Obchod je v pohodě, ale doporučuji nevolit dopravce DPD. Kdybych zvolila jiného, bylo by nejspíš vše bez problémů.

Reakce obchodu Království Map

dáváte nám 100%, ale zároveň nás nedoporučujete? Nerozumím. S problémem kvality doručování zásilek se potýkají všichni přepravci. V ČR je fatální nedostatek řidičů, skladníků a obecně všech profesí.

Viktor Vejmola, Království map

zasilka poslana cez PPL,nikdy nedorazila...Na strankach PPL oznam,ze dorucovali ale nikdo nebyl doma.Je to lez,PPL jsou lemplove,neni to poprve co lzou.Dorucovaci adresa je na rodinny dum kde 24 hodin denne nekdo je...

• mapa není v české verzi na což není upozorněno a málo podrobná

• Tak jako většina českých eshopů. Tváří se, že mají vše skladem, ale skutečnost je jiná. Až po objednávce začnou zboží shánět. Po objednání jsem telefonicky ověřoval zda mají zboží skladem. To mi bylo potvrzeno s tím že druhý den posílají. Týden se nic nedělo, volal jsem znovu a bylo mi řečeno, že jednu knihu nemají skladem. Tam už nakupovat určitě nebudu.

Reakce obchodu Království Map

mrzí nás, že objednávku se nepodařilo vyřídit včas. Situace se skladovými zásobami je výrazně složitější, než jak popisujete. Bohužel zde není prostor rozebírat, jak věci fungují. Nicméně Vás mohu ujistit, že shánět zboží po objednávce si při prodaném objemu zboží opravdu nemůžeme dovolit. Budeme se snažit, aby k podobným prodlevám nedocházelo. Děkuji za pochopení.

Viktor Vejmola

• žádné
    • ptají se na spokojenost a zboží nikde

rozpaky

• Stav skladem je naprosto zavádějící.

• Zbozi jsem objednala 9.12. a zatim nedorazilo. Obchod komunikuje az po vyzvani. Zklamani - necekala bych, ze zbozi objednane zacatkem prosince do Vanoc neprijde.

• žádné jsem neshledal
    • dlouhá dodací lhůta - nesplňuje podmínky Heureky co se týče délky dodání od objednání

• Nemožnost sledovat zásilku.
    • Chybí platba kartou.

Objednávku i platbu jsem učinil ve stejný den, zásilka se expedovala až o dva dny později. celková doba od zaplacení zhruba týden.
    V dnešní době, kdy zásilky jsou expedovány druhý den je toto nepochopitelé zdržení.

Z nástěnných map jsem velmi zklamaný. Na tak velkou mapu mizerné rozlišení a kvalita. Příště si určitě připlatím u značkové konkurence.

• Široký sortiment a výhoda, že nemusím běhat po obchodech a zhánět jednotlivé tituly.
    • V mém případě nekomunikace

Mapy jsem objednal 28. srpna. Zvolil jsem platbu převodem a fakturu jsem uhradil 29. srpna. Dodnes žádné mapy nedorazily a na můj dotaz paní Berezová neodpověděla. A Vy mi teď pošlete dotazník, kde očekáváte, že Vás pochválim. Příště se budu obracet na jiného dodavatele.

Vážený zákazníku,
    zboží doposud nedorazilo, protože se nám nespárovala Vaše platba. Objednávka byla původně na 3 kusy map, opravovalo se to na jeden kus, což nám v administrativě udělalo zmatek a platba se s objednávkou nespárovala.
    Zboží bylo odesláno a jeho doručení můžete očekávat zítra.

Petra Berezová, Království map

• obchod vůbec nekomunikoval. Mapu jsme potřebovali během několika dní (před dovolenou), ale ikdyž objednávka vč.zpětného @ proběhla dobře, nikdo nereagoval, nikdo se neozval. Absolutně bez zájmu.

dobře zpracované web.stránky, přehledné. Bohužel se nikdo od zadání objednávky neozval (k dnešku už přes 21 dní). Nezájem o klienty ze strany obchodu :o(

Vážený zákazníku,
    Vaše objednávka byla bezodkladně vyřízena a hned následující den po objednání Vám byl odeslán informační e-mail o uložení zboží na prodejně, kde jste si jej měl vyzvednout.
    Z naší strany nedošlo k žádnému pochybení a Vaše negativní hodnocení zbytečně poškozuje naši firmu.

