- Opravdu nevím.
- Dlouhé čekání na zboží, ve finále dorazilo poškozené.
Mapa byla ošuntělá, hrany v přehybech rozlámané. Zřejmě ji již někdo používal
Ani 12 dnů od objednávky jsem dosud nedostala od prodejce žádnou zprávu a zboží nebylo doručeno.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
tak je to zhruba týden od objednání a krom potvrzení objednávky (mimochodem bez termínu dodání) žádný jiný kontakt až tento hodnotící mail. Při objednání nic nesignalizovalo, že by produkty nebyly skladem. Počítám, že tady jsem objednával poprvé, ale taky naposledy.
- Dlouhá doručovací doba
- Špatný přístup zaměstnanců
Na stránkách on-line shopu je uvedeno, že zboží bude do týdne doručeno. Když 6. pracovní den od objednání volám do obchodu, proč mi zásilka nebyla ještě doručena, tak mi zaměstnanec po telefonu sdělil, že jeden kus dorazí možná zítra a další kus se teprve objednává. Oznámila jsem zaměstnanci, že se mi nelíbí jejich přístup k zákazníkovi. Mohli mi napsat dříve, že zboží nedorazí včas. Paní na telefonu mi odpověděla, ať to napíší do recenze, že to není její chyba a ať se ostatní dozví, jak špatně fungují. Docela mě šokoval přístup zaměstnance ke svému zaměstnavateli. Určitě tento on-line Shop nedoporučuji.
- žádná komunikace
zklamáni
vůbec jsme zboží nedostala.... není info, kde je problém...škoda
Reakce obchodu Království Map
o zdržení dodání Vaší objednávky jsme Vás informovali emailem, na který jste nám odpověděla, že jste se situací srozuměna. Zboží Vám potom bylo dodáno ihned, jak jsme jej naskladnili. Recenze mi tedy přijde neopodstatněná.
Hubáčková Kateřina
expedice, Království map -
Nemám sílu komentovat. Dle tvrzení obchodu mělo být posláno 20.11. Zatím přišel jen tenhle dotazník.
EDIT : Na ten jsem odpověděl až po týdnu. Následovala hrubá mailová reakce pana Vejmoly z [email protected]. Jeho podmínku dodání zboží či vrácení peněz smazaním této recenze konzultuji s právníkem.
Přitom se stačilo omluvit a vysvětlit situaci a ne mi hrubě neco přikazovat. 10% je velké hodnoceníReakce obchodu Království Map
Vážený pane,
hrubost zde předvádíte pouze vy. Ano, došlo ke zdržení. Stačilo se ozvat, vše bychom si v klidu vysvětlili. Pokud máte potřebu se v této náročné době ohánět právníkem a takovými exhibicemi v recenzích, tak k tomu nemám co dodat. Ostudu děláte jen sám sobě. Nebudu Vás jmenovat, k takové ubohosti se nesnížím. Laskavý čtenář, nechť si o naší práci udělá obrázek z ostatních recenzí sám. Jen dodám, že za 21 let podnikání jsem se s něčím podobným nesetkal.
Viktor Vejmola
jednatel -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Atlas dosud nedorazil
Nemohu zatím kladně hodnotit, neboť objednané zboží dosud nedorazolo a ani mi po uplynutí obchodem avizovaného data nepřišla informace o stavu objednávky
- Pri objednávce bylo zboží oznacrno jako dostupné ihned k odeslání ale následně po zaplacení přišla informace, ze zbozi bude sz za 14 dnů. Zklamání z obchodu
- Po 10dnech nemám zaplacené zbozi
V e-shopu bylo uvedeno mapa "skladem", dorazila až za 10 dní, den před naším odjezdem na dovolenou. Již jsem chtěl objednávku zrušit.
Na obálce byla uvedená špatná adresa, odlišná od té, kterou jsem zadal do objednávky. PPLka bloudila.
Tento dotazník spokojenosti mi přišel na e-mail dříve, nežli jsem zboží obdržel. -
- Kupovali jsme mapy na letní tabor, než jsme vůbec dostali nějakou reakci na zaplacení uplynul týden a půl takže jsme na konci tábora ...
Mínus : Po 10-ti dnech od objednání zboží nedorazilo, ani není jakákoliv zpráva, kdy a jak dorazí, pouze potvrzená objednávka. Ještě, že jsem neplatil předem, ale je zboží na dobírku.
Reakce obchodu Království Map
omlouváme se za zdržení, zásilka je již na cestě k Vám. V posledních 2 týdnech se potýkáme s extrémním nárůstem objednávek, ale přitom nemůžeme fungovat v obvyklém režimu, protože i my máme doma děti, které nyní nemohou do školy a školky. Dodavatelé a výrobci jsou také vzhledem k okolnostem v situaci, kdy fungují napůl, nebo třeba ani nereagují na maily. Je to pro všechny náročné období a prosíme zákazníky o schovívavost. Děláme co můžeme. Už 21 let... Děkujeme.
Tým Království map -
nekomunikují
- Široký výběr
- Komunikace
- Relativně široký sortiment
- Slibují skladem zboží, které nemají (u mne hned 2 položky)
- Dodání až za týden
- Dopravce doručil jinam, než měl (nepředali mu instrukci do adresy?)
- Velmi amatérská komunikace
- Komunikace není proaktivní, až na mou žádost jsem zjistil, že je s dodávkou problém
Přátele, rozhodně nakupujte u některého z konkurentů. Jejich logistika je velmi amatérská a nespolehlivá - jejich mailová komunikace to ilustruje, je buď k smíchu, nebo k pláči.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.