• doporučují

• rychlé dodání, ochotný personál, dobré ceny

Velice dobré a rychlé jednání, zásilka dorazila druhý den. Skvělá komunikace s pánem, vyšel vstříc i mé prosbě. Objednávám zde již delší dobu a nikdy jsem nebyl zklamán. U mě panuje naprostá spokojenost.

Dobrý den, Patriku,

děkujeme! Velmi nás těší vaše spokojenost.

Hezký den
    Konzole a hry :)

• rychlost doručení
    • komunikace

• Hra je ve skvělém stavu i s manuálem
    • Negativní recenze normálně nepíšu, ale zde musím něco napsat pro budoucí zlepšení obchodu. Je to můj druhý nákup a poprvé jsem to nijak neřešil co mi přišla hra. Obchod nabízí zboží, které se tváří podle obrázku, jako standardní edice a místo toho vám pak přijde německá platinová verze. Obě hry co jsem objednal (separátně), jsou německé platiny, takže to asi nebude náhoda, že zrovna na skladě byla jen tahle verze. Každopádně problém nastává, až ve chvíli, kdy si koupíte pro hru nějaké DLC z PS storu, protože in game obchod není dostupný, kvůli PSN accountu. Hra vám nenačte přidaný obsah, protože nemáte německý PSN account. Tento problém se netýká aktuálního nákupu, ale mého předešlého nákupu Dead Space 2, takže budu sbírat krabičky, abych zakoupený obsah mohl vůbec spustit. Rozhodně tento přístup obchodu nepovažuji za slušný. Obchod by měl dobře popisovat svoje produkty jak textově, tak ilustračně a necílit tímhle stylem na svůj prodej. Hry se pak nevyplatí, ani poslat zpět s ohledem na jejich cenu a propálený čas, ale jde přece o princip.

Dobrý den, Tomáši,

děkujeme za váš názor na nákup.

Dáváme si záležet, aby hra byla ve skvělém stavu, což jak sám píšete, je.
    Vždy uvádíme jazyk hry, který vaše objednaná hra splňuje. Verze přebalu, kterou zákazník zrovna dostane, je na náhodě.
    Speciálnější požadavky nám můžete popsat do poznámek při objednávání. Pokud je v našich silách, vždy těmto požadavkům vyhovujeme.

Budeme moc rádi, když se k nám v budoucnu opět vrátíte nakoupit a věříme, že další vaše recenze bude už za 5* :)

Hezký den Konzole a hry

Příznivá cena a dodání zboží obratem.

• Krytka na baterie na ovladač x box one nepasuje. Spodní zoubky pasují, ale vrchní ne. Nepoužitelné.... nedoporučuji

dlouha dodaci doba

Reakce obchodu Konzole a hry

zboží odesíláme každý všední den a dopravci většinou doručují hned druhý den.

Konzole a hry

• Výběr
    • Ceny
    • Rychlost doručení

• Výborný

• Hra a její obal je ve skvělém stavu s ohledem na stáří produktu
    • Perfektní zabalení hry
    • Komunikace s obchodem
    • Cena

• Rychlé doručení, komunikace, nízké ceny

• Rychlé vyřízení a doručení

Obchod je super
    Zklamala mě doprava doručení druhý den, objednávala jsem synovi k narozeninám a balíček přišel den po, takže zklamání, ale objednáme znovu s klasickou dopravou a na narozeniny tedy s předstihem

Dobrý!

• Dobrý doručeno v pořádku a hry Ok

• Rychle dodání, skvělá komunikace a profesionální poradenství. Vřele doporučuji

• Skvěly stav

Vše v naprostém pořádku jako vždy

• Rychlost dodani

• Rychlé doručení