- Rychlé dodání.
- Skvělá komunikace s obchodem.
- Ne všechny výrobky jsou k dispozici, pozdělování zboží do více zásilek zboží prodražuje a odrazuje zákazníky.
Prodejní strategie Klimatexu je mizerná, výrobky jsou velmi slušné a mohou konkurovat i prémiovým značkám , ale způsob prodeje je jedním slovem strašný . Pravideĺně jsme nakupovali v prodejnách Klimatexu v Brně. po jejich zrušení výrobky prakticky nejsou na trhu , prodejny typu Sportisimo na nějaký Klimatex kašlou , zboží je v regálech nedohledatelné prodavači ani netuší zda a kde ho mají. V kombinaci s abcencí nebo nízkého počtu kusů na internetu, viz výše jsem stále více zklamán, a firma obchodní politikou stále více připomíná pomalu krachující subjekt.
Reakce obchodu Klimatex
Dobrý den, mrzí nás Vaše špatná zkušenost s nákupním procesem. Dělení objednávky nastává v případě, že se jedná o zboží umístěné pouze na některém jiném skladu partnerské prodejny. Většinou ale jde o zboží, které je pouze v několika málo kusech a doprodává se. Obecně je teď nabídka na e-shopu omezenější z důvodu překlápění sezon. Letní kolekce je už z části vyprodaná a my čekáme na naskladnění nové zimní, která dorazí v blízké době. Absenci firemních prodejen se snažíme kompenzovat možností objednat zboží na jakoukoliv prodejnu Sportisima, kde se dá zboží před zakoupením vyzkoušet nebo v řádné lhůtě vrátit. Klimatex se určitě do důchodu nechystá, plánujeme novinky a kolekce rozšiřujeme :-)
Kvalitní oblečení, dobré ceny, přehledný e-shop
- Kvalita a originalita výrobků za opravdu rozumnou cenu
- Velikosti odpovídají
Super, vyzvedla jsem ve Sportisimu a mohla jsem si vyzkoušet.
Rychlost dodání
Přehledný výběr zboží, velký výběr
- Výhoda vyzvednutí na prodejně a zároveň možnost vyzkoušení.
- Nevýhodu neshledávám žádnou
nakupoval jsem zde po prvé a zkušenost bez jakyých koliv problémů
doporučuji -
Obchod výborný, jsem s ním spokojená, ale zboží jsem musela vrátit.
- rychlost
vyzvedávala jsem si zboží na prodejně, dodáno okamžitě a v pořádku. avizována doba dodání byla splněna. Průběžné informace od obchodníka přes SMS.
Líbí se mi možnost vyzkoušení na prodejně a případné vrácení zboží bez úhrady.
Dobrá cena, rychlé dodání.
- Rychlost doručení
- Vše v pořádku
- Nakoupeno již po několikáté a vždy se vším spokojena.
- Super personál, vše připraveno, vyzvednutí a zaplacení naprosto okamžité, bez čekání.
Rychlé jednání. Vše bylo v pořádku
- Rychlé doručení
- Eshop