- Kvalitní zboží.
Spatny
Koupil jsem, co jsem potřeboval.
Doručení trošku delší, ale v pořádku. -
- Komunikace se zákazníkem katastrofa
- Objednané zboží, které bylo skladem nedorazilo ani po 7 dnech
Reakce obchodu kowax.cz
Dobrý den ,
zboží jsem doručili v co nejkratším čase a a tak jsme se domluvili po prověření platby převodem v den napsání recenze v 9:53 dop. bylo doručeno. Komunikace proběhla standartním způsobem. Ale i tak děkujeme za hodnocení a zakoupení našeho produktu.
Team KOWAX -
Objednal jsem si zboží 16.2.2025 a do teď nic nemám. Je 11.3.2025. Na moje urgence a otázky jak to vypadá s objednávkou se mi žádné odpovědi nedostává.
- rozdíl co objednáte na eshopu a co přijde fyzicky
- komunikace
Na stránkách www.kowax.cz (zajišťuje společnost SVARMETAL) jsem objednal svařovací drát KOWAX. Tento drát byl uveden i na faktuře, fyzicky však dorazil nějaký "noname" svařovací drát. První hovor s paní, kdy odvětila, že KOWAX už dráty nevyrábí a proto přišlo něco jiného. Na otázku proč je stále nabízí nebo proč jsem nebyl informován mě odkázala na majitele. Ten pro jistotu už nebral telefon.
- Asi iba to, že do budúcna možná reklamácia, keď to nie je z číny… ale s tým zakaznickym pristupom to asi tiež bude boj
- Kowax a Pantermax sú sesterské firmy
- Z SK účtov pozor na gopay, kde nejde zadať VS
- Dlhé spracovanie a mizerná komunikácia so zákazníkom
- Nedorazila kompletná objednávka (chybajuci pridavny material)
- Cena!!!
Vše proběhlo na 1
Tak Kowax značka kvalitních svářeček, hezký design i na helmách, pořádný kabely, hodně známých je s nimi spokojeno úplně jiná liga oproti parkside nebo vevor, rozděláte krabici a těšíte se jak děcko
- Rychlost dodání, vše přišlo v pořádku
- Rychlé doručení
- Dobrá telefonická komunikace s obchodem, na telefonu velice příjemný pán
- Doručeno vše bez jakéhokoliv problému
Objednával jsem svářečku Kowax GeniMig240dp LCD v setu s kuklou hořákem a ventilem, vše dorazilo velice rychle a úhledně zabaleno, přesněji jsem objednávku vytvořil 11.2 ve večerních hodinách a ráno 14.2 jsem měl zásilku doma, za sebe mohu obchod doporučit
- Oficiální obchod.
- Poměrně trochu delší dodací lhůta.
Rychlé dodání, příkladně zabaleno, nemám co kritizovat, perfektní!
Zboží bylo hned druhý den doručeno a následující den byla doručena tlaková láhev.Pouze separační sprej někdo opoměl přibalit tak jsem dokoupil a přístroj vyzkoušel k plné spokojenosti.
- Vstřícnost ochota
Kvalita a ochota
- ucelený sortiment
- rychlost vyřízení objednávky
- prostě super
- dodána jiná svařovací kukla, bez návodu, náhradního skla
- není v dodávce klíč na vyšroubování měděné špičky hořáku
vše zatím na výbornou
- komunikují , v pohodě snaží se vyhovět-doporučuji
- Pan Vlček vše zařídil a vyhověl žádostem ke spokojenosti zákazníka. Velmi doporučuji.
Do 3 dnu došel set tig komunikuji doporučuji.