Více než týden urgencí, aby mi vůbec zboží poslali, sliby o odeslání, o tom, že za zdržení přidávají dárek nic. Vyhněte se obloukem

• Žádnou jsem nezjistil.
    • Nevýhodou a velkou tohoto eshopu je základní nezájem o zákazníka, nedodržení termínu dodávky zboží a zároveň nedodržení vlastních slibů. Ještě sice nemám doručen bagr pro vnuka a vím, že v tomto eshopu již nikdy nenakoupím, ani nikdo koho znám.

Nakupujte pouze s min. ročním předstihem a na dobírku, raději.

• zboží po týdnu stále nedorazilo, ani nemám zprávu, že bylo předáno k dopravě

Objednáno, zaplaceno před šesti dny, přišel pouze potvrzovací email. Komunikace žádná, na email nikdo neodpovídá, takže tady rozhodně nic neobjednávat, obchod nedoporučuji. Zvažuji řešení přes ČOI případně PČR.

Zboží mi bílo doručeno ale ne čelí chybí tam důležitá věc ani to kolo fungovalo čekáme na odpověď na emel už 3 dní a ještě nic

• Nikdo z obchodu nekomunikuje. Telefon nikdo nebere!!
  • Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

špatná komunikace s obchodem, nereagují, pozdě posláno

Vše by bylo dobré, ale bohužel přišlo auto na ovládání jakoby ho už někdo používal (než ho daruji,musela jsem vyčistit od nějakých černých škrábanců). Auto nebylo ani v krabici original připevněné...

Dobrý den Petro,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Je nám samozřejmě líto, že jste dostala kus, který neodpovídal dané kvalitě, ale samozřejmě jde i toto vyřešit a zboží vyměnit bezplatně za nové. Bohužel jsme od Vás nedostali o tomto žádnou informaci.

Vzhledem k tomu, že Vás již kolegyně telefonicky kontaktovala a nabídla Vám ihned výměnu, kterou jste odmítla, si dovolíme tuto situaci uzavřít.

V případě potřeby nás samozřejmě neváhejte i přesto kontaktovat.

• Zboží přišlo poškrábané

Reakce obchodu KrajinaHracek.cz

děkujeme za Vaši zpětnou reakci.
    Mrzí nás však, že jste nás o tomto neinformovala telefonicky ani emailem. Zcela určitě by se našlo řešení, které by vedlo k Vaší spokojenosti.
    Neváhejte nás emailem kontaktovat. Kolegyně Vám je schopná připravit zdarma výměnu zboží.

Krajina Hraček

• objenávka po týdnu nedorazila,na e-mail nikdo nereaguje a telefon je nedostupný,nebo ho nikdo nebere.

Dobrý den Milane,

děkujeme za Vaši recenzi. Je nám líto, že jste rozhořčen, avšak Vaše objednávka byla vytvořena s platbou předem na bankovní účet. Platba však přijata nebyla a z toho důvodu nebyla vyřízena ani Vaše objednávka.

Kolegyně Vás bude kontaktovat a můžete se na to společně podívat.

Krajina Hraček

Zboží je poškozené a budu jej vracet k reklamaci. Na telefonní číslo uvedené na faktuře nikdo nereagoval. Reklamaci budu řešit osobní návštěvou.

Dobrý den Karle,

tato situace nás samozřejmě mrzí.
    Kolegyně Vás bude kontaktovat a nefunkční zboží s Vámi obratem vyřeší.

Tým Krajina Hraček

Složitá instalace baterií, šicí stroj velice hlučný a ovládání myší
    funguje jen občas. Prostě hračka - vyrobená v číně.

Reakce obchodu KrajinaHracek.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

V případě, že se zbožím nejste z jakéhokoliv důvodu spokojená, je možné nám je samozřejmě do 14-ti dnů vrátit zpět bez udání důvodu. Dosud jsme od Vás však žádné informace o potížích neobdrželi.
    Neváhejte nás kontaktovat na emailu [email protected]

Tým Krajina Hraček

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Neznám
    • Cenu zboží udávali včetně dopravy, při objednávání jsem zjistil, že to není pravda!

Dobrý den, pane Ježek,

objednal jste si zahradní bazén a dopravu jste si zvolil Osobní odběr u nás, tedy bylo dopravné 0,-

Samozřejmě pokud by jste zboží chtěl odeslat, poštovné by v případě kurýra stálo 125,- včetně dobírky.

Objednávku jste druhý den stornoval, aniž by jste se nás na cokoliv dotázal. Uvedená cena za bazén nebyla jistě uvedena jako konečná cena s poštovným.

Rychlost vyřízení.

Zboží neodpovídá inzerovanému výrobku. Je to škoda....

Dobrý den Zdenku,

děkujeme za Vaši recenzi.
    Do dnešního dne jsme však od Vás neevidovali žádnou zprávu o neodpovídajícím zboží, které jste obdržel. V opačném případě by se situace jistě dala vyřešit k Vaší úplné spokojenosti.
    V případě, že budete cokoliv potřebovat, můžete nás kontaktovat na emailu [email protected]

Tým Krajina Hraček

• Krásně hraje, hýbe pusou a metá ohonem.
    • Lajdácky zabalené, poškrábané a obité
    • Rukojeti se vyviklali během prvního dne.

• Žádná komunikace
  • Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Katastrofa. Jedním slovem. Kvalita provedení výrobků, barvy na hračkách priserne. První a poslední nakup.

Dobrý den, Nikol,

mrzí nás Vaše nespokojenost s hračkami. Po tom, co jste nás o tomto informovala i na email, Vám kolegyně 25.3. nabídla možnost vrácení kompletního zboží na naše náklady. K dnešnímu dni, tj. 31.3., jsme od Vás neobdrželi žádnou reakci.

Věřte, že pokud je zákazník jakýmkoliv způsobem nespokojen, snažíme se situaci vyřešit k jeho plné spokojenosti, avšak potřebujeme k tomu i jeho zpětnou vazbu.

Věříme, že se nakonec vše vyřeší a bude v pořádku.