Rychlé vybavení objednávky; kniha byla perfektně zabalena, vše ok
Vše proběhlo v pořádku.
- Vše v pořádku, rychlost, cena
- mohu jen doporučit
- Knihkupectví v menších místech podporují kulturu. Děkuji a zdravím do Vrchlabí.
Vše OK.
- Rychlost a spolehlivost
- Rychlé a spolehlivé
eshop doručil knihu s vadami - chybějící stránky, zpřeházené stránky. Po telefonické reklamaci mi bylo řečeno, že s tím musím počítat, když si objednávám z eshopu a ne v kamenné prodejně. Knihu i s vadami musím poslat zpět a budu čekat vrácení peněz. Náklady na poštovné samozřejmě musím nést já - považuji za neslušnost, stejně jako to, že se paní na lince ani neomluvila a jen opakovala - to jste měla smůlu
Reakce obchodu Knihkupec.com
Dobrý den, bohužel není v našich silách prohlédnout každou z desítek tisíc knih, které nám ročně projdou rukama. Vaši reklamaci samozřejmě vyřídíme standardně, tak jak to bývá u všech obchodů, ať už kamenných či internetových, tedy po obdržení vráceného zboží vrátíme buď peníze nebo znovu pošleme jiný a bezvadný výtisk. Náklady na vrácení Vám vykompenzujeme, jen co obdržíme vrácenou knížku, budeme Vás kontaktovat a na účet, který nám sdělíte, Vám pošleme náhradu zaplaceného poštovného za vrácení reklamovaného zboží.
Dan Kruml, knihkupec.com -
Rychlé vyřízení objednávky. Vše bez problémů.
Rychlost, jeden den objednané, druhý den dodané .
- Bezproblémové
- Rychlost,spolehlivost
- Objednané zboží bylo v pořádku dodáno.
Objednané zboží bylo v pořádku dodáno a to ve velmi krátké době od objednání. Děkuji
vstřícní, velmi rychlí, příjemní
poprvé jsem nakupovala a jsem velice spokojená,dodání raketové rychlosti,super,doporučuji
- Rychlé doručení
- Super rychlé dodání.
- rychlost
- vzdálenost
Výborná a rychlá komunikace, ochota... Doporučuji.
Vše super