Maximální profesionalita, super rychlé dodání, krásné balení, velmi milá komunikaci a hlavně nádherný šperk! Děkujeme!
- Ruční práce
- Vše je možné. Můžete cokoliv změnit, vždy vyjdou vstříc
- bezva komunikace přes e-mail či telefon
- poradí i na dálku, když máte prodejnu daleko
- prstýnky jsou přesně dle obrázků na internetu, rytí taktéž
- jsme velmi spokojeni
Kredum vřele doporučujeme, objednávali jsme snubní prstýnky a jsme nadmíru spokojeni.
- Super jednání. Originální design.
- Žádná
- osobní přístup, snaha maximálně vyhovět zákazníkovi
Skvělá zkušenost - jak kvalita opravy, tak komunikace. Moc doporučuji.
Všechno proběhlo rychle a v pořádku
Osobní domluva při ladění objednávky samozřejmostí. Vysoká kvalita při zpracování náramku.
- Moc milá komunikace a precizní práce. Rozhodně doporučujeme všem párům, které shánějí nevšední snubní prstýnky. Dále oceňuji ochotu upravit jednotlivé návrhy podle přání zákazníka. Moc děkujeme!
- osobní přístup
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Moc milý osobní přístup.
- Výborná komunikace. Ještě před dokončením nám poslali fotky ke schválení.
- Šperky jsou vyráběné opravdu na přání a na míru. Ve všem nám vyšli vstříc.
- Ochota, rychlost, příjemní zaměstnanci
- Možná by to chtělo nějakou "čekárnu" navíc a nabízet zákazníkům pití.
Reakce obchodu Kredum.cz
Velmi Vám děkujeme za recenzi a podmět k vylepšení :-)
- individuální přístup
- Kvalita
- Komunikace
- Mají kancelář daleko od Prahy :)
- Úžasná komunikace
- Kvalitní a krásné výrobky
- Srdcaři, dělají to s láskou
- Profesionální jednání
Tato firma nás zaujala už na svatebním veletrhu tím, že pán na stánku své výrobky znal, dokázal mluvit o technologii výroby, nic nevnucoval a oproti jiným prodejcům byl lidský, žádný "namachrovaný" prodejce. Následné schůzky ohledně výběru a výroby prstynků byly velmi milé a profesionální, vše dodáno v kvalitě a čase dle domluvy. Pokud hledáte netradiční, kvalitní prstýnky s lidským přístupem, mohu jen doporučit.
Reakce obchodu Kredum.cz
Velmi Vám děkujeme za milou recenzi.
Tým Kredum Art -
Rychlá a pohodová komunikace. Velmi rychlá výroba (prstýnky byly vyrobeny dříve, než bylo avizováno). Byly nafoceny a poslány náhledy až poté jsme je platili. Pak rytí a odeslání. Přišly v pořádku, vypadají úžasně a uvidíme, jak dlouho nám vydrží (snad na vždy:-))
Reakce obchodu Kredum.cz
Velmi Vám děkujeme za recenzi :-)
Tým Kredum Art -
- rychlé, vždy 100 procentní.
Tým Kredum Art -
- Skvělá domluva, ochota a zájem
Tým Kredum Art -
Velice milý přístup pracovníků dílny, blesková komunikace a neuvěřitelná vstřícnost a preciznost. Nechali jsme si na zakázku vytvořit snubní prsteny a určitě jsme v této dílně nekupovali naposledy.
Tým Kredum Art -
Nádherné, rychlé dodání, doživotní servis, super přístup. Děkuji :)
Datum doručení moc nehraje roli, protože byla prováděna úprava šperku a doručen byl přesně podle domluvy.Reakce obchodu Kredum.cz
Tým Kredum Art -
- Neskutečně milý a přátelský přístup. Všechny prstýnky jsme viděli, mohli si je vyzkoušet a osahat, za což jsme byli moc rádi, protože na výběr je ze všech různých materiálů, povrchových úprav těch materiálů, tlouštěk... a to vše libovolně kombinovatelné mezi sebou. Osobní návštěva nutná, materiály je lepší porovnat naživo, než na stránkách. Moc doporučujeme tento obchod, jsou to srdcaři a je vidět, že svou práci dělají s chutí. Moc děkujeme za luxusní prstýnky, byly pro nás okamžitou volbou a těšíme se, až je budeme po zbytek svých životů nosit.
- kamenná prodejna
- vyrobený šperk je vždy originál
Velmi milý osobní přístup, na prodejně možnost konzultace a vyzkoušení velikosti. Výběr z mnoha stylů. Výroba a dodání proběhlo do jednoho měsíce.
Tým Kredum Art