Cena a rychlost.
- Rychlé dodání.
Okamżitá odpověď na otázku.
- rychlost dodávky
Začalo to jako nevhodný dárek od Ježíška... Ježíšek nevěděl, co je v dílně třeba. Na celou částku za vrácené zboží promptně vystaven dárkový poukaz a velmi příjemná asistence při celé nové transakci.
Obrovské doporučení!!!! Zcela nadstandardní individuální přístup a ochota. Díky moc.
- Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky.
- Prakticky nejlepší rozmanitost nářadí a supr přístup k zákazníkům :)
Individuální přístup. Co jsem potřeboval při výběru vědět prodejce v chatu obratem sdělil.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Skvělý.
- Zboží mi bylo doručeno před běžným termínem dodání. I vzhledem k přetíženému předvánočnímu termínu. Děkuji celému kolektivu Krále dílny.
- vyhoda
Už ani náhodou, podle mě není ještě zboží vůbec v ČR a přitom při objednávání bylo údajně v dostatečném množství skladem. Asi to zruším
Dobrý den pane Musile,
zboží které jste si objednal bylo skladem u dodavatele, tato informace je vždy poctivě uvedena v detailu produktu hned po cenou. Je zde uvedeno i přibližné datum doručení o kterém Vám následně informujeme i v informačním emailu který jsme Vám zaslali.
Zásilku Vám aktuálně dnes expedujeme.
Předpokládám tedy že nakonec Vaše zkušenost s naším obchodem není tak strašlivá a že své hodnocení ještě změníte.
Přeji Vám krásné svátky
Vojta -
Není co podrobněji popisovat. Normální int obchod.
Reakce obchodu Král dílny
děkujeme za hodnocení a doufám že zboží dobře slouží :)
Král dílny -
- Lákají na vcelku přijatelné ceny
- Děsně dlouhá doba objednávky
- Již 9 dní objednáno a stále ani zmínka o tom zda odesílají, naštěstí peníze jsem napřed neposlal
- Jejich český popis je opravdu nepřesný l, spíše jako by to bylo přes překladač, popisky kolikrát nejsou a fotka jak kde
No zkusil jsem objednat zboží za nemálo peněz v této době. 9 dní již čekám zda zboží vůbec odešlou.
Už při prvních krocích to bylo takové pofidérní kor popisky, fotky apod.
Takže stále čekám co přijde, za vůbec přijde a jaká bude kvalita, ale neočekávám nic.Reakce obchodu Král dílny
objednávku jste vytvořil dne 11.11. obratem jsme Vás informovali že zboží ve Vaši objednávce máme skladem u dodavatele a zároveň jsme Vás informovali o dodací lhůtě která je i v přehledu u zboží než ho vložíte do košíku.
Zboží jsme Vám zaslali 22.11 (v termínu dodání) a k vydání bylo připraveno na zásilkovně 23.11. Balíček jste si poté vyzvedl až 28.11. Předpokládám tedy že dodání nakonec dopadlo v pořádku.
Popisky a fotky produktů jsou stále věc kterou ladíme po importu od dodavatele, děláme co můžeme :) .
Děkujeme Vám za objednávku a věřím že hodnocení našeho obchodu nakonec nebude tak zlé :)
Rychlost,top moc spokojny
Reakce obchodu Král dílny
děkujeme za objednávku a doufáme že zboží dobře slouží :)
Král dílny -
Spolehlivost, rychlost doručení, ceny.
Reakce obchodu Král dílny
Děkujeme za objednávku a doufáme že čistič dobře posloužil :)
Král dílny -
Spolehlivost, rychlost dodání, kvalita výrobků, ceny.
Dobrá cena. Delší dodací lhůty, ale neslibují rychlé dodání. Naopak, mají to poctivě uvedeno u zboží. Dokonce to přišlo dříve. Objednané neodpovídalo barevně a asi ani materiálem z nabídky, ale cena to vyváží.
- Maximální spokojenost..doporučuji
- vše v pořádku