- Solidní výběr zboží
- - Mylně informuje zákazníka, že má skladem zboží, které skladem ve skutečnosti není
- - Pozdě navíc zákazníka o výše uvedeném faktu informuje
Obchod má solidní sortiment zboží, ale zřejmě, bohužel, jenom na internetových stránkách.
O skutečnosti, že uvedené zboží není skladem jsem, bohužel, nebyl informován ani následující pracovní den po vytvoření objednávky, ale až den poté.
Informaci, že je zboží skladem, která neodpovídá skutečnosti, považuji za klamání zákazníka. Pokud už se takto nedopatřením stane, mohl by alespoň obchod reagovat rychleji a informovat o této skutečnosti dříve.
Z výše uvedených důvodů nemohu tento obchod, bohužel, doporučit. -
- Pokud uvádí, že má zboží skladem, mělo by to tak být.
- Zaslali mi jiné zboží, než které jsem si objednala a dlouho jsem na něj čekala oproti jiným internetovým obchodům.
Zřejmě si zde už nikdy nic neobjednám. V jiných obdobných obchodech je dodací lhůta mnohem kratší. Největší zklamání však bylo, že jsem obdržela uplně jiný motiv zboží, než jsem si objednala. Takže než bych poslala zboží nazpět a oni mi poslali to správné, objednala jsem si téměř do druhého dne obdobné zboží z jiného obchodu a zde odstoupila od kupní smlouvy. Čekat přes týden a ještě dostat jiné zboží a pak znova na poštu s odesíláním zboží na zpět, a samozřejmě platit znova poštovné, mě odradilo od dalšího nákupu.
- netuším
- přišla jiná baby born než jsem objednala
zklamání
- Zboží uvedeno jako skladem, přitom není vůbec k dispozici
- Už je to asi 11 dni co jsem zboží objednala,ale zatím nedorazilo.
Nechápu jednání v tomto obchodě. Objednávka obsahovala čtyři položky a obchod celou objednávka stornoval z důvodu vyprodání produktů, tak proč na e-shopu svítí skladem?? Zde bych si již nikdy nic neobjednal!!!
Reakce obchodu Kukulky.cz
reaguji na Váší recenzi. Došlo k vyprodání postýlky a bohužel by naskladnění trvalo několik týdnů. S tohoto důvodu jsme Vám objednávku zrušili, abyste si mohl zboží koupit v jiném obchodně a mít zboží , co nejdříve. Děkuji za pochopení.
Hošková
Kukulky.cz -
Zboží jsem objednala s termínem dodání do tří dnů od objednání (zboží bylo skladem). Až po pěti dnech od objednání a jednom telefonátu z mé strany, přišel e-mail s informací, že zboží bylo vyprodáno.
- nízké ceny
- rychlá dodací lhůta
- nízká cena zboží byla vyvážena tím, že z pěti objednaných kusů zboží dorazily pouze dva, po urgenci obchod napsal, že vše v balíku bylo a tím ukončil komunikaci !!!
- avízovaná lhůta dodání byla při objednávce do 12 hodin, třetí pracovní den, skutečná doba dodání byla až pátý pracovní den !!
naprosto nedoporučuji, byl to můj první nákup v tomto obchodě, nechala jsem se strhnout nízkou cenou, za což jsem nakonec zaplatila, příště budu zase raději volit své oblíbené zavedené obchody, které by si podvod na zákazníka nikdy nedovolily
- dobrý výběr zboží
- nekomunikuje
- objednávka nedorazila
12.3. jsem udělala objednávku, 16.3. přišel mail, že je zboží připraveno k odeslání. Od té doby zboží nedorazilo, obchod nereaguje na mé maily, 28.3. nevím, co s mojí objednávkou je. Obchod nedoporučuji, hlavně nedoporučuji platbu předem.
objednala jsem si dopravu DPD a bez jakéhokoliv upozornění byla změněna na Českou poštu a ještě k tomu obyčejný balík....musela jsm celý den čekat doma, až dorazí pošťák...hnus! Stačilo by zavolat a zvolit třeba PPL :) neuznávám zbytečnou iniciativu na úkor spokojenosti zákazníka!
- Vubec nedorazila faktura.
Prodejce psal, že má zboží skladem, po objednání přišel obratel mail, že objednané zboží bylo předáno přepravci. Když po týdnu zboží nedorazilo, volala jsem do obchodu, kde se stala chyba a tam mi bylo sděleno, že zboží nemají skladem a musím čekat...... K tomuto nutno podotknout, že jsem stejné zboží objednala poprvé u jiného prodejce, ten byl však natolik solidní, že mi obratem zavolal, že zboží nemají skladem a zeptal se, zda budu čekat, nebo objednávku stornuji. Objednávku jsem stornovala a zboží objednala u Kukulky.cz. Co k tomu dodat? Určitě nákup v tomto obchodě nedoporučuji.
- komunikace
Domluvila jsem si vyzvednutí na domluveném místě. ale už jsem se nedověděla, který den a v kolik hodin. Zboží tedy nemám a objednávala jsem před 14 dny.
- Nabízejí možnost použít různou fakturační a dodací adresu, ale v praxi následně obě adresy chybně zkombinovali a na tuto kombinaci odeslali. Výsledkem bylo, že zboží nepřišlo zamýšlenému příjemci a plátci ho nechtěli vydat :-(.
Průměrný e-shop se zmatenou obsluhou.
- Nedostatečná informovanost o dodacích lhůtách Uvádí zboží skladem, ale skladem položka nebyla.
Bylo i sděleno, že objednávka byla předána dopravci, ovšem nikdo mi ještě zboží nedoručil! Je to již 11 dní a žádné nové informace.
- Uvadi skladem, ale skladem polozka nebyla.
Nevyhovujici
- bylo by dobre reagovat rychleji a aktualizovat informace,protoze jsem si objednala zbozi,ktere bylo udajne skladem
mile bylo,ze mi ihned po oznameni,ze mi rusi objednavku,protoze zbozi nemaji,poslali zpet penize na ucet
Předem si raději zjistěte jestli Vámi žádané zboží opravdu mají,ať nejste zklamaní,já chtěla nakoupit vánoční dárky,ale bohužel jsem nakonec musela hledat jiný obchod.