Vy máte ještě tu drzost se mě ptat nějakým dotazníkem jestli jsem byl spokojený???? Si ze mě dělaté srandu ne? Jedna svíčka dobrá a ta druhá mi přišla prasklá, takže si strcte doprdele celej dotazník… 550korun jsem vyhodil do vzduchu..!
- Velká nabídka produktů a rychlé dodání
- Zboží bylo dodáno neúplné a na reklamaci nikdo nereagoval.Bohužel,ač bylo zaplaceno předem.
děkujeme za informaci.
Situace nás velmi mrzí. Kolegyně Vám na email odpovídala, avšak mohlo se stát že Vám zpráva spadla do SPAMu nebo do složky hromadné. Kontaktujeme Vás, abychom situaci vyřešili.
Poskozeny parfem ….
děkujeme za Vaší recenzi.
Situace nás velmi mrzí. Ohledně poškození parfému jste nás informoval. S kolegyní jste se domluvili na vrácení parfému na odstoupení od kupní smlouvy. za parfém jsme Vám vrátili celou částku a proplatili Vám náklady na odeslání zboží k nám.
- Nedoruceno
děkujeme za Vaší recenzi.
Situace nás velmi mrzí. Vaše objednávka Vám byla doručena do vybraného Alzaboxu, avšak nebyla převzata. Dopravce ji tedy vrátil k nám a byla zpracována jako tzv. vratka. Za objednávku jsme Vám vrátili platbu,
Petra -
- Stále prima rychlé doručení.
- Bohužel tam mají už jenom 30% z původního sortimentu. Takže oproti dřívějším rokům tady nakupuji spíše sporadicky.
Hezký den, vážený zákazníku,
děkujeme za vaší recenzi.
Vaše nespokojenost nás velmi mrzí. Nabídka našeho eshopu se neustále mění dle dostupnosti na trhu a poptávky zákazníků. Sortiment se snažíme neustále doplňovat o stále i nové produkty.
Krásný den za tým Parfémy.cz přeje
Petra -
Zbozi ani po druhe urgenci nedorazilo.
děkujeme za Vaší recenzi.
Zpoždění Vaší zásilky jsme řešili s dopravcem. Vaše zásilka byla nedopatřením doručena na špatné výdejní místo, dopravce zásilku vyzvedl a znovu doručil do Vámi zvolené výdejny. Objednávky byla již doručena.
Petra -
- Poslali mi jiný šampon, než jsem si objednala. Když jsem se s nimi spojila, tak mi bylo řečeno, že je to to samé, akurat co jsem si objednala, že je novější verze. A ten mi neposlali.
Hezký den, Jarmilo,
děkujeme ta Vaší recenzi.
Vaše nespokojenost nás velmi mrzí. Ohledně jiného přebalu jste nás kontaktovala. Po ověření jsme zjistili, že jsme na webu měli neaktuální fotografii. Samotný produkt je však stejný. Za chybu se velmi omlouváme.
- velký výběr zboží
Již dlouho u nich nakupuji, teď jsem musela vracet zboží, ale obchod nereaguje, přestože ji vratka již dorazila. Takže jedno shrnutí, pokud nakupujete a nic nevracíte, vše je OK, ale pokud něco vracíte, dělají mrtvého brouka a nekomunikují
Hezký den, Marie,
děkujeme za Vaší recenzi.
Zákazníky o odstoupení informujeme jakmile se balíček dostane na naše reklamační oddělení. Na vyřízení odstoupení od kupní smlouvy máme 14 od převzetí. Vaše odstoupení bylo již vyřízeno.
Petra -
- Žádná reakce o stavu zasilky
děkujeme za Vaší recenzi.
Vaše nespokojenost nás velmi mrzí. Informace ohledně objednávky jsme Vám odeslali na uvedený email. Vaše zásilka byla doručena v určeném termínu.
Petra -
Balíček nebyl úplný, obal nebyl poškozen, přesto mě e-shop žádá o reklamaci u dopravce...?
