• ROZPÁRANÝ LEM U RUKÁVU

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás, že Vám byl doručen Vadný výrobek. Je ale možné jej bez problémů obratem reklamovat. Vše je zdarma. Pro více informací navštivte web https://www.klimatex.eu/cz/reklamace-a-vraceni-zbozi

Děkujeme za pochopení

• Super materiály i když v poslední době výběr na e-shopu horší jako v prázném obchodě v Africe
    • Neuvěřitelně pomalé odesílání ( týden )

Jestli najdu výrobky Klimatex v jiných obchodech, raději zaplatím vyšší cenu, ale nebudu muset zrušit nejdůležitější závody sezony kvůli neschopnosti obchodu Klimatex.cz odeslat zboží, které bylo skladem , do dvou pracovních dnů ... Děs !!!

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás, že došlo k tomu, že jste musel zrušit závod protože Vám týden chybělo oblečení. Nicméně věřte, že odeslání objednávky bylo hned druhý den po vytvoření (v tomto případě ihned v pondělí). Bohužel netušíme, proč Zásilkovna balík tři dny držela na depu. Nespokojená recenze tedy patří spíš jim, nikoliv nám. Protože naše neschopnost to opravdu nebyla. Ostatně musel jste být Zásilkovnou informován o tom, že balíček je na cestě a dodání trvá tedy déle, než je standard. Kdybyste nás oslovil, rádi Vám pomůžeme Zásilkovnu kontaktovat a balík s dodáním urychlit. Od toho máme obchodní zástupce, kteří se nám věnují. Bohužel nyní s tím již nic neuděláme.

Co se týče zásoby na ehopu, je konec sezony, výběr je vždy horší. Ale pořád věříme, že ten výběr je lepší než v prázdném obchodě kdekoliv na světě :)

Pokud se rozhodnete přeci jen ještě někdy zopakovat objednávku a vyberete si u nás a stane se, že bude dodání opět trvat, klidně druhý den volejte nebo pište. Možností je mnoho - pro připomenutí, je to zákaznická linka, messenger, instagram, chat na webu, mail. Všude jsou lidi, kteří jsou ochotní a kompetentní Vám pomoci záležitost řešit v době kdy ještě řešit lze. Předejdete tím právě například zrušení nejdůležitějších závodů v sezoně nebo třeba i jen tomu, že nebudete muset čekat na svoje zboží delší dobu. A to je podle nás fajn.

Děkujeme za pochopení

nepřišlo ani heslo k vyzvednutí

Reakce obchodu Klimatex

Dobrý den, kód od dopravce k vyzvednutí chodí až po zaplacení objednávky (u plateb převodem nebo kartou), které z Vaší strany zatím neevidujeme. Pokud je s objednávkou obecně nějaký problém, je vhodné kontaktovat naši zákaznickou linku a domluvit se na nápravě.

Telefoní číslo mají pro klid nakupujících. 4x jsem volal ani jednou se nedovolal.Pořeboval jsem něco pořešit.Smůla nejhorší e-shop.

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás Vaše špatná zkušenost s nákupem. Omlouváme se. Nevím, jestli jste volal v pracovní čas zákaznické linky, možná byla kolegyně právě vytížena jiným zákazníkem, to bohužel nevím. Ale máte možnosti nás kontaktovat mailem, chatem, messengerem, případně je možné zasílat i klasické sms. Stačilo opravdu vybrat jakýkoliv způsob, i napsat, že máme zavolat zpět. Určitě bychom se Vám ozvali.

• lepší je nákup značky Klimatex ve Sportissimu

Jeden den jsem objednal s vyzvednutím na kamenné prodejně (protože zásoby ukazovaly jen malý počet), druhý den jsem ji navštívil a koupil klasicky z ramínka v obchodu, protože prodavačka konstatovala, že na vyřízení objednávky z e-shopu má 3 dny... a poté jsem zjistil, že Sportissimo vedle má stejné ceny a mnohem širší výběr na podniková prodejna

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás Vaše nedoporučení na náš obchod. Nepřišlo nám nic z výše uvedeného, co by mělo být rozhodující k nedoporučení. To, že se objednávka zasílá z centrálního skladu a může trvat až 3 dny je uvedeno jak při objednávce, tak i v podmínkách. Některé produkty na prodejně jsou, jiné ne a z toho důvodu je možnost objednání takto řešená. Nemůžeme objednávky zkrátka brát "z ramínek". Širší zásobu Sportisimo nemá, protože nemá vše, co nabízíme my, ale může se stát ke konci sezony, jako tomu je nyní, že některé artikly ještě nemají vyprodané. Je to vždy velice individuální, ale rozhodně to není pravidlem.

