• Doručené zboží bez českého popisu

Objednal jsem speciální šampón pro citlivou pokožku, který byl doručen bez popisu v češtině. A ani anglický popis na obalu není, pouze v němčině, holandštině a v něčem, co jsou neidentifikoval.

• Na obrázku byl 1000ml šampon, v popisku sice bylo napsáno 250ml, ale toho je lehké si nevšimnout. Za mě zavádějící.
    • Balici poplatek plus reklamacni poplatek

Hezký den, Moni,

děkujeme za hodnocení našeho obchodu.

Pokud Vám produkt nevyhovuje můžete nám jej zaslat na odstoupení od kupní smlouvy, dle návodu na webu.

Refundace zásilky znamená, že v případě ztráty či poškození baličku při dopravě Vám obratem vrátíme peníze nebo zašleme nový kus. Poplatek za balné se týká pouze objednávek do 350 Kč.

Krásný a pohodový den přeje za tým Krása.cz

Petra

V balíčku tělové mléko a dva krémy na ruce.Jeden krém v pořádku ,v druhém chybí cca čvrt náplně.

Hezký den, Marie,

děkujeme za hodnocení našeho obchodu.

Ohledně Vaší situace jsem Vás kontaktovala, abychom ji vyřešili k Vaší spokojenosti.

Krásný a pohodový den přeje za tým Krása.cz

Petra

inzerují "zboží pozítří u vás". Když po dvou dnech voláte a sháníte zboží, tvrdí že od nich odešlo vše včas a v pořádku (úmyslně lžou). Prý prověří u dopravce a zavolají zpět(nikdy už nikdo nevolal) Zboží objednané v neděli, předali dopravci v pondělí ve 13,49hod. Je víc než jasné, že nelze dodat zboží do dalšího dne!!! PRVNÍ A URČITĚ POSLEDNÍ NÁKUP !!!!

nastalá situace nás velmi mrzí.

Vaše objednávka byla hned druhý den předána dopravci. Bohužel nedokážeme ovlivnit překážky, které mohou vzniknout na straně dopravce.
    Informaci o času doručení zásilky jsme od dopravce dostali v čase, kdy Vám byla doručena, proto nám přišlo zbytečné Vás o doručení informovat.

Krásný den přeje za tým Krása.cz

Petra

Obchod krasa.cz rozhodně nedoporučuji!!! Nebyla dodržena dodací lhůta.

Hezký den, vážená zákaznice,

za tuto situaci se velmi omlouváme.

Objednávka se nám vrátila zpět a zpracovali jsme ji jako vratku.

Částku jsme Vám vrátili zpět na Váš účet.

Za tým Krása.cz krásný den přeje

Eliška

Výdej v obchodě byl v pořádku, personál ochotný.
    V rámci objednávky kromě startovacího balíčku byly vybrány 3laky jako součást speciální nabídky.
    Balíček přišel pouze v základní podobě, tedy neodpovídal plně objednávce.

nastalá situace nás velmi mrzí.

Tato sada je pouze jednotná, balení této sady obsahuje opravdu pouze 3 laky na nehty.

Za tým Krása.cz krásný den přeje

Eliška

zkušenosti dobré až do posledního nákupu

Hezký den, KK,

kontaktovala jste nás ohledně objednaných rtěnek, že Vám přišly obě v jiném odstínu.

Situaci jsme prověřili a odstíny Vám přišly správné (jaké jste objednala).

Pokud jsou rtěnky v původním stavu, v jakém jste je obdržela, můžete odstoupit od kupní smlouvy.

Darča

Předtím jsem vonné tyčinky koupil od jiné firmy a silně voněly. Nyní jsem místo jedné
    lahvičky otevřel 2 a nic….

nastalá situace nás velmi mrzí.

Telefonicky jsem se s Vámi spojila a nabídla Vám možnost odstoupení.

Informoval jste mne ale, že si difuzéry ponecháte a zasílat nám je nebudete.

V případě jakéhokoliv dotazu se neváhejte obrátit na náš zákaznický servis.

Darča

7.12.2022 jsem zaplatila zboží a dodnes zboží nedorazilo.

Hezký den, vážená zákaznice,

situaci jste již s námi řešila přes email.

Dopravce Vaši adresu vyhodnotil jako nesprávnou, a proto Vám balík nemohl doručit.

Zásilka se nám vrátí zpět. Zpracujeme ji jako vratku a vrátíme Vám předem uhrazenou částku.

Nastalá situace a komplikce s ní spojené nás velmi mrzí.

Darča

• V zásilce chyběla jak ta nejdražší položka "Rituals - The Ritual of Samurai", tak chyběl i seznam zaslaného zboží.

Hezký den, vážený zákazníku,

velmi se Vám omlouváme, že Vám objednávka nepřišla kompletní.

Jakmile jste nás kontaktoval, situaci jsem prověřila a chybějící sadu Vám nechala doposlat.

Fakturu do balíku fyzicky nepřikládáme, posíláme ji do emailu po vyexpedování objednávky.

Darča

Objednala jsem produkty v dávkovači, nikoli v tubě,snad nepozornost, příště vracím.

Hezký den, paní Motisová,

zboží v tubě Vám přišlo v pořádku (objem 200 ml).

Produkty jsou v balení s dávkovačem u většího objemu (lze vidět na fotografiích na webu u zboží).

Pokud byste si produkty přála vrátit a jsou nenačaté, můžete nám je zaslat na odstoupení od kupní smlouvy:

Darča

vyobrazené zboží má špatné označení, objednala jsem dle popisu, který neodpovídá.