Dobrý den, Moniko,
děkujeme za Vaší recenzi.
Vaše nespokojenost nás velmi mrzí. Vaší zásilku jsme u nás prověřili, dle kamerového záznamu z našeho logistického oddělení odcházela v pořádku, se všemi položkami. Jakmile si zákazník zásilku převezme a zjistí nějaký problém, musí kontaktovat přepravce sám a podat si reklamaci, takto to má dopravce v obchodních podmínkách.
Petra -
- Uvádí, že mají skladem, ale nemají!
Bohužel e-shop uvádí, že mají produkty skladem, ale nemají. Zákazníka nalakájí a pak ruší objednávku, že nemají zboží protože čekají na odpověď dodavatele. V dané situaci bych koupila jinde a komplet... tady už fakt ne!
Hezký den, Ivo,
děkujeme hodnocení našeho eshopu.
Situace nás velmi mrzí. Došlo k výpadku na straně dodavatele, a zboží nám nebylo doručeno včas. O vzniklé komplikaci jsme Vás ihned informovali, načež jste objednávku stornovala.
Petra -
Velký výběr kosmetiky za pěkné ceny. Jsem spokojená.
Nekvalitní výrobek Olaplex 8, není to originální zboží, ale podvrh. Předtím jsem měla originální výrobek , vlasy po malém množství přípravku byly vláčné a hebké, vůně přípravku také neodpovídá .Nekupujte od firmy Vivantis - Krása. cz nic !!
Reálně dodané zboží vypadá úplně jinak než foto na v obchodě, nechala jsem se nachytat.
Hezký den, Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaší recenzi.
Vaše nespokojenost nás velmi mrzí. Kontaktovala jsem Vás abychom situaci vyřešili k Vaší spokojenosti. Pokud obdržené produkty nesplňují Vaše požadavky, můžete nám je zaslat na odstoupení od kupní smlouvy dle návodu na webu.
Krásný den přeje za tým Krása.cz
Petra -
- Nízká cena a příslib rychlé dopravy.
- Zboží přišlo o 2 dny později, parfém voní jinak než ho znám, výdrž vůně je sotva půl hodiny, kdybych nezmackala krabičku, reklamovala bych.
Hezký den, Hesperie,
děkujeme za Vaší recenzi.
Vaše nespokojenost s produktem nás velmi mrzí. Kontaktovala jsem Vás, abychom mohli situaci vyřešit k Vaší spokojenosti. Parfém nám můžete zaslat na naše reklamační oddělení, dle postupu na webu. To, že chybí krabička není problém.
- rychlost predani
- pri objednani 9x vzorku, jeden nedorazil
Hezký den, Semo,
děkujme za hodnocení našeho eshopu.
Situace nás velmi mrzí. Kontaktovala jsem Vás, abychom mohli nedodání produktu vyřešit.
Petra -
- Objednávku jste nedodali v požadovaný čas. Byl to dárek a způsobilo mi to problémy
děkujeme za Vaší recenzi.
Situace nás velmi mrzí. Vaše zásilka se zpozdila z důvodu chyby na našem logistickém oddělení. O této skutečnosti jsme Vás informovali a vy jste následně objednávku stornoval.
rychlé dodání
- Těšil jsem se na opravdu voňavý parfém na který mám nostalgické vzpomínky, ale bohužel mi dorazil parfém , který připomíná svým zápachem aceton. Je to neskutečný zápach a při nastříkání jej na tělo dojde k tak nesnesitelnému zápachu, že už to nikdy na sebe neaplikují. Dobré leda tak na odstranění starých polepu. Buď je to jen laciná náhražka parfémů nebo musí být už pár let prošly. Za mě nechutné a už nikdy si od nich raději ani nic neobjednám. Ztratil jsem ve vás důvěru.
Hezký den, vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi.
Kontaktovali jsme Vás telefonicky ohledně možnosti řešení.
Parfém nám můžete zaslat na odstoupení od kupní smlouvy, dle našeho návodu na našem webu.
Za tým Krása.cz krásný den přeje
Eliška