Doručení zásilky bylo velmi rychlé a bez problémů. Ovšem kvalita zabalení byly velmi špatná. Kobereček byl mnohokrát přeložen a ne jen srolován, takže došlo k polámání spodní vrstvy a už nebylo možné ho narovnat. Neměla jsem chuť platit poštovné za jeho vrácení, takže skončil v popelnici.

• Není možno platit na dobírku

děkujeme za recenzi...

Platit na dobírku jde normálně, máme ji v nabídce stabilně a to od doby co obchod vznikl...

U Vaší objednávky jste měla platbu na dobírku (jako způsob placení) také uvedenou. Proto jsme Vás kontaktovali telefonicky a také e-mailem, abychom zjistili co se stalo a popřípadě sjednali nápravu, ale z Vaší strany nepřišla žádná zpětná vazba a tak se nemůžeme dále vyjádřit co se vlastně stalo, protože z naší strany bylo vše v pořádku.

Věříme, že příště bude vše v pořádku a pokud ne, můžete nás předtím informovat a pokud to bude v našich silách, vyřešíme téměř vše k oboustranné spokojenosti.

Za Kobercový Ráj
    Šárka

Na koberci se šetřit nedá, sice pěkné ceny kolem 900kč za 1200×800cm ,ale kvalita bídně, měkkost žádná, jezdí po podlate6, jak je lehounký, vzor roztřesený nerovný, zespodu nalepená samolepka, která při odlepování brala i chlupy z koberce, kde byla hned díra. Psáno na 10kg ,ale měl sotva 3kg, srolovaný jak ručník

Reakce obchodu Kobercový ráj

je nám velice líto, že se Vám zakoupený koberec nelíbí a proto máte tu možnost koberec do 60 dnů bez udání důvodu vrátit. Tuto možnost jste zatím nevyužila a ani nám není známo, že byste nám dala vědět, že je s kobercem něco špatně...

Kvalita koberce odpovídá ceně... lehký je z důvodu, že je vyroben z polypropylénové příze BCF (s výškou vlasu 8 mm a váhou 1,35 kg/m2) a díky tomu je antistatický a vhodný k podlahovému topení. Po podlaze Vám jezdí protože jako podklad je juta a ta Vám bude jezdit téměř po každé hladké podlaze. Z tohoto důvodu doporučujeme zakoupit protiskluzovou podložku pod koberec, který jej udrží na svém místě.

Zespodu nalepená nálepka slouží k pozdější identifikaci koberce (když už nemáte třeba fakturu nebo nevíte název a nechtějí se Vám papíry hledat) z důvodu například dokoupení dalšího kusu ze stejné kolekce, tak aby se vědělo, o jaký koberec jde. Proto je nalepena zespod koberce (aby nebyla vidět) a nalepena proto tak silně, aby nešla odstranit a zůstala tam z důvodů popsaných výše. Zatím nikoho nenapadlo nálepku odstraňovat...

Ostatnímu popisu ..."Psáno na 10kg ,ale měl sotva 3kg, srolovaný jak ručník"... moc nerozumíme, takže se vyjádřit nemůžeme...

Každopádně nás mrzí, že nejste spokojena a proto nás vždy před nákupem zkuste kontaktovat a popřípadě se na nejasné věci doptat. Poradíme a vy se na základě získaných informací pak můžete rozhodnout, zda koberec chcete nebo ne a předejde se tak zbytečně komplikacím a rozčarování na obou stranách...

Za Kobercový ráj
    Šárka

• Rychlost, spolehlivost.

Koberec se mi nelíbí. Kvalita nic moc, vzhledem k ceně by měla být lepší. Barvy jsou tmavší než se zdály na obrázku.

Reakce obchodu Kobercový ráj

Zrovna tento běhoun se prodává neustále. Je to první reklamace na něj a proto jej budeme nabízet dále, jelikož se nám ten běhoun líbí a materiál a provedení je shodne se spoustou běhounů tohoto typu.

Nejprve potvrdili objednávku, později napsali, že objednané zboží nemají,ani nejsou schopni znovu obstarat

Reakce obchodu Kobercový ráj

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti, které Vám způsobilo vyprodání objednaného zboží.

Po obdržení Vaší objednávky jsme ihned zahájili proces jejího zpracování. Koberec, který byl v tomto rozměru poslední kus skladem u dodavatele, jsme objednali a Vám zaslali potvrzení, že je zboží objednáno. Bohužel, až po odeslání potvrzení Vám, jsme byli informováni, že koberec již není dostupný, jelikož byl prodán těsně před Vaší objednávkou. Z tohoto důvodu nebylo možné koberec už objednat a v současné době není k dispozici ani pro další objednávky... Toto nejsme schopni nijak předpovědět ani ovlivnit. Bohužel...

Celá situace nás samozřejmě velice mrzí, chápeme Vaše rozhořčení a ještě jednou se upřímně omlouváme za způsobené potíže, ale věříme, že jste na nás nezanevřel a příště už bude naše komunikace radostnější.

Koberec byl zabalený tak, že již nejde narovnat a vlákno tímto zabalením je poškozené.

• Dopravce odkládal doručení až už jsem nemohl čekat

objednala jsem si dva kusy běhounů a oba kazové , nekvalitní. byl v nich zabalený nějaký bordel , fleky , vzor vyšisovaný na jednom konci , přišitá izolepa k obšitému konci , další konec obšití nekvalitní - roztrhlý roh, byly celkově špinavé a velmi nekvalitní. jak obchod preferuje- Levné a kvalitní - levné to ano ,ale kvalita ani náhodou . prodejce porušil obchodní podmínky .jsem velmi zvědavá na komunikaci z jejich strany

Obchodu jsem poslala informaci o reklamaci vady a dotaz na možnost bezplatné výměny (koberec má viditelně vadné zakončení rohu, roh se páře a je jakoby "okousaný"). Obchod odepsal, že o vadu nejde a že: " stačí vyčuhující nitky zatavit zapalovačem" (?!) s tím, že "jde o nedokonalé začištění při výrobě". Zboží nemělo předem inzerovanou vadu, bylo kupováno jako nové, nikoliv takové, které potřebuje opravit.

