Velký výběr, rychlé doručení
- Špatná komunikace
Reakce obchodu Kreativnisvet.cz
Bohužel došlo k omylu, paní si souběžně objednala u firmy s podobným názvem a jejich komunikace byla prý velmi špatná. Co k tomu dodat ... Miloslav Kment, ředitel společnosti
- V tomto obchodu nakupuji moc ráda. Vždycky mi přijde zboží včas a dobře zabalené. Pokud něco není skladem (mají možnost objednat i zboží s dodáním do 14 dnů), tak vždy ještě volají a upozorňují na to, mají případně i alternativu na výměnu. Prostě perfektní komunikace a lze se ně spolehnout. Doporučuji všemi deseti :-)
- Rychlé dodání, děkuji, dobrá cena.
Jednalo se o první objednávku, hodnocení někdy příště.
- rychlost dodání
- dostupnost zboží
Našel jsem to zboží, které bych jinak musel objednávat (a dlouho čekat na dodání) někde z Číny. A za rozumnou cenu. A druhý den mi bylo doručeno :)
- Rychlé zaslání, do druhého dne uloženo v Z-boxu
- rychlost
- pravdivost údajů (co nabízejí, to mají)
- Skvělá komunikace se zákazníkem. Rychlost dodání a široký výběr. Nemám absolutně co vytknout. Za mně TOP!
- Zatím čekám na vyřízení reklamace protože barva přišla rozbitá a vylita
Skvělé barvy,
Komunikace s internetovým obchodem super.
Zboží dodáno vždy rychle a když je nějaká barva vyprodaná, zavolají. Velice příjemná komunikace.
Objednávám zde moc ráda -
- velmi vstřícná komunikace, ochota při změnách
Široký inspirativní sortiment.
Ocenila jsem radu při chatu s prodejcem. Nákup proběhl velmi rychle a bez problémů.
Bohužel jsem si vybrala barvy, které nebyly na skladu, ale paní z firmy hned zavolala a upozornila na delší čekání. Nevadilo. Vše už dorazilo. Ještě nevyzkoušeno.
Dobrá komunikace,rychlé jednání,jen škoda,že jsem neměl info. o odeslání, jinak super
- Rychlé jednání
- Zájem o zákazníka
Spokojenost
Cajk
- Vždy zavolají, když nemají výrobek momentálně na skladě a informují, kdy přijde.
- Vždy příjemná komunikace. Včasné doručení.
Vstřícnost, ochota.
Rychlé dodání.