Kupovali jsme novou autosedačku pro syna. Shlédla jsem informativní video, kde se rozebíraly rozdíly mezi BESAFE a BRITTAXEM. Objednávka proběhla bez problémů a autosedačku jsme měli druhý den doma přes PPL.
- Dobrá komunikace
- velký výběr
- Velmi rychlé dodání
- Rychle doruceni
- Skvela komunikace
- Prizniva cena
- Velmi příjemné vyhledávání na internetu.
Podsdák s Izofixem ke velice hezky zpracovaný a velice jednoduchá manipulace s ní.
- 100% super
Rychlost..kvalita
- Rychlé vyřízení objednávky
- Vstřícný a milý personál
- Perfektní servis,zboží vyzvednutí dva dny po obědnani.
- Výběr zboží
- Naprostá spokojenost
- Doporučuji
- Rychlé doručení
- Komunikace obchodu
Zboží je kvalitní, moc se nám libi. Velká spokojenost.Dodání velmi rychle v porovnání s ostatními e-shopy.
Zboží dorazilo druhý den po objednání
Spokojenost, velky vyber.
Spokojenost až na to, že zboží nebylo originálně zabaleno, přišlo v krabici od jiné autosedačky a bez návodu, který má být zastrčen v zadní straně autosedačky. Zboží bylo zřejmě vystaveno na prodejně.
Reakce obchodu www.kocarky.cz
děkujeme za kladné doporučení i za zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Rád bych jen upřesnil situaci ohledně balení. Výrobce expeduje tyto autosedačky vždy po dvou kusech v jedné krabici, proto pokud je objednán pouze jeden kus, zasíláme autosedačku v jiné, vhodnější krabici odpovídající velikosti.
Ohledně chybějícího návodu – od září 2023 (dle normy R129/03) již výrobci papírové návody nevkládají, místo toho je k dispozici QR kód přímo na sedačce, díky kterému si můžete manuál kdykoliv pohodlně otevřít.
Určitě bychom vás předem informovali, pokud by se jednalo o vystavený kus, ale u vás šlo o zcela novou, nepoužitou, nevystavenou autosedačku.
Věřím, že budete se sedačkou spokojená. Pokud budete mít jakékoli další otázky, rádi vám pomůžeme.
Hezký den přeje
Pavel Calta
www.kocarky.cz -
- dobrá cena
- video s informacemi o autosedačce