- Objednané zboží předčilo očekávání.
- Milé překvapení bylo, když jsem otevřela zásilku s jakou pečlivostí je zboží zabaleno.
S obchodem jsem velmi spokojena. Určitě mne potěšilo, jak hezky bylo objednané zboží zabaleno.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
moc Vám děkujeme za pěknou recenzi, velmi si toho vážíme a věříme, že s námi budete i nadále spokojena.
Tým Klenoty Aurum. -
- Super komunikace a obsluha na prodejně.
Tým Klenoty Aurum. -
Šperky vypadají dobře :-)
Spokojenost
Tým Klenoty Aurum. -
Rychlé jednání, skvělá komunikace a domluva na e-shopu. Byli schopni mi rychle změnit doručení objednávky. Velká spokojenost.
nerozumím , proč bylo v dárkovém balení cenovka :(((
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi Vám děkujeme za recenzi.
cenovku do balíčku přikládáme z důvodu identifikace zboží a kontroly ceny. Při vyřízení objednávky zasíláme email s informací, že zásilka se zbožím je opatřena cenovkou.V případě, že se jedná o dárkové balení, je možné napsat nám do poznámky, že si nepřejete cenovku přikládat.
Tým Klenoty Aurum. -
S obchodem a prodavačkami v OC Šestka na Praze 6 jsem vždy moc spokojená, nakupuji zde dost často a vždy jsou milé a moc ochotné, mám prodejnu ráda
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi Vám děkujeme za milou recenzi. Pochvalu rádi našim prodavačkám předáme.
- Neochota některých prodavaček
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi vám děkujeme za poskytnutí recenze. Pokud nám o své negativní zkušenosti budete chtít povědět více, prosím napište nám na [email protected]
Děkuji.
- vse ok
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
moc děkujeme za pěknou recenzi.
Všechno v pořádku
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
děkujeme za kladnou recenzi.
Tým Klenoty Aurum. -
Perfektní jednání, rychlost odeslání a nádherně zabalené zboží, které naprosto odpovídá fotkám na webu a je velmi kvalitní!!!
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi děkujeme za pěknou recenzi.
Tým Klenoty Aurum. -
Jsem spokojená, v klidu si vyberu z domova.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
děkujeme za kladnou recenzi.
Tým Klenoty Aurum. -
- Rychlé dodání, vše v pořádku
Tým Klenoty Aurum. -
- Doposud jsem neměla žádné zkušenosti. První nákup.
- Velice pěkně zabaleno.
Tým Klenoty Aurum. -
- Zboží skladem, objednáno 19.12.2024 do dnešního 30.12.2024 ani nevygenerován přepravní kód PPL.
- Slevovové kódy, které chodí ze zákaznického programu lze uplatnit jen na plné ceny, což zcela popírá smysl jejich posílání.
- Již nikdy více.
Rychlejší dodávka zboží je i na Čínských e-shopech.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Bohužel v předvánočním období jsou dopravci mnohem více vytížení a může se stát, že se dodávka o trochu zpozdí.
S pozdravem, Tým Klenoty Aurum. -
- Dodací lhůty.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
děkujeme za recenzi a mrzí nás Vaše negativní zkušenost s dodací lhůtou. V předvánočním období jsou bohužel dopravci mnohem více vytížení a tak se toto může stát. Věříme, že nám dáte ještě šanci, a to třeba na našich prodejnách anebo na eshopu. S pozdravem, Tým Klenoty Aurum. -
- Zboží je fajn
- Bylo uvedeno, že je zboží skladem. Doručení do 7 dní (nikoliv pracovních dní). Připadalo mi to jako dostatečná doba, aby zboží do Vánoc dorazilo.. ukázalo se ale, že zboží bylo na jedné z prodejen, nikoliv ve skladu, a na centrále nebyli schopní, nebo ochotní mi říct, kde se zboží zrovna nachází a kdy bude doručeno.. výsledkem bylo doručení za 10 dní a tedy po Vánocích.
Reakce obchodu Klenoty Aurum s.r.o.
velmi nás mrzí, že balíček nedorazil do Vánoc, ale garance doručení do Vánoc platila pro objednávky vytvořené do 10.12. včetně (tato informace byla vystavena na našem webu na hlavní stránce). Vaše objednávka byla vytvořena 17.12., 20.12. byla Vaše objednávka kompletní a předána PPL službě. Vzhledem k tomu, že PPL služba přes víkend nejezdí, tak balíček šel 23.12. PPL. S pozdravem, Tým Klenoty Aurum. -
- Rychlé doručení
Tým Klenoty Aurum. -
Zboží bylo doručeno velmi rychle a pečlivě zabaleno. Děkuji
Tým Klenoty Aurum.