1) Parametry produktu na webu neodpovídalo tomu co jsme obdržel v realitě
    2) Kvalita detailu je špatná a jednoduše se poškodila běhen konstrukci
    3) když se obrátili do informaci přes e-mail s otázkou jestli mají náhradní díly, jediné co bylo nabídnuto reklamace všeho produktu

Došlo mi něco jiného než jsem si objednal.

Se zbožím jsem nebyla spokojena, šperkovnice přišla rozbitá či se jednalo o výrobní vadu - po celé straně rozlepená. Vzhledem k vadnému výrobku jsem jej vrátila.

• Komunikace při reklamaci v pořádku i když nevedla k výsledku pro kterou byla založena.
    • První zrcadlo dorazilo 9 dní po objednávce a rozbité (dopravce Česká pošta). Za to e-shop nemůže. Reklamaci vyřídilo bez problémů a rychle. Druhé zrcadlo dorazilo již v pořádku, ale nemělo deklarovanou funkci pohybového senzoru.

V popisu mělo zrcadlo nabízet detektor pohybu, pro který jsme ho zakoupili a který však nemá. Reklamace byla zamítnuta (ze zcela jiného důvodu). Z principu detekce osoby nemohlo toto zrcadlo funkci nabízet a nebylo uvnitř vybaveno IR modulem. Výsledek je, že našemu zákazníkovi jsme museli instalovat jiný typ zrcadla, které uvedený senzor má. Kokiskashop již chybu v popisu opravil (smazal popis s detektorem pohybu, příslušné obrázky a návod s aktivací IR). Nám však zůstalo zrcadlo bez náhrady.

• jejich výstupní kontrola zcela zklamala, neboť v zásilce bylo mnoho nedostatků - nesprávné šroubky 2x, chybějící podložky 12x, krátké tyče pro brankáře

reklama výtečná zboží už tak ne

• dle jejich sdělení údajně nelze vymazat moje data z jejich databáze.

nerespektují moji žádost o vymazání osobních údajů, zasílají zpět reklamní e-maily. Pro údajné odhlášení je link dole, ale žádný tam není...
    Co Vás u nás čeká?
    1. Každou středu Vám zašleme náš newsletter s 5 nejvýhodnějšími nabídkami týdne. Sledujte proto naše stránky, aby Vám žádná speciální akční nabídka neunikla.
    2. Každou sobotu obdržíte e-mailem tematický víkendový newsletter. Zajímáte se o sport, hračky pro děti, vánoční osvětlení, hry pro volný čas, nebo jste vášniví zahrádkáři? Vybavujete svoji ložnici, obývák či kuchyň? Z našich speciálních slev určených pouze pro naše zákazníky si určitě vyberete.

Zboží dorazilo poškozené, viz. uznaná reklamace.

• nic
    • objednal jsem si bambus 190cm a přišel mi 160cm vysoký.

- ke zboží nebyl dodán český návod
    - velmi špatná komunikace

• Zboží bylo na skladě, ale přesto objednávka byla zrušena.

Nebylo mi doručeno LED, ale teplé světlo

• Ošklivá mrňavá předražená větvička, kýve se v podstavci, kvalita strašná, neodpovídá ceně, nedoporučuji.

• stromeček za cenu 799,- neodpovídá kvalitě dvě různé části stromku, nekvalitní provedení jsem smutný

prosím pořádně si prohlédněte produkt

zboží nic moc, kdyby nebyla vratka dražší než cena, vrátím

• Zboží zatím nedorazilo.

nejsem se zbožím spokojena

byla dodána jen část objednávku, druhá část zatím nedošla