Hezký den, Lenko,

nastalá situace nás velmi mrzí.

Telefonicky jsem se s Vámi spojila. Upřesnila jste, že Vám zboží přišlo odstínově správně ale jiná řada.

Informaci jsem obratem předala na obchodní a expediční oddělení, název na webu opravíme.

Od zboží lze odstoupit pouze v případě, že není načaté/otevřené.

Darča

Čekám na objednávku skoro týden. Hned druhy den po objednání mi dorazila smska ze mi balicek nestihli odeslat, coz je v pořádku a jeden den čekání na víc mi nevadil, ale týden čekání už je opravdu moc. Poslali mi slevový kupon cca na 50kc, ale radši někde těch 50kc připlatím a budu mít svou objednávku včas než tohleto. NEDOPORUČUJI.

Hezký den, Kamčo,

balíček se zdržel na našem logistickém oddělení.
    Tato situace nás velmi mrzí.

Věřím, že nám dáte ještě šanci a že při příštím případném nákupu proběhne vše v pořádku.

Darča

• Koupil jsem si výrobek lancome dva kusy a vzhledem k tomu že již používám tento výrobek roky tak vím že u této společnosti to bylo naposledy jelikož jsem si jistý že to s originálem nemá nic společného možná kromě ceny která je o něco nižší Což byl důvod proč jsem to zkusil

Hezký den, vážený zákazníku,

velmi nás mrzí, že s vůněmi nejste spokojený.

Jedná se o originální zboží z oficiální distribuční sítě.

V případě zájmu můžete zboží zaslat na odstoupení od kupní smlouvy:

Darča

• Zboží bylo v balíku zabaleno špatně - nebyly zabezpečeny uzávěry sprchových gelů-aspoň přelepení izolepou, jeden sprchový gel byl vylitý celý a znehodnotil mi další zboží, které bylo v dárkových papírových krabičkách (drogerie). Objednávám si i z jiných obchodů drogerii, a vždy tekuté zboží je přelepeno izolepou, i v igelitových sáčcích a je zabaleno i v bublinkových foliích, aby se zboží v balíku nepohybovalo. V tomto balíku bylo jen nahoře trocha papíru, jinak zboží bylo dost volné v balíku.

Hezký den, Ivuško,

nastalá situace nás velmi mrzí.

Telefonicky jsem se s Vámi spojila a navrhla Vám způsob řešení, se kterým jste souhlasila.

V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit.

Darča

Zboží mi bylo doručeno pozdě až v jiné ulici.
    Zboží, které jsem si objednala, nedorazilo pouze nějaká voda.

Hezký den, vážen zákaznice,

kolegyně Vám na Váš email již vícekrát odpovídala a uváděla postup na odstoupení, jestliže Vám přišel jiný produkt.

Snažila jsem se s Vámi dnes spojit i telefonicky, avšak neúspěšně.

V případě, že byste měla jakékoliv dotazy, prosím obraťte se na náš zákaznický servis.

Darča

Za osobní vyzvednutí zakázky v hodnotě desítek tisíc mi byl naúčtován poplatek . Zřejmě za servis arogantní prodavačky, která mi předávala objednávku . I přesto, že jsem obchod kontaktovala a upozornila je na nedostatky, nikdy jsem nedostala žádnou odpověď. A to i přes garanci odpovědi do jednoho dne . Zájem o zákazníka nulový i přes výši objednávky, kterou jsem udělala. Pro mě tedy poprvé a naposledy.

Hezký den, vážená zákaznice,

mrzí nás, že jste nebyla s nákupem spokojená.

Vašemu podnětu jsme se podrobně věnovali, proto Vám odpověď byla poslána později.

Pro naše zákazníky se vždy snažíme dělat naprosté maximum.

Darča

• Objednavam zde již několik let a vždy bylo vše ok.

Poslední objednávka byla ve stavu, kdy polorozdelane mýdlo (litrove) vyteklo do cele tasky a všechny ostatní produkty byly opatlane. Z krásy cz mi bylo sděleno, abych poslala fotodokumentaci. Na to jsem ve chvíli, když jsem uklizela opatlanou tašku z auta opravdu neměla myšlenky…: objednavam zde už x let, ale tohle mě vážně rozcililo.

Dobrý deň, vážený zákazník,

ďakujem za Vaše hodnotenie.

Veľmi ma mrzia vzniknuté komplikácie. Na základe Vášho emailu kolegyňa situáciu s Vami aktívne rieši.

Veríme, že vzniknutú situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti.

Krásny deň Vám za tím Krasa.cz praje

Lucka

• Krém nesplnuje požadavky

Hezký den, vážená zákaznice,

děkuji za Vaši zpětnou vazbu.

Poslala jsem Vám email s žádostí, zda byste uvedla, jaké požadavky dle Vašeho názoru krém nesplňuje.

Podnět předám obchodnímu oddělení.

• produkt vylitý
    • zásilka pomačkaná
    • málo ochranné výplně

Hezký den, vážená zákaznice,

velmi mě mrzí, že Vám zboží přišlo poškozené.

Snažila jsem se s Vámi telefonicky spojit, abych Vám mohla sdělit další postup.
    Informace jsem Vám tedy poslala ještě do emailu.

Poprosím Vás o fotografii:
    - poškozeného produktu
    - balíku a štítku s adresou

Následně Vás budu kontaktovat ohledně dalšího řešení.