Reakce obchodu Kobercový ráj

Paní jsme nebyli schopni vysvětlit, že jde opravdu jen o neustříženou niť na konci obšití, prosili jsme aby si ji ustřihla, nebo se to dělá i zapalovačem. Bohužel pro tuto paní to byl neřešitelný problém, ale ten vadný koberec nechtěla ani vrátit, což je divné.
    Přitom jak píše, byl přímo okousaný.....

• Pěkné koberce, hezký výběr.

Koberec byl dodán s kazem po celé délce. Obchod jsem písemně urgovala, avšak odpověď žádná.

Zloději. Dodání trvalo několik týdnů. Část zboží jsem pak vrátila, ale neposlali peníze zpátky. Jen lžou (jmenovitě pan Kovács).

Reakce obchodu Kobercový ráj

Ano paní nám píše, kdy jí vrátíme peníze za dva schodové nášlapy které chtěla vrátit, běhoun si nechala a my jí stále posílame dokola info, že peníze za nášlapy byly vráceny ...16.2.2023 a o vrácení peněz byla informována i dobropisem .......a psal jí to několikrát osobně pan Kovács.

Již podle agresivních dotazů jsme pochopili s kým máme tu čest.
    Velmi příjemná paní Martina Olson z Prahy - pro ostatní eshopy.

Obchod jako takovy je v poradku.Vse rychle dorazilo.Bohuzel koberec máme doma od listopadu.Od jeho zakoupení silne zapáchal.Myslela jsem si ,že to vyprchá.Nyní po 4mesicich se nic nezmenilo. Neustale jsem musela v pokoji vetrat a nakonec jsem ho musela dat z detskeho pokoje pryc :(((

Reakce obchodu Kobercový ráj

Je velmi škoda, že se o tomto problému dovíme až tady, tento případ se nám již stal a je to tím, když výrobce zabalí koberec moc rychle a je ještě teplý. Naše chyba to určitě není a tyto případy se řešily výměnou produktu.

• Okamžitě komunikují
    • Ihned reagují na dotaz
    • Prodávají zboží jiného dodavatele

Mají hezké webové stránky a velmi dobrou nabídku zboží. Vybrali jsme si, ale zboží ještě nepřišlo.

• obchod komunikuje stroze
    • zboží doručila jiná firma než měla

Ozvali se jen při přijetí objednávky a pak po týdnu, kdy bylo zboží expedováno. Zákazník je v nejistotě, jestli se vůbec něco děje. A nakonec místo DPD doručí zboží firma FOFR?!

• rychlé doručení
    • koberec přišel zmačkaný a nešel narovnat

Reakce obchodu Kobercový ráj

Paní měla u nás dvě objednávky a obě reklamovala, že koberec má vadu, jeden koberec jsme od ní vzali zpět a žádnou chybu jsme nenašli. Zvláštní je, že paní nevadil zmačkaný koberec , když jsme jí řekli, že dostane slevu.

Už to bude měsíc a zboží stále nedorazilo. Komunikace ze strany prodejce nulová.

• RYCHLOST , HEZKÉ KOBERCE
    • NEPOSILAJI OBJEDNANE ZBOŽÍ ,POSLALI MI KOBEREC JINÝ ZA STEJNOU CENU

JSEM ZKLAMÁNA ,ŽE PŘIŠEL JINY KOBEREC , JINÝ VZOR.JSEM OBJEDNALA KOBEREC 23.05.2022 . KOBEREC PŘIŠEL JINÝ 1.06.2022 .BALÍK BYL NA DOBÍRKU . 1.06.22 JSEM SE DOZVĚDĚLA ,ŽE BYL VYPRODÁN .KOBEREC BYL OBJEDNAN NA DOBÍRKU . MUSELI MĚ INFORMOVAT A NEPOSILAT JINÝ KOBEREC . PROSTĚ UDĚLAT STORNO .

Reakce obchodu Kobercový ráj

Vůbec nechápeme o co paní jde ale nedá se nic dělat, paní dostala to, co si objednala a ke zbytku se vyjadřovat nebudeme.

S objednavkou problem nebyl. Dodani rychle. Bohuzel zbozi je nekvalitni a za ty penize to opravdu nestoji. :(

Reakce obchodu Kobercový ráj

Koberec velikosti 80x150 za 495 kč je pravděpodobně velice drahý, proto jsme jich prodali už velké množství.
    Děkujeme za recenzi.

Byl zaslán jiný koberec - pochybení pracovníka - nedůsledná kontrola
    Reakce obchodu velmi dobrá, zajistili okamžitou nápravu - svoz špatného zboží.
    Peníze jsem prozatím neobdržela

• Veliký vyber
    • Dobrá cena
    • Určitě nemají všechno skladem
    • Trvá jim než se ozvou
    • Zatím nedodali, tak nemůžu hodnotit kvalitu

Reakce obchodu Kobercový ráj

Pán má pravdu, určitě nemáme všechno skladem, 30 000 koberců nemá NIKDO skladem. Ozvali jsme se hned jak jsme věděli kdy mu dodáme koberce jelikož ten jeden je na objednání a pán říkal ok. Co více dodat.