Petra Berezová, Království map

Na webu jsem koupil mapu u které mají uvedeno "skladem". U takové mapy bych očekával dodání do dvou dnů. Na mapu jsem spěchal. Když jsem jim po týdnu volal, bylo mi řečeno, že mapy jsou teprve na cestě a dobu dodání mají jeden až dva týdny. Neměl bych s tím problém, kdyby to měly uvedeno přímo u mapy na webu. Takhle je to klamání kupujícího.

• Přehled
    • Při osobním jednání jsem musel urugovat svůj E-mail. Příslušná pracovnice na mou urgenci odpovídala laxně s ironickým podtónem.
    • Působilo to dojmem, že vše zná a zákazník je obtěžující element. Vzhledem k naší agenturní činnosti s holandským partnerem není takový způsob chování zaměstnance firmy akceptovatelný. Uvědomujeme si, kde žijeme a co můžeme od obchodníků v této zemi očekávat.
    • Při druhém telefonátu (s mužem) byl vstřícný, znalý, obchodně jednal profesionálně. Bohužel co slíbil, to nesplnil!!!
    • Požadovali jsme mapu bez lišt - slíbil, nesplnil. Přišla mapa ve standardním provedení. Chápeme to jako podvodné jednání založené na kalkulu, že se jedná o zákazníka na "jedno použití."

Flexibilní zásilková služba.
    Zboží dodáno v 100% kvalitě.
    Pozot na případné jednání s personálem - jsou nespolehliví.

Nejsem spokojen.
    Mapy jsem potřebovaldodat nejpozději 4.7.2016 pro pužití o svátcích 5 a 6.7.2016.V součesné době jsou mi mapy k ničemu a z mého pohledu jsou to vyhozené peníze.

• Hlavní slabinou je, že někdo pokazí tří ze čtyř parametrů vybraného zboží a zákazník dostane něco úplně jiného než obejdnal.

• Informace o dostupnosti zboží na webových stránkách obchodu neodpovídá skutečnosti.
    • I když zboží bylo uvedeno jako skladem a ve skutečnosti vůbec nebylo dostupné, nikdo mě nekontaktoval a neoznámil tuto skutečnost. Prostě to nechali být. Alespoň v mém případě takto probíhal pokus o nákup v tomto obchodě.

• Nevidím žádné
    • Dlouhá dodací lhůta. i přesto že č. telefonuje povinná položka objednávky dodavatelské firmě je prodejce nepředá!!! Dodání zboží na uvedenou adresu je zcela náhodné zda v době dodávání jste doma!! Možná to někomu ani ( pokud není nezaměstnaný) nedojde nikdy!

Příště nemohu riskovat dodávku pomocí PPL. Prodejce nedává telefoní číslo PPL a tudíž nedostanete možnost se s dopravcem domluvit na čase a místě dodávky. Převzetí dodávky je čistě náhodné zda máte štěstí a jste doma!! Poučení pokud nejste upoután na lužko tak tento systém dodání tohoto prodejce map nepoužívejte.

Vážený zákazníku,
    je nám velice líto, že jste nebyl spokojený s dodáním zásilky, ale bohužel jednání dopravce PPL neovlivníme. U každého balíku má tento přepravce k dispozici telefonní čislo na zákazníka a opravdu není v našich silách kontrolovat, zda řidiči číslo použijí. Vaše stížnost zbytečně poškozuje jméno naší firmy a doporučuji se obrátit na přepravce PPL.

Petra Berezová
    Království map

• Spolupráce s neschopným dopravcem. Ani napodruhé nebyli schopni zboží doručit.

• 14 DNÍ ČEKÁM NA ZÁSILKU.
    • PO TÝDNU JSEM SE ZEPTALA A BYLO MI SLIBENO ŽE SE ZÁSILKA ODESÍLÁ, ALE JE TO 4 DNÝ A OPĚT NIC.