V obchodě jsem 3.12. 2012 objednal knihu, která byla dle internetu skladem. Ten den jsem za knihu a poštovné zaplatil bankovním převodem a obrdžel email, že kniha bude odeslána po obržení platby. Dodnes mi nepřišla ani kniha, ani odpověď na email, který jsem po týdnu poslal a kde jsem se dotazoval na případný problém. Chápu že je před Vánoci a někde mohla vzniknou chyba, ale byl bych rád aspoň za nějakou odpověď..

• Nekomunikativnost, malá informovanost.

Špatná zkušenost s informovaností o připravenosti zásilky.

• Zboží ktere nebylo skladem mělo být do týdne,objednala jsem před 11dny a zboží ještě nemám

Knihy nedorazily za inzerovanou e-shopovou cenu, ale za cenu o 20% drazsi. Podvodnici.

• uvádí, že zboží je v obchodě k dispozici, ale pak prodejce uvedl, že již bylo zboží rezervováno pro někoho jiného.....

nespolehlivý

• Rychlý přístup a dobrá komunikace
    • Doručení-Česká pošta, byla jsem inf. o doruč., pak mi došla sms , že z tech. důvodů k doruč. nedojde, to byl pátek a dosud se pošta neozvala a já na zásilku čekám!

Obchod je ok, ale problém s doručením

• Potřeboval jsem jednu konkrétní publikaci, kterou nabízel Váš internetový obchod v poměrně krátkém času.
    • 1.Při zpracování objednávky jsem byl ujištěn, že požadovaná publikace je skladem.
    • 2.Proto jsem se rozhodl pro 2 výtisky.
    • 3.Objednávka proběhla hladce, ale vzápětí mi přišel e-mail, že publikace je na skladu jen jedna.
    • 4.Cítil jsem se podvedený, neboť již byla vystavena závazná objednávka a pokud bych platil kartou přes platební bránu, uhradil bych víc.
    • 5.Poštovné 90,-- Kč je přehnané

1. Nabídka kokrétní publikace, kterou jsem nutně potřeboval.
    2. Z internetové nabídky nebylo zřejmé o jaký druh publikace se jedná. Až při rozbalení zásilky jsem zjistil, že se jedná o paper- back. Navíc hřbet knihy byl zlomený, přestože kniha byla zabalena do bublinkaté folie.
    3. Po svých zkušenostech bych nedoporučil:
    a) pošta doporučuje jen v pracovní době, kdy nejsem v místě bydliště
    b) cena za poštovné je přehnaně vysoká
    c) cena za paperback je přehnaně vysoká a to byla v akci ještě snížena
    d) reklamace v tomto obchodě je velmi problematická.

• pohodlí domova
    • dodací lhůta,obědnal jsem si před deseti dny a dosud zboží nedorazilo

třeba budeš mít větší štěstí :-)

• Dobré ceny

• široký výběr za příznivé ceny
    • - na internetu uvedeny knihy skladem, ve skutečnosti ale skladem nejsou a musí se objednávat
    • - bohužel na maily nereagují

viz výše

• Komunikace se zákazníkem

Kniha dosud nebyla doručena a ani nepřišla zpráva proč se tak děje.

• Zboží je špatně zabaleno, při doručování se deformují desky knih, nebyla dodána faktura

• Tovar, ktorý nie je bežne dostupný na trhu
    • Doposiaľ sa mi neozvali kvôli objednávke 3109311

Neviem si vytvoriť názor

• Zatím nám zkušenosti
    • dlouhá dodací lhůta

Bez zkušeností

• levné
    • pořád čekám na zboží

kvůli ceně
    dorazilo jiné zboží, než bylo objednáno, po telefonické dohodě, bylo přislíbeno, že okamžitě chybu napraví a pošlou správnou knihu, bohužel se dosud nestalo
    ne
    není důvod

• přesto, že objednávka byla potvrzena již před 10 dny, zboží zatím nemám.

• Doručeno na adresu objedbavatele, ne na požadovanou adresu doručení.

• -výběr
    • -rychlost dodání
    • -Zabaleno v nekvalitním balícím papíře - místy potrháno
    • -Zboží špatně zajištěno proti poškození - stojánek kalendáře z tvrdého papíru byl "zlomený"
    • -Zkomolili jméno adresáta - balík mi na poště vydali až po dlouhém přesvědčování, že uvedená osoba na dané adrese neexistuje.

Levné, rychlé dodání, ovšem chtělo by to ještě zapracovat na kvalitě balení zboží a opisování údajů adresáta.

• Dlouhé čekání na zboží

Chtěla jsem zboží darovat pod stromeček, ale raději jsem koupila jiné dárky. Nevěděla jsem kdy a zdali vůbec zboží dorazí.