- kvalita zboží
- velký výběr a rozmanitost zboží
- ochota personálu
- skvělý přístup
- personál dokáže flexibilně reagovat na vzniklou situaci
- Dobré ceny
- Rychlost dodání
- Komunikace s obchodem
- Vše v pořádku
Stalo se že autosedačku už neměli na skladě, i když v popisku bylo uvedeno “na skladě”, okamžitě mi paní volala a omlouvala se, a i tak sedačka přišla do 3 dní. Za mě skvělé jednání a mohu obchod jen a jen doporučit
- velky vyber
- vzdycky velice vstricny a prijemny pristup k zakaznikovi
perfektni ;)
Spokojenost na maximu. Nakupovali jsme zde osobně kompletní vybavení ještě před narozením dětí. Luxusní přístup, úžasný výběr a hlavně zkušený personál, který rád poradí z vlastní zkušenosti. A i po skoro osmi letech od první koupě se rádi vracíme a objednáváme i on-line. Opravdu doporučuji.
- Naprosto profesionální přístup v každé sekci výbavy pro novorozence
- Skvělá komunikace osobně na prodejně, telefonicky i e-mailem
- Ceny
- Doporučuji i skrz vlastní produkty, které jsou naprosto top a díky omezení distribučního řetězce jsou až na 1/2 běžných cen
- Rychlost komunikace
- Rychlost dodání
- Osobní přístup
Do tohoto obchodu se budeme vracet s každým dalším nákupem pro dítě. Vše vyřídíme e-mailem i po telefonu, pokud nezvládáme osobně. Velmi dlouho jsem nikde nezažila tak profesionální přístup, zvlášť, když jde o tak citlivé věci jako je výbava pro novorozence.
- Skvělý přístup k zákazníkům, ochota, profesionalita, rychlost vyřízení objednávek, možnost uskladnění výbavičky pro mimi, proto zde kupujeme vše.
- Osobní přístup
- Velký výběr
- Příznivé ceny
Nakupujeme zde opakovaně a vždy vše perfektní :)
- Musím pochválit dopravce byl velice ochotný
- Doručení rychlé, vše bez problému. Dokonce nám byl doporučen jiný potah autosedačky na základě zkušeností jiných nakupujících.
- rychlá doprava, skvělá komunikace
- zvolil jsem Přednostní vyřízení objednávky a kurýra, za 3 hodiny už měla balík kurýrní služba a druhý den v poledne jsem měl balíček v ruce
spokojenost
- velký výběr
- rychlost
- Ochotný přístup, dobrá komunikace a rychlé dodání.
- Rychlé
- Vše bez problémů
Maximální spokojenost, jeden den objednáno, druhý den k vyzvednutí na parcel shopu. Dobře zabaleno. Max. spokojenost.
Velký výběr
Příjemní lidé -
- komunikace, cena, rychlost
- trochu jsem se vystrašil, když mi zboží přišlo v neoriginálním balení (krabici)
- Spolehlivost
- Maximalmi spokojenost