- Komunikace až po urgencích
Neaktulizované skladové zásoby-podle obchodu je vše skladem
- Nedodržování podmínek prodeje.
Velice mě obchod zklamal, cena na internetových stránkách neodpovídá ( již je neplatná ale na stránkách stále stejná), dodací doba po zaslání platby předem zcela neodpovídá (po 14 dnech jsem se dozvěděla, že výrobek asi pošlou koncem týdne), emailová komunikace mizivá.
Stále čekám na vyřízení mé objednávky, psala jsem i mail, nikdo ovšem neodpověděl!!!!!
- V tomto obchodě jsem nakoupila již několikrát a vždy jsem byla spokojena.
- Zboží jsem vždy dostala v pořádku a včas.
- Žádné neznám.
Kdysi jsem zboží, které pravidelně objednávám u této firmy, kupovala v supermarketu v Praze, ale pak ho zřejmě přestali objednávat a tak jsem přes internet objevila tuto firmu, která ho nabízela.
Nakupuji u této firmy už několik let a jsem spokojena.
Proto mohu tento obchod doporučit i ostatním. -
- Rychlost, ale tentokrát mě zklamali
- dlouhá dodací lhůta
- ceny
- dodání
Před 10 dny jsem objednala a zaplatila a zboží zatím (doufám) nemám
- při platbě předem dopravné zdarma, příznivé ceny
- neúměrně dlouhé dodací lhůty, špatná komunikace
- Zboží jsem objednala a zaplatila předem, došlo mi pouze potvrzení objednávky. Když jsem tam po týdnu volala, pan mě odkázal na jiné tel. číslo. Po zavolání na druhé tel. číslo mi bylo sděleno, že momentálně neví v jakém stavu je má objednávka a že se mi paní ozve odpoledne. Na to odpoledne čekám doteď. Volala jsem tam i další dny a mobil ani nezvedají.
- Cena, lákavá akce, při zaplacení předem, doprava zdarma.
- Nejsem si jist, jestli by zboží někdy dorazilo.
Podle jedné recenze na jejich stránkách, paní zaplatila předem a zboží nedorazilo.(recenzi rychle ze stránek vymazali).Bylo mi to také nabídnuto, při zaplacení doprava zdarma, ale odmítnul jsem a dobře jsem udělal.
Byl bych asi bez peněz a pes mrtvý hlady(štěně 1 rok).
Žádná informovanost, že zboží nemají , nebo mají. -
- Nelíbí se mi, že více než týden po obdržení platby zboží nedorazilo.
- Dnes je to 10 dní od objednávky a vůbec nic se neděje,zboží nedorazilo,nikdo se neozval.
Nejsem spokojená,jelikož se jednalo o krmivo,které mi mezitím došlo,musela jsem koupit jinde a objednávku zruším.
objednala jsem 7.6., zaplatila 11.6., dnes je 19.6. a zbozi nikde, tak jakej muzu mit asi nazor?!
- dopravu zdarma při platbě předem
Obchod je přehledný a nabízí široký sortiment
- slabá komunikace - až po zrušené objednávce se mi ozvali, že zboží doručí
- dlouhá dodací lhůta
- neznam zadne.
- nedorucuje zbozi a neodpovida
nespokojenost.
Zpočátku zboží došlo do dvou dní, ale poslední dvě objednávky vůbec nebyli schopni dodat. Tento obchod nedoporučuji!!!
- Žádná komunikace
- žádné jsem nezjistila
- zboží nabízí,ale nemají,objednávku mi zrušili.
obchod jsem neudělala......
- Jen zde jsem našla pohromadě sortiment, který potřebuji - kolečka Frolic a sušená střívka Visán, navíc za sympatickou cenu.
- Nepředvídatelná délka dodací lhůty. Třeba teď, zboží zaplaceno před deseti dny dosud nedorazilo. Vytváří to nutnost vytvořit si zásobu, jinak jsou pejskové často bez pamlsků.
Dobrý obchod, přehledná nabídka, bohatý sortiment, solidní jednání, slušné ceny. Někdy delší dodací lhůty. Určitě doporučuji.
- vse vpohode a priznive ceny
- nevim
doporucuji