Přihlásit se a přidat recenzi

Do 3 dnu došel set tig komunikuji doporučuji.

• Dá se jim zavolat a překvapivě to zvednou. U jiných obchodů mám jinou zkušenost. Bez problémů vyjdou vstříc. Dobrý obchod. Příjemná komunikace

Doporučuji, dobré ceny a komunikace.

Špatná komunikace.Objednávka po urgenci nedorazila kompletní.Do této doby (asi 14dní od objednání) čekám na doručení posledního komponentu abych mohl vyzkoušet funknost zařízení.Dvakrát znovu urgovaná nekompletní zásilka(za bezmála 18000kč).Obrovské zklamání nad takovym přístupem prodávajícího.

• Již druhá objednávka nepřišla, zálohová platba uhrazena, obchod nekomunikuje

• Dobré tech. poradenství na infolince ...
    • Dostal jsem navíc svářečské rukavice
    • Nedodali zboží úplně rychle - ale chápu protože se stěhovali a nestíhali, toto by však bylo dobré komunikovat dále k zákazníkům

Vše nakonec dodáno ok, ale na 100% to není.

• Kvalita zboží je opravdu dobrá
    • Každý z mých nákupu se neobešel bez komplikací...jiné zboží.. neúplná zásilka, ikdyz bylo zboží zaplaceno, pozdní odeslání, nebo nepřipsání mých peněz k mě objednávce.. dnes mi prisel email o hodnocení zakoupených fólií před 6 dny a fólie stále nedorazili, ikdyz jsou už dávno zaplacené....tohle zastoupení eshopu opravdu nezvládá a vědět, že se tohle bude dít každou objednávku, když danou věc opravdu potřebují a prostě nedorazí, tak zde kuklu na kowax ani neobjednávam.

Kvalita výrobků je opravdu dobrá a odolná, ale zastoupení lidí starající se o e-shop pro ,, obyčejné,, lidi by měl mít více snahy, ale prostě nema...proto nedoporučuji zakupovat jako soukromá osoba, ale když někde budou dané produkty ve firmě, je to 100% jedině výhodou.

Je to mrtvý BROUK.

• Rychlé vyřízení objednávky.
    • Nenašel jsem v nabídce trubičkový drát.

• Neprišel mi jeden z dárků- nálepka

Zboží zatím nedorazilo

• Rýchle doručenie cez PPL. Pravidelne objednávam.

Vše naprosto super. Vřele doporučuji.

• Vše v nejlepším pořádku i krásný dárek. Děkuji

• pokud se dovoláte, pán vá všechno slíbí ale nic z toho nesplní
    • většinou se nedovoláte a na email nikdo nereaguje
    • pokud zašlou zboží je problém k němu získat účet

Dlouho jsem se s něčím takovým nesetkal, nechápu proč si nechají kazit jméno jedním člověkem který bere - nebo častěji nebere telefon.
    Ten člověk co řekne, tak není pravda. Přitom svářečka od Kowaxu je super ale do dnes nemám od ní doklad o zaplacení který jsem již urgoval.
    Svářečky od Kowaxu doporučuji ale od jiného prodejce.

• Přehlednost
    • Rychlost vyřízení

Dobrá komunikace a vstřícné jednání.

• ceny + sortiment
    • totální arogance - eshop vůbec nekomunikuje !!!

27.11. 2024 jsem objednal zboží (všechny položky označeny jako "skladem"
    27.11.2024 jsem odeslal peníze (ihned po objednání)
    následně žádná reakce ze strany e-shopu
    2.12.2024 jsem zaslal dotaz, kdy bude vyřízena moje zaplacená objednávka
    vůbec žádná reakce ze strany e-shopu
    4.12.2024 jsem zaslal na e-shop urgenci ohledně mé objednávky
    opět vůbec žádná reakce ze strany e-shopu
    dnes je 5.12., eshop má 8 dní mé peníze a já nemám ani zboží ani žádnou reakci obchodu na dotaz/urgenci (připomínám, že vše bylo uvedeno jako "skladem")

VÁŽENÍ, V BUSINESSU (minimálně u slušných prodejců) PLATÍ PRAVIDLO "NÁŠ ZÁKAZNÍK, NÁŠ PÁN".
    U VÁS NA kowax.cz TENTO POCIT ROZHODNĚ NEMÁM.
    S TAKOVOU AROGANCÍ JSEM SE DOSUD NESETKAL !!!
    POKUD MI OBRATEM NEDODÁTE ZAPLACENÉ ZBOŽÍ, PŘEDÁM CELOU ZÁLEŽITOST K ŘEŠENÍ PRÁVNÍKŮM.
    JEDNO VÍM JISTĚ. U VÁS JSEM NAKOUPIL NAPOSLEDY !!!

Rychlé odbavení slušná cena.

• široká nabídka , odborné poradenství

profesionální přístup

• Zajímavé a kvalitní zboží za přiměřené ceny.
    • Přehledný obchod.

Objednán set svářečky. Bylo odesláno PPL pár dní po uvedeném naskladnění. Zatím bez tlakové lahve, ale to má logiku s ADR a doručí nejspíš někdo jiný.
    Komunikace s prodejcem písemnou formou bez jakýchkoliv reakcí. Na uvedeném mobilu bez problému.