• kvalita zboží
    • velký výběr a rozmanitost zboží
    • ochota personálu
    • skvělý přístup
    • personál dokáže flexibilně reagovat na vzniklou situaci

• Dobré ceny
    • Rychlost dodání

• Komunikace s obchodem
    • Rychlé dodání
    • Vše v pořádku

Stalo se že autosedačku už neměli na skladě, i když v popisku bylo uvedeno “na skladě”, okamžitě mi paní volala a omlouvala se, a i tak sedačka přišla do 3 dní. Za mě skvělé jednání a mohu obchod jen a jen doporučit

• velky vyber
    • vzdycky velice vstricny a prijemny pristup k zakaznikovi

perfektni ;)

Spokojenost na maximu. Nakupovali jsme zde osobně kompletní vybavení ještě před narozením dětí. Luxusní přístup, úžasný výběr a hlavně zkušený personál, který rád poradí z vlastní zkušenosti. A i po skoro osmi letech od první koupě se rádi vracíme a objednáváme i on-line. Opravdu doporučuji.

• Naprosto profesionální přístup v každé sekci výbavy pro novorozence
    • Skvělá komunikace osobně na prodejně, telefonicky i e-mailem
    • Ceny
    • Doporučuji i skrz vlastní produkty, které jsou naprosto top a díky omezení distribučního řetězce jsou až na 1/2 běžných cen
    • Rychlost komunikace
    • Rychlost dodání
    • Osobní přístup

Do tohoto obchodu se budeme vracet s každým dalším nákupem pro dítě. Vše vyřídíme e-mailem i po telefonu, pokud nezvládáme osobně. Velmi dlouho jsem nikde nezažila tak profesionální přístup, zvlášť, když jde o tak citlivé věci jako je výbava pro novorozence.

• Skvělý přístup k zákazníkům, ochota, profesionalita, rychlost vyřízení objednávek, možnost uskladnění výbavičky pro mimi, proto zde kupujeme vše.

• Osobní přístup
    • Velký výběr
    • Příznivé ceny

Nakupujeme zde opakovaně a vždy vše perfektní :)

• Musím pochválit dopravce byl velice ochotný

• Doručení rychlé, vše bez problému. Dokonce nám byl doporučen jiný potah autosedačky na základě zkušeností jiných nakupujících.

• rychlá doprava, skvělá komunikace

• zvolil jsem Přednostní vyřízení objednávky a kurýra, za 3 hodiny už měla balík kurýrní služba a druhý den v poledne jsem měl balíček v ruce

spokojenost

• velký výběr
    • rychlost

• Rychlost

• Ochotný přístup, dobrá komunikace a rychlé dodání.

• Rychlé
    • Vše bez problémů

Maximální spokojenost, jeden den objednáno, druhý den k vyzvednutí na parcel shopu. Dobře zabaleno. Max. spokojenost.

Velký výběr
    Příjemní lidé

• komunikace, cena, rychlost
    • trochu jsem se vystrašil, když mi zboží přišlo v neoriginálním balení (krabici)

• Rychlost
    • Spolehlivost