- Vůbec není na ten obchod psolech
žádná komunikace, neodpovídají na telefon ani e-mail, mám zaplacené zboží již 10 dnů, zboží jsem neobdržela ani žádnou odpověď.
- Nekomunikují, zboží placeno převodem,peníze ani zboží nemám. Jediný telefon uvedený na stránkách je nedostupný. Na zrušení objednávky nikdo nereagoval. Zřejmě šmejdi.
Pozor na tento obchod, je to typicky šmejdovské jednání. Podávám podnět na ČOI.
- Dlouhá doba doručení
Dostala jsem podobné zboží a ne to co jsem si objednala . . .
Zboží objednané a zaplacené zatím nedozazilo. Obchod udává zásilku jako vyřízenou, ale mne žádné upozornění k vyzvednutí na pobočce Zásilkovny nepřišlo.
5 dní?
Podvodníci, už nikdy
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Místo objednané hračky, dorazila jiná. Odeslán e-mail a poštou vrácena zásilka. Obdržen e-mail s informací, že bude zaslána objednaná hračka, cca týden nic a žádná reakce na e-mail a telefon nefunkční . Nedoporučuji !
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Objednávku jsem pro nekomunikaci obchodu zrušila.
bez komentáře!!!
Obchod nedoporučuji, uvádí,že je zboží skladem,proto jsem si ho vybrala.Zboží dosud nedorazilo,přišlo pouze prvotní potvrzení ,že se objednávka zpracovává.V dnešní době solidní obchody doručí zboží skladem během 2-3 dnů.Zpracovávat objednávku týden?
objednáno před týdnem a zboží stále nedoručeno. Nereagují na e-mail a telefon není dostupný.
Špatna komunikace