Zboží skladem, rychlé dodání - za dva dny jsem měla doma, lepší cena u stejného produktu než u jiných prodejců, slevové kupony 10% a 15% na řadu produktů ( ve výsledku cena nižší v řádu minimálně stovek, kupovala jsem kufr Samsonite, cena cca o 1000,- kč nižší než jinde po započtení slevy).
Dobrý den paní Zdeňko,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Vše co nabízíme máme opravdu skladem a pokud se určitý kus vyprodá, snažíme se jej co nejdříve objednat, aby byl opět zákazníkům k dispozici. Velmi nás těší, že jste byla spokojena také s rychlostí dodání a s cenami. Věříme, že se Vám nový kufr Samsonite líbí a že Vám bude perfektním pomocníkem na Vašich cestách.
Rychlost, super
Dobrý den pane Dušane,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí dodání a věříme, že se Vám nový kufr líbí a že Vám bude perfektním pomocníkem na Vašich cestách.
- Komunikace
- Ochota
Dobrý den paní Jano,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
Velmi nás těší, že jste byla spokojena a věříme, že se dětské kufříky Samsonite líbí.
- Rychlost dodani
- Dobře ceny
- Široký sortiment
Dobrý den paní Jarmilo,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla spokojena s dodáním a také s cenami a jsme moc rádi, že se Vám líbí náš sortiment.
Věříme, že Vám bude nový kufr perfektním pomocníkem na Vašich cestách.
Lucie za Kufříček.cz -
- Rychlost dodání a krásné zboží
Dobrý den paní Vladimíro,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla spokojena s dodáním a jsme moc rádi, že se Vám naše produkty líbí. Věříme , že Vám bude nový kufr skvělým pomocníkem na vašich cestách.
Lucie za Kufříček.cz -
- Rychlá dodávka, kvalitní přepravní balení.
- NIC
Dobrý den pane Josefe,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byl spokojen s dodáním a také s balením. Věříme, že se Vám nové kufry líbí a že Vám budou perfektními pomocníky na Vašich cestách.
- Rýchle doručenie
- Kvalitný produkt za rozumnú cenu
Dobrý den paní Nikolo,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla spokojena s doručením a věříme, že Vám bude nový kufr perfektním pomocníkem na Vašich cestách.
Lucie za Kufříček.cz -
- Nádherné zboží, skvělý a expresní servis
- skvělý servis
- rychlost
Nádherné zboží, skvělý a expresní servis vřele doporučuji
Dobrý den paní Hano,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás potěšila Vaše pochvala a jsme rádi, že jste byla spokojena s nákupem. Věříme, že Vám budou nové kufry perfektními pomocníky na Vašich cestách.
- dobré ceny
- velmi rychlé dodání
Dobrý den paní Eriko,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí dodání a také s cenami. Věříme, že se Vám nový kosmetický kufřík líbí a že Vám bude perfektním pomocníkem na Vašich cestách.
Vše proběhlo rychle.
Dobrý den pane Tomáši,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
Velmi nás těší, že dodávka proběhla rychle a věříme, že se nová aktovka líbí.
Přejeme krásný den.
- Super rychlé odeslání.
Dobrý den pane Jane,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl spokojen s doručením a věříme, že Vám bude nový kufr Samsonite skvělým pomocníkem na Vašich cestách.
- Super
Reakce obchodu Kufříček.cz
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byl spokojen a věříme, že Vám bude batoh dobře a dlouho sloužit.
Dobrý den paní Evo,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla spokojena s rychlostí dodání a také s cenou. Věříme, že Vám bude nový batoh perfektním každodenním pomocníkem.
- Velký výběr
- Super ceny
- Zboží odeslali hned druhý den
Dobrý den paní Veroniko,
děkujeme za objednávku a Váš čas, který jste si udělala na ohodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že se Vám náš sortiment líbí a jsme rádi, že jste byla spokojena i s cenami a rychlostí odeslání.
Věříme, že Vám bude nový kufr Samsonite skvělým pomocníkem na Vašich cestách.
- přehledné stránky
- rychlé doručení
- popis zboží odpovídá skutečnosti
Spokojenost.
Obchod mohu doporučit.Reakce obchodu Kufříček.cz
Dobrý den paní Vlasto,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že se Vám náš obchod líbí a že jste byla s nákupem spokojena. Věříme, že Vám bude nový kufr perfektním pomocníkem na Vašich cestách.
Lucie za Kufříček.cz -
Nakupovala jsem zde prvně a byla jsem spokojená.
Dobrý den paní Olgo,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla s dodáním zboží spokojena a věříme, že to nebyl poslední nákup u nás a že si brzy u nás něco pěkného na cesty vyberete.
Lucie za Kufříček.cz -
- Rychle dodání, dobra kvalita výrobku! Cena také!
Dobrý den paní Věro,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla spokojena s rychlostí dodání i s cenou a věříme, že se Vám nový kufr American Tourister líbí a že Vám bude dlouho a dobře sloužit.
Lucie za Kufříček.cz -
rychlé dodání, skvělá a rychlá komunikace
Dobrý den paní Veroniko,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla spokojena a věříme, že se dětský batůžek líbil.
Rychlost a vstříctnost
Dobrý den pane Františku,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že jste byl spokojen s dodáním a věříme, že Vám bude nový batoh Travelite skvělým každodenním pomocníkem.
Lucie za Kufříček.cz -
- rychlé dodání, kvalitní zboží
- o niče, nevím
Vše vpořádku
Dobrý den paní Jano,
děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byla s dodáním zboží spokojena a věříme, že se Vám nový kosmetický kufřík líbí.
Lucie za Kufříček.cz