Ze strany prodejce lži. Údajně zboží odeslali 9.9., reálný pohyb zásilky je až 12.9.. Dva dny jsen se dotazovala na číslo zásilky a jestli je na balíku mé tel. číslo. Do dnešního dne balík nepřišel. Komunikace katastrofální…
Objednávka ze dne 28.8 nedorazila,byla jsem nucena objednat jinde......
Třetí týden čekám na zásilku
Obchod poslal.ale dopravce.neprivezl.i
Objednávku jsem udělala před týdnem ale zboží stále nemám.
Do obchodu se na uvedená telefonní čísla nedá dovolat.Jedno nedostupné a druhé nikdo nezvedne.
Objednala jsem dietu pro psa, kterou potrebuji rychle.Žádná komunikace s obchodem.Za mě velký špatný. -
- Dlouhá dodává doba,jestli vůbec zboží dirazí
- Příznivé ceny
- Vzhledem k tomu, že jsem zboží, které bylo skladem, objednala a zaplatila před 12 dny, zboží zatím nepřišlo. Příště již v tomto obchodě neobjednám.
- délka dodání
- O dva kusy konzerv bylo v balíku méně,dosud nebyly vráceny penize
Ackoliv je obchod cesky, zbozi pochazi z Polska. Zasilka nam stale nebyla dorucena, dopravce oznamil jeji vraceni, aniz by se ji vubec snazil dorucit. reklamovala jsem vse u obchodu, ti reagovali pouze na email, telefony zasadne nezvedaji. V tuto chvili DPD Polska oznamilo opetovne doruceni, ale po zadani ID cisla zasilky, se objevi hlaska, ze je toto cislo chybne. Stale cekame.
Na moji objednávku obchod reagoval e- mailem, že zboží nemají a neví, kdy ho budou mít. Domnívala jsem se, že pokud objednávku nezruším, zboží mi bude dodáno v nějaký pozdější termín. Byla jsem dalším e- mailem požádána o zpětnou vazbu na e-mail předchozí. Tedy jsem potvrdila svůj zájem zboží, načež mi obchod objednávku zrušil. Nechápu, proč tak neučinil rovnou a vyzýval mě o zpětnou vazbu.
Bohužel nemohu v žádném případě doporučit. Peníze za zrušenou objednávku jsem dostala až po několika urgencích. Po měsíci! Stále výmluvy, kdybych se neozvala, nemyslím si,že by vrátili peníze. Nezvedali mi ani tel,musela jsem volat z jiného, hned byli na příjmu. Opravdu děs! Vyhněte se obloukem,raději koupit jinde a ne toto.
- Docela dobré ceny
- Strašně dlouhé dodací lhůty. Uvádí zboží skladem i když je nemají. Chybějící informace o složení některých krmiv.
Divný obchod
- Nekomunikují ani telefonem ani přes kontaktní formulář
Naprosté zklamání, nedoporučuji !!!!
Obchod špatně předal dopravci adresu, zboží mi stále ještě nedorazilo, snaha kontaktovat kohokoliv z obchodu je marná, nezvedají telefony, neodpovídají . Zboží jsem musela naprosto nevýhodně nakoupit u konkurence. -
- Velký výběr , cena
- Zdlouhavé dodání
- Špatně zabaleno
- Konzervy jako by po nich někdo šlapal, hodně pomačkané, tudíž načatou ani nelze zavíčkovat a dát do lednice
Objednávku nemám, obchod nekomunikuje….
Objednáno 2x 14 kg granulí, obchod zboží zabalil tak ,že jej zásilkovna odmítla přepravit z důvodu nadlimitní zásilky a zboží vrátila zpět do obchodu. Obchod asi nezná smluvní podmínky s přepravci a způsobil mi tak zbytečné problémy. Navíc nereagují na telefonáty, ani wacsap takže není jak a s kým toto řešit. Samozřejmě stát se může cokoliv, ale je důležité jak se obchod postaví k problémům.
komplikovanost složitost týden a nemám nic
Zboží dodáno, avšak zásilka přišla ve velice špatném stavu, kdy kartón byl promačkaný a roztrhaný. Bylo to způsobeno špatným postupem při balení zásilky. Krabice nebyla dostatečně vyplněna a zboží se v ní libovolně pohybovalo a díky jiným balíkům při přepravě došlo k promačkání zásilky.
Původně jsem byla nadšena z rychlosti vyřízení mojí objednávky, již třetí den od objednání mi byla zásilka ze skladu odeslána . Bohužel čtvrtý den mne kontaktovala zásilkovna, že můj balíček přesáhl stanovené limity a z expedičního depa, kam až zásilka doputovala, ho vracejí zpět dodavateli. Kontaktovala jsem obratem odesílatele a bylo mi slíbeno zaslání zboží jinou přepravní společností. Od té doby uběhlo 8 dní a moje předem zaplacená zásilka stále nedorazila a ani mne nikdo nekontaktoval.