zatím jsem nic nedostal?

• Přišlo automatické potvrzení a nic dalsiho

S obchodem jsem již podruhé nespokojena, slibují 2-3 dny dodání do obchodu a čekám už týden, nejde se dovolat do obchodu. A při osobní návštěvě mi tvrdí, že se zboží teprve vyskladňuje!

Týden po objednávce mi nikdo nedal vědět, co a jak s mým objednaným zbožím, až po mém dotazu, jak to s objednávkou vypadá, mi konečně bylo zděleno, že zboží je nedostupné. Kdyby mne upozornily dříve a né až na můj dotaz, mohl jsem si zboží objednat jinde. Dnes je již kalendář všude vyprodán a díky laksnímu přístupu tohoto e-shopu, jej nemám kde sehnat! Km.

• Po vystátí fronty mi paní řekla, že objednané knihy k vyzvednutí jsou ,, vzadu,, šla jsem tedy stát do zadu,po převzetí jsem s nimi šla opět stát do první fronty,kde mi paní knihy podala nezabalené,na ani v papírové tašce... Příště bude rychlejší knihy objednat

• Zrušení objednávky zboží, které bylo skladem

Zboží bylo v e-shopu skladem, nicméně po cca tydnu mi napsali, ze ho nenašli a objednávku mi stornovali. Peníze vrátili.
    Nicméně bych byla rada, kdyby takovou informaci oznámili dříve. Mohla jsem si zboží zajistit jinde. Možná kdyby nebylo před Vánocemi, odezva by byla rychlejší, tezko říct.

Zboží zatím nedorazilo, obchod neodpovídá na zprávy, kdy zboží dorazí.

• Rychlé doručení zboží
    • Byla mi doručena jiná varianta zboží, než jaká byla uvedena na obrázku, v popisu zboží nebylo upřesněno, že existuje více variant a že budou vybírány náhodně.

Pravděpodobně by šlo nedorozumění jednoduše vyřešit výměnou, v našem případě šlo o dárek, který jsme v daný den potřebovali, a proto jsme si nezvolenou variantu ponechali.

1.8.2023 jsem si u Vás objednal dvě knihy,č.obj.2023089056,následující den přisla odpověd,že zbží bylo odesláno,bohužel jsem objednané zboží neobdržel ale dotazník o spokojenosti už přišel,tak teda nevím co mám hodnotit.V.Černý

Přišel email na hodnocení, ale zásilka zboží ještě nedorazila tak nevím

• E knihu, kterou jsem si objednal a zaplatil, která mi došla do počítače nemohu číst a stáhnout do čtečky. Tak že jsem vyhodil 225Kč.

Reakce obchodu Knihkupectví Daniela

bohužel nedokážeme ovlivnit to, že si neumíte nahrát funkční e-knihu do své čtečky ani po telefonické konzultaci.

Knihkupectví Daniela

• Objednané zboží nedorazilo. Není prý na skladě. Nebyla jsem o tom informována. Až při vyzvednutí jsem se dozvěděla... No ono už není, nějak se to nedalo vědět....

• žádná komunikace
    • zboží nedodáno

Zboží ještě nedorazilo, ani nemám žádné zprávy, kdy bude odesláno.

• Již 3 týdny čekám na objednané zboží

• Do dnešního dne zakazka nedorazila

Knihkupectvi slibuje dodani do dvou dnu. Jiz tyden cekam a balik nikde a nikdo o baliku nevi. Ani na depu.

Zboží přišlo poškozené. Omylem jsem zřejmě objednal audio CD, které ani nemám kde přehrát. Odpověď na můj dotaz byla, že zboží poslali správně a poškozené zásilky že nevyměňují.

Obchod měl zboží skladem. Po týdnu na můj dotaz, kdy bude zboží dodáno, mi příšla strohá odpověď s informací, že moje objednávka byla stornována bez slova omluvy nebo zmínky o tom, kdy a jak vrátí peníze.

Zboží nedorazilo!