcelo, omlouváme se za nepříjemnou zkušenost na pobočce v Příbrami. Běžně není problém se osobně na produkty podívat. Vaši stížnost předám vedoucímu prodejny.

• Nekompletní zásilka

Zásilka nebyla kompletní, a ani po dvou telefonních urgencích nebyla zjednaná náprava. Operátorky na druhé straně drátu byly příemné, to ano, ale výsledek "0" (nula).

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste nebyl s objednávku spokojený. Dle informací od kolegů Vám bylo nedodané zboží odeslané.

Objednal jsem materiál slibovali na druhé den. 5 dní jsem čekal na konci nic ne poslali

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice nás mrzí , že jste nebyl s objednávkou spokojený. Bohužel objednané zboží kolegové nenašli fyzicky.

Z duvodu spatneho zabaleni doslo behem prepravy k poskozeni. Ani po 2 mesicich a nekolika urgencich nemam penize zpet.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste nebyl s objednávkou spokojen. Ohledně reklamace byl vytvořen a proplacen dobropis, a peníze Vám byli vráceny zpět na učet.

UV-C lampa McLED ML nás nepřesvědčila svou funkčností, k této objednávce měla byt přiložena RGB žárovka zdarma ta však v doručeném balíku nenacházela!

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, moc nás mrzí, že jste nebyl s nákupem spokojený. Ozveme se a dáme situaci do pořádku.

Obchod má zřejmě přirážku pro registrované zákazníky, po přihlášení se mi zobrazila cena za rozvaděč o 20,-Kč vyšší, takže jsem nakupoval bez přihlášení.
    V obchodě v Teplicích čekám vždy neuvěřitelně dlouho, čekal jsem cca. 20 minut. V kanceláři se v teplíčku vykecává a zboží vydává jeden člověk.
    Problém je i parkování. V obchodě přede mnou byl jen jeden člověk, ale parkoviště pro zákazníky je vždy úplně plné.
    Nakupuji tam občas jen proto, že je to nejblíže.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl spokojený s nákupem. Pro registrované zákazníky máme výběr z ceníků, případně předáváme kontakt obchodnímu zástupci se kterým se dají domluvit například cenové i platební podmínky.
    Ohledně provozu na prodejně, předáme informaci vedoucímu prodejny, aby se situace neopakovala.

Po dvanácti dnech nulové komunikace ze strany obchodu jsem objednávku zaurgoval. Odpověď jsem dostal až další den, po stornu objednávky. Navíc byla odpověď ve stylu, že termín dodání do vánoc nemusí být jistý.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl s objednávkou spokojený. Jak jsme se již bavili, zboží bylo na objednání u dodavatele, proto dodání trvá déle. Tuto informaci uvádíme i na webových stránkách. Vždy musíme zjistit informaci o zakázce u nákupčího, z toho důvodu jste dostal informaci druhý den.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Slečna na infolince lhala a ani se nestyděla

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený. Nicméně po telefonické domluvě jsme učili storno zakázky. Vzhledem k tomu, že zboží bylo na cestě od dodavatele, nemohli jsme stornovat zakázku hned, jak jsme si již vysvětlovali po telefonu.

Bohuzel komunikace - ozval jsem se sam zda zbozi dorazilo, technik ano. Pri vydeji nekompletni a nesouhlasil jsem s vydeji, arogantni prodejce, jednani, pak omluva obchodu ze zbozi neni, zjistil jsem sam ze vyrobce ma na sklade vice nez 359 ks. Obchod nevi…. Nakonec komplet zbozi bylo. Nakkady 2x jizda, komunikace maily apod. Amaterismus nedoporucuji kh pobocku

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste byl nespokojený. Na zboží jsme museli počkat než dodavatele doručí. Předáme informaci vedoucímu prodejny, aby se situace neopakovala.

Zboží jsem objednal, jak píšete, před 18 dny a zatím nedorazilo. Pokud dorazí během příštího týdne, bude co hodnotit.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, je nám líto, že jste nebyl s objednávkou spokojený. V objednávce máte zboží, které nedržíme skladem. Položka je pouze na objednání u dodavatele a dodací lhůta je delší. Nyní je zakázka připravená a budeme ji předávat dopravci.

• doba doručení - inzerováno do druhého dne, dodáno za 3 pracovní dny

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Zboží jsme museli nakonec přeskladnit z centrály, proto dodání trvalo déle než je u nás zvykem.

• Zboží mělo být skladem a nebylo

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl spokojený s nákupem. Nicméně, Vaše objednávka je připravená od 6.12 na prodejně v Holešovicích a zároveň jsme Vás i informovali.

• Zdálo se to být dobrá volba z hlediska sortimentu a skladové dostupnosti
    • Bohužel zboží stále nemám...objednávka ve středu, v pátek informace že je připraveno k expedici, v pondělí informace že bylo předáno přepravci, ovšem až v úterý eviduje Zásilkovna převzetí....?
    • Dnes je středa (týden od objednávky) a stále nic - zásilka je na expedičním depu:(

Uvítal bych pravdivé informace o tom co se dějě s objednávkou a když se to zpožďuje (což se může stát) tak stačí pravdivě informovat a nemlžit.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený. Bohužel jsme museli vyčkat na naskladnění všech položek, abychom mohli zakázku předat kompletní. Určitě nemáme v úmyslu zákazníkům podávat mylné a lživé informace. Určitě se zaměříme na zlepšení, aby se situace neopakovala.

Přestože v eshopu je uvedeno "zboží k odběru ihned na pobočce" jsem dostal pouze email "objednávka se vyřizuje , počkejte na výzvu k odběru" když na zboží "ihned k odběru na pobočce" nepřišla výzva k odběru ani druhý den po objednání měl jsem cestu poblíž obchodu v Karlíně a tak jsem se tam zastavil a zeptal se kdy mohu očekávat výzvu k vyzvednutí. Zde mi řekli že už tam vše mají a jestli chci tak mi zboží za chvíli připraví a vydají. Organizace práce v tomto eshopu dost vázne.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, moc nás mrzí, že jste nebyl s nákupem spokojený. Bohužel nastala chyba, díky které se zpozdila příprava Vaší zakázky. Samozřejmě si dáme záležet, aby se tato situace neopakovala. Vždy se snažíme připravovat objednávky v co nejkratší době.

• Naprostá neschopnost dodat objednanou položku a to opakovaně, přitom přišly výzvy k odběru a infocentrum potvrdilo možnost odběru na zvolené pobočce - 2x zcela zbytečná cesta!!!
    • Před pár měsíci stejný případ u jiné položky, slib dodání přes PPL, ale nesplněno ani po cca 2 týdnech!!!

Objednaná položka (nosník HNP1 4,6m) byla potvrzena na sestavě zboží "Připraveno k odběru", přišla mi výzva k odběru na pobočce Smíchov, ale po příjezdu na pobočku mi bylo sděleno, že položka prostě není.
    Po pár dnech byl nosník opět v nabídce na následující den, provedl jsem novou objednávku (2170383906), po dvou dnech mi přišla výzva k odběru, poučen z minule jsem volal na infolinku (na pobočku se nedá zavolat!!!???), paní mi sdělila. že položka je připravena na místě, když jsem se zeptal zda tam opravdu je, tak mi nevrle řekla že prostě "ano!" Dnes jsem jel na pobočku a ejhle - položka nebyla dodána a prostě není... Dělá si K&V elektro legraci ze zákazníků nebo je tak neschopné něco, co nabízí a vyzývá k odběru dodat??
    Proč je poslána výzva k odběru na položku, která není???
    Proč se nedá na pobočku přímo zavolat a nechat si potvrdit stav???
    Proč K&V elektro nedoveze na vlastní náklady položku, když takto selže???
    Proč se nedá s nikým z vedení spojit a proč je nutno se bavit přes neschopnou infolinku???

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste nebyl s nákupem spokojený. Bohužel z centrály zaměnili Vámi objednané zboží. Po společné domluvě jsme Vám obratem zaslali správné zboží naším svozem.

Nejhorsi eshop (roku 2023) co jsem dosud využil, na stránkách po objednání doručení 22.11. !!!, prý zboží skladem, zlatý oči, mimo republiku, jen lži a výmluvy!!! Dnes je 27.11. a zboží prý bude možná zitra
    Vůbec a vůbec nedoporučuji!!!!

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste nebyl s nákupem spokojený. Vámi objednané zboží bylo přeskladněno z centrály na expediční prodejnu. Bohužel byla objednávka vytvořená v době, kdy byl státní svátek, tím se přeskladnění zdrželo. Nicméně, objednávku jsme předali přepravci v termínu. Prodleva dodání byla u dopravce, se kterým situaci vyřešíme a dáme si záležet, aby se neopakovala.

• Uvádí že zboží dorazí druhý den od objednání ale dva dny jenom trvá než předají dopravci jednu položku která je skladem.

Nepravdivé informace a téměř žádná komunikace

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, moc nás mrzí, že jste nebyl s nákupem spokojený. Bohužel nastala chyba, díky které se zpozdilo odeslání Vaší zakázky. Samozřejmě si dáme záležet, aby se tato situace neopakovala.

První nákup na kamenné prodejně by byl o 21% dražší.
    Proto koupeno přes eshop abych nakonec zjistil, že v obyčejném hobymarketu, je to ještě levnější....

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, je nám líto, že jste nebyl s nákupem spokojený. Informaci, že se ceny některých výrobků na e-shopu mohou lišit, uvádíme na našich stránkách u jednotlivých výrobků.