• Komunikace
    • Delsi doba vyrizeni

Objednala jsem zbozi, ke kteremu mi prisel mail, ze je skladem u dodavatele a doba dodani 14 dni. Po 3 tydnech, jsem volala jak objednavka vypada. Bylo mi receno, ze se bohuzel zbozi vyprodalo a jiz neni skladem ani u dodavatele. Proto mi byly vraceny penize, sice vraceni trvalo delsi dobu, ale dovodem, ktery mi byl sdelen byla dovolena pracovnika co to ma na starosti. Nicmene dobra telefonicka domluva. Ikdyz jsem zbozi nedostala, v obchode bych se nebala objednat zbovu.

• rychle vyřízeno a dodáno

vše ok.

Vstřícné jednání, krátká dodací lhůta. Doporučuji

Velká ochota a zájem o zákazníka při komunikaci.

Spokojenost

• Dobré ceny
    • Slušný výber

• rychle, komunikace, přehled

fofr dodání

Kraťasy ok. Zakoupené rukavice menší než ostatní výrobci. Ponožky jako dárek přišli velikost 36-42 a zadával jsem 43-46

Požadoval jsem pružiny do zámků. Při vyhledávání na internetu se mi nabídla sada pružin od schopu Král dílny. Pružiny mi došli, sortiment velmi dobrý, rozměry souhlasí, a však kvalita materiálu tedy pevnost a tah je velmi špatný do zámků nepoužitelný ostatní věci (vrtáky) jsem zatím neměl možnost vyzkoušet. Pružiny vracet nechci, myslím si , že se časem využití najde ale jestli máte možnost sehnat tyto pružiny z kvalitnějšího materiálu, tedy aby měli silnější tah, dejte vědět.

• Rychlé vyřízení objednávky

• Vstřícné a okamžité řešení problému,který nevznikl vinou obchodu ale na straně dopravce.Včasné dodání,kvalita zboží,příznivá cena.
    • Bez výhrad doporučuji.

Vše perfektní

• zboží které jinde nebylo
    • doručení i do boxu Zásilkovny

Vše v pořádku

Skvělé

V pohodě

• Rychlost

Objednávka zrušena pro dlouhou dodací lhůtu.

Vše nejlepší