• Ryclost

• Oblečení je menší než ve skutečnosti, raději si klimatex koupím už jen v obchodě..

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás Vaše nedoporučení obchodu. U některých artiklů se skutečně může stát, že jsou menší nebo nesedí, je to bohužel riziko objednávky na internetu. A protože si to riziko uvědomujeme, máme možnost vrácení zboží zdarma tak, aby zákazníkovi nevznikaly další náklady. Věříme, že je to takto férové.

Děkujeme za pochopení

• malý výběr, nenašel jsem, co jsem potřeboval
    • dárková poukázka nejde využít online
    • eshop je plný drobných UX vad, kvůli kterým jsem měl chuť prohodit počítač oknem

Nákup jsem učinil jenom proto, že jsem k vánocům dostal dárkovou poukázku. Používání eshopu je pro člověka sběhlého v IT poněkud peklo. Například oblíbená klávesová zkratka Ctrl+LMB pro otevření odkazu v nové záložce pro zboží absolutně nefunguje a musel jsem neustále potupně klikat pravým tlačítkem.
    Výběr žalostný, na prodejně navíc byly ještě jiné věci, které na eshopu nebyly. Dárkovou poukázku jsem nemohl použít online, musel jsem na prodejnu.

vracel jsem triko výměnou za větší velikost doporučeně 70 Kč
    zpětná doprava 129 Kč : výsledek 199 kč¸
    a proč mě posíláte ponožky,
    tel. neustále obsazen, ne, tuto firmu nikomu nedoporučím ba naopak..

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás Vaše nespokojenost s obchodem. Co se týče zpětné zásilky, pak jste mohl využít zdarma možnosti od nás na vrácení zboží. Tuto možnost máme uvedenou na webu včetně postupu.

A doprava zpět je účtována proto, protože i my tuto výměnu nemáme zdarma. Standardně preferujeme vrácení zboží, ale pokud někdo požaduje výměnu, je tam zaúčtováno řádné poštovné. Tuto informaci máme uvedenou také v informacích o vrácení/výměně zboží.

Ideální je tedy si vždy předem přečíst podmínky, zaplatil jste zbytečně navíc 70 Kč.

Děkujeme za pochopení

• Výrobky kvalitní ovšem doporučuji nakupovat pouze v kamenných prodejnách
    • Malý výběr
    • Nepoužitelná tabulka velikostí
    • Okénko chatu přes nějž nikdo nekomunikuje

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás Vaše nespokojení s naším eshopem.

Co se týče výběru, je polovina sezony, čili některé zboží již není dostupné v plné míře. Ale to bohužel neovlivníme. Ohledně tabulky velikostí nevím, v jakém smyslu je nepoužitelná. Je orientační, čili samozřejmě, jako u každého jiného nákupu online může dojít k tomu, že věc nebude perfektně sedět. Od toho máme také vrácení zdarma. Jestli na chatu nikdo nekomunikoval, znamená to, že byl vytížen pravděpodobně v době vánočního shonu. Kolegyně by se Vám nicméně ozvala zpět.

Děkujeme za pochopení

Zboží jsem si objednala proto,že jste český várobce..objednala jsem si velikost XL,poslali jste M... vzhledem k situaci,jaká je a vzhledem k mému momentálnímu zdravotnímu stavu je ptro mne obtížné vyřídit reklamaci,takže balíček věnuji na charitu- tzn.poletí do kontejneru...těch 600,- mi jako důchodkyni teď před Vánoci bude citelně chybět :/ takže - rozhodne vás jako firmu NEDOPORUČUJI !!!

Reakce obchodu Klimatex

Mrzí nás Vaše nedoporučující recenze na náš obchod, ale zde opravdu nedošlo k žádnému pochybení na naší straně.

Objednala jste si velikost M, která Vám také byla doručena. Samozřejmě se může stát, že Vám velikost nemusí sednout a chápeme, že je například v tomto čase komplikované zboží vracet. Lhůta na vrácení zboží je však prodloužená do ledna, čili nebylo nutné cokoliv vyhazovat, jak uvádíte. Stačilo přinejmenším počkat, nebo se obrátit na naší zákaznickou linku a určitě bychom něco vymysleli.

V případě, že jste zboží ještě nevyhodila, ozvěte se nám na zákaznickou linku a vymyslíme, jak to vyřešit a pomoct Vám s vratkou.

Zboží vracím,velikost neodpovídá tabulkám,kalhoty v pase o 10cm menší

Trvalo dlouho dodání, už jsem mikinu nepotřeboval.

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás Vaše nespokojení s nákupem. Máme na webu všude uvedeno, že osobní odběr na prodejně trvá 4 pracovní dny. Ve Vašem případě to byly pracovní dny 2. Čili nešlo o dlouhé dodání. Případně lze samozřejmě na prodejnu zavolat a ověřit si, jestli není skladem tam. Objednávky jsou nicméně zasílány vždy z centrálního skladu, proto ta lhůta dodání.

• Cenově dostupné
    • Nekvalitní a kazove zboží
    • Parajici se švy, křivě ušité

• V pripade vymeny zakaznik hradi i cenu baliku, kterou obchod posila s vymenenym zbozim, takze se vymena prodrazi v souctu s postovnym za balik tam o 150kč, coz uz pozbyva na vyznamu z hlediska slevy atp. Pokud obchod nabizi vymenu jako sluzbu eshopu, pak zakaznik nema byt trestan postovnym za balik od obchodnika s vymenenym zbozim. Neni vinou zakaznika ani nevyhovujici velikost. Napr jsem zjistila, ze Klimatex velikost S je mensi nez od vetsiny jinych sportovnich znacek.

Šortky pod sukní nedrží na noze, vysouvají se nahoru a způsobují odíraní stehen o sedlo. Materiál není dobrý je volný nedrží na noze , chybí přilnavost aby držely na noze.

Reakce obchodu Klimatex

děkujeme za recenzi produktu.

V případě recenze produktů je lepší ji přiřadit pod konkrétní produkt, nikoliv pod celkový obchod. Věříme, že nákup proběhl bez problémů.

Dle popisu se jedná pravděpodobně o sukni Retina. Tuto sukni prodáváme již druhou sezonu a při testech zase aplikace silikonu nebyla příjemná nositelkám z toho důvodu, že zbytečně škrtila. Tečky pak neměly žádný efekt. Šortky i střih sukně je koncipován tak, že by měly těsně obepínat stehna tak, aby se vyhrnování minimalizovalo.

Zkusíme ještě vymyslet možné řešení.

Děkujeme za zpětnou vazbu

• Problematické vracení zboží na prodejně zakoupené na e-shopu.

Nic nedošlo,nikdo se neozval!

Reakce obchodu Klimatex

Vaše objednávka nebyla odeslána, protože nebyla doposud z Vaší strany uhrazena.

Děkujeme za pochopení

• Nedodržují lhůtu pro vrácení peněz v případě vrácení zboží - odstoupení od smlouvy do 14 dnů. Dnes čekám 18 dnů od doručení k nim a po telefonu mi sdělili, že peníze odešlou příští týden v úterý (tedy po 23 dnech).
    • Zboží různých kvalit - česká i čínská

Reakce obchodu Klimatex

mrzí nás Vaše nespokojení s výrobky.

Co se týče lhůty na vrácení, bohužel, někdy se stane, že zpracování trvá o něco déle. Snažíme se vždy peníze vrátit co nejdříve to jde, ale někdy se těch vratek nebo výměn nakupí hodně, že to není možné stihnout vše. Snažíme se aktuálně celý proces urychlit systémovými kroky, ale nejde to bohužel vyřešit okamžitě. Bohužel se nám také stává, že pokud zákazník využije vrácení zdarma, které poskytujeme, tak Zásilkovna zboží drží i téměř týden, než nám jej doručí. Přicházíme tak o poměrně velký čas na zpracování. Za zdržení se ale samozřejmě omlouváme.

Co se týče kvality, pak ano, vyrábíme ve více zemích. Kvalita je vždycky kontrolována, avšak samozřejmě cenový rozdíl bude ekvivalentní i s tím, jak bude daný artikly technicky a technologicky zpracovaný. Vždy ale dodržujeme a kontrolujeme naše standardy a vždy se jedná o artikly námi navržené od materiálu, přes střih, design až po balení. Zkrátka triko za 249 Kč bude vypadat jinak než triko za 499 Kč nezávisle na tom, kde bude ušité.

Děkujeme za pochopení

Objednány dvě položky, jednu položku jsem potřeboval vyměnit vzhledek k nevhodné velikosti. Po zjištění, že zaplatím poštovné při odeslání, tak i při příjmu výměny jsem výměnu změnil na vrácení zboží (jen jedno poštovné)!

Reakce obchodu Klimatex

nevíme, kde jste zjistil informaci, že musíte platit dvě poštovné, ale není to pravda. Zboží lze vrátit bezplatně přes Zásilkovnu.

Platí pouze to, že při nové objednávce pak záleží na jakou sumu se dostanete. Nicméně zde poštovné platíte, protože i my to skutečně znovu zasíláme.

Tyto informace máme uvedeny a proto nás mrzí, že i přesto náš obchod nedoporučujete. Stačilo využít vrácení zdarma.