1) Parametry produktu na webu neodpovídalo tomu co jsme obdržel v realitě
2) Kvalita detailu je špatná a jednoduše se poškodila běhen konstrukci
3) když se obrátili do informaci přes e-mail s otázkou jestli mají náhradní díly, jediné co bylo nabídnuto reklamace všeho produktu -
Došlo mi něco jiného než jsem si objednal.
Se zbožím jsem nebyla spokojena, šperkovnice přišla rozbitá či se jednalo o výrobní vadu - po celé straně rozlepená. Vzhledem k vadnému výrobku jsem jej vrátila.
- Komunikace při reklamaci v pořádku i když nevedla k výsledku pro kterou byla založena.
- První zrcadlo dorazilo 9 dní po objednávce a rozbité (dopravce Česká pošta). Za to e-shop nemůže. Reklamaci vyřídilo bez problémů a rychle. Druhé zrcadlo dorazilo již v pořádku, ale nemělo deklarovanou funkci pohybového senzoru.
V popisu mělo zrcadlo nabízet detektor pohybu, pro který jsme ho zakoupili a který však nemá. Reklamace byla zamítnuta (ze zcela jiného důvodu). Z principu detekce osoby nemohlo toto zrcadlo funkci nabízet a nebylo uvnitř vybaveno IR modulem. Výsledek je, že našemu zákazníkovi jsme museli instalovat jiný typ zrcadla, které uvedený senzor má. Kokiskashop již chybu v popisu opravil (smazal popis s detektorem pohybu, příslušné obrázky a návod s aktivací IR). Nám však zůstalo zrcadlo bez náhrady.
- jejich výstupní kontrola zcela zklamala, neboť v zásilce bylo mnoho nedostatků - nesprávné šroubky 2x, chybějící podložky 12x, krátké tyče pro brankáře
reklama výtečná zboží už tak ne
- dle jejich sdělení údajně nelze vymazat moje data z jejich databáze.
nerespektují moji žádost o vymazání osobních údajů, zasílají zpět reklamní e-maily. Pro údajné odhlášení je link dole, ale žádný tam není...
Co Vás u nás čeká?
1. Každou středu Vám zašleme náš newsletter s 5 nejvýhodnějšími nabídkami týdne. Sledujte proto naše stránky, aby Vám žádná speciální akční nabídka neunikla.
2. Každou sobotu obdržíte e-mailem tematický víkendový newsletter. Zajímáte se o sport, hračky pro děti, vánoční osvětlení, hry pro volný čas, nebo jste vášniví zahrádkáři? Vybavujete svoji ložnici, obývák či kuchyň? Z našich speciálních slev určených pouze pro naše zákazníky si určitě vyberete. -
Zboží dorazilo poškozené, viz. uznaná reklamace.
- objednal jsem si bambus 190cm a přišel mi 160cm vysoký.
- ke zboží nebyl dodán český návod
- velmi špatná komunikace -
- Zboží bylo na skladě, ale přesto objednávka byla zrušena.
Nebylo mi doručeno LED, ale teplé světlo
- Ošklivá mrňavá předražená větvička, kýve se v podstavci, kvalita strašná, neodpovídá ceně, nedoporučuji.
- stromeček za cenu 799,- neodpovídá kvalitě dvě různé části stromku, nekvalitní provedení jsem smutný
prosím pořádně si prohlédněte produkt
zboží nic moc, kdyby nebyla vratka dražší než cena, vrátím
- Zboží zatím nedorazilo.
nejsem se zbožím spokojena
byla dodána jen část objednávku, druhá část zatím nedošla