Na základě negativních hodnocení zákazníků, Heureka.cz nedoporučuje nákup v obchodě krmivoprozviratahejduk.cz

• spokojenost
    • -

spokojenost

• výhodná cena
    • žádné

výhodná cena,dobrý sortiment,vyhovující termín dodání...pohoda

• nekomunikuje
    • nekomunikuje

• cca pře 3 tydny jsem si u vaseho internetoveho obchodu objednal krmivo pro pejska,zprvu komunikace z vasi strany byla dobra,byl mi dorucen mail ze zbozi dorazi asi za 3dny od doby objednani(pondeli).V tento den mi zavolal vas zamestnanec a zdelil mi ze nestihaji dodat zbozi do 15:00 hodin,coz byl muj pozadavek,zdelili mi ze nahradni termin bue budto v patek(za 4 dny) nebo az v pondeli(nasledujici tyden),ale ani jeden den nikdo NEDORAZIL a ani NEZAVOLAL ze neprijede a od te doby uz utekl dalsi tyden.jako vas zakaznik jsem velmi nespokojeny,hlavne kvuli debilni komunikaci z Vasi strany.takze bych vas jen tezko mohl nekomu doporucit.

jsem spokojen

• komunikace :) super

sú v pohodě :)

• nízké ceny
    • rychlost dodání

• V obchodě jsem koupila pouze jednu věc a to domeček pro hlodavce takže jsem asi žádné výhody ani nehledala.
    • Nezaznamenala jsem.

Škoda, že mi přišel domeček malý, moje zvířátko se do něj nevleze.. ale moje chyba, špatně jsme se nejspíš podívala:)

Vaše nabídka je skvělá a ceny taktéž

• Toto zboží jinde nemají (v supermarketech) a proto objednávám u vás.

Jsem maximálně spokojena, zboží dojde vždy za krátkou dobu a v pořádku.
    Mohu všem doporučit.

• zaujala mě nízká cena
    • zboží na skladě
    • komunikace nula
    • pošlou jiné zboží, než si objednáte
    • ač je zboží skladem, trvá min. týden než do něj dojdou a zboží vůbec odešlou

Moje zkušenost s tímto obchodem je první a zároveň poslední. Objednala jsem si dva pytle granulí, které byly skladem. Trvalo 9 dnů než zboží dorazilo. Kdybych se během té doby nepoptala co se děje se zbožím a kdy dorazí, asi by mi nedali ani vědět.
    Jeden pytel granulí mi poslali úplně jiný než jsem si objednala. Zaplatila jsem jim bezobilnou(drahou) řadu a dorazil mi pytel, na kterém je zepředu samolepkou nalepená řada classic místo grain free, vzadu na obalu je vytištěno jedno složení, ovšem vedle toho je tam i nalepená další samolepka, kde je složení úplně jiné(kukuřice, rýže atd.). Fena je alergik, takže nebudu riskovat co to v tom vlastně je. Granule asi opravdu nemohou mít dvě různá složení. Navíc obal vůbec neodpovídá tomu co jsem měla objednáno. Ihned jsem je na jejich pochybení upozornila, napsali mi, že se na to podívají. Čekala jsem týden a neozvali se. Dnes jsem jim psala naposledy. Pokud se nadále nebudou ozývat, předávám celou věc ČOI.
    NEDOPORUČUJI!!!!!!
    Nekorektní jednání s pokusem o podvod(pošlou horší a levnější zboží pochybného původu za cenu lepší a dražší řady)!

• Dodávanie na Slovensko je príliš drahé!!!

• solidní ceny, dodání na adresu určenou objednavatelem
    • doplnit přibližně i dobu dodání (dopoledne - odpoledne)

Jsem spokojená

• nespolehlivost dodávky(čekání 11 dnú)

Nedoporučuji ostatním ,ani přes urgenci a ujištění nového termínu dodávka nepřišla

• Dodání až do domu za každého počasí.

• nachází se v místě mého bydliště = neplatím dopravné
    • u zboží je uváděno, že je skladem, ale dodací lhůta nejde nikdy pod 4-5 pracovních dnů. Na část zboží stále čekám.
    • I na komunikaci dodavatele, kdy dorazí.

• široký a přehledný sortiment
    • špatný výběr doporavní služby, dlouhá dodací lhůta!!

velký výběr, zajímavé akce, hezké www stránky, to jsou velká a přitažlivá pozitiva!!

Všichni však neradi čekáme a dolouhá dodocí lhůta odradí a dobudoucna může být pro obchod smrtelná. Nerada kritizuji.

• Dlouhá dodací lhůta, týden po platbě ještě zboží